Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло. Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине. Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.
Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.
Вс 23 июн, 2019 22:54 23 июня 2019 "Отказано в регистрации кандидата в народные депутаты Украины Клюева А.П., выдвинутого Либеральной партией Украины в одномандатном избирательном округе № 46 (Донецкая обл. - ред.)", - говорится в сообщении.
Но вы, как партизан, молчали и не отвечали на них до тех пор, пока не появилось
02.07.2019 Центральная избирательная комиссия (ЦИК) приняла решение зарегистрировать экс-главу администрации президента Украины времен Виктора Януковича Андрея Клюева кандидатом в народные депутаты по мажоритарному округу №46 (Донецкая область) на внеочередных выборах в Верховую Раду.
Такое решение ЦИК приняла на заседании во вторник большинством голосов во исполнение решения Верховного суда.
Т.е. через 11 дней после моего поста.
P.S. На данную минуту, на оффсайте ЦВК, до сих пор Клюев отсутствует как в алфавитном списке кандидатов (), так и в списке кандидатов по округу № 46 ().
budivelnik написав:я розумію що з офісу в ольгіно-можна безбоязно клички клеїти... Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з СН+ЄС+Голос Тому симпатикам усіх трьох політичних партій-рекомендую починати знижувати градус взаємної неприязні....
Це також стосується і Вас. Якшо Ви вважаєте, що зарахування опонентів "в ольгіно" та "кремлєботи", це "зниження градуса взаємної неприязні", то Ви глибоко помиляєтесь.
Давайте так З одного боку-я в принципі допускаю ,що Ви інженер на пенсії одного з Харківських підприємств,при чому судячи по як правило спокійному викладенні інформації без істерик-можете проаналізувати аргументи опонента.. З другого боку - проста інформація від мене про те , що по відношенню до росії в нас могла бути тільки одна перевага-дешева робоча сила( бо технології у нас від совка однакові.а вартість грошей і енергоресурсів в росії нижча по обєктивним обставинам), а дешева робоча сила не в змозі купувати енергоносії для комуналки по світовим цінам - тільки цей аргумент ,тверезомислячого інтелегента повинен був перетворити в ярого єврооптиміста... Чому це не відбулось? Я помилився з портретом грамотного інженера? і перед мною безробітний який маскується під академіка? Чи все таки перед мною працівник Ольгіно? ПС За перехід на українську-плюсую і тимчасово жену від себе думку що Ви ворог... Але пристально стежу чи не помилився
1. Я 20 лет проработал инженером и потом 20 лет был предпринимателем (не на базаре). 2. Я здесь и ранее на ветке ДС высказывался за путь в Европу. И по более серьёзным, на мой взгляд, основаниям, чем Вы привели. 3. Ваши подозрения можете оставить при себе. Хотя, как Вы понимаете, мне от них не холодно и не жарко. 4. На украинский я перехожу, когда мне хочется, а не для того, чтобы Вы гнали "від себе думку що я ворог". Тем более "тимчасово". 5. "Але пристально стежу чи не помилився ". Воспринимаю как шутку. Но говорят, в каждой шутке есть доля шутки. Вы в КГБ не служили? Чтобы "пристально стежити"? Отвыкните от мысли, что Вы настолько круты, что Ваше мнение имеет решающее значение. Я на форуме уже очень давно, всегда открыто высказывал свою точку зрения и не менял её как франт в зависимости от того, кто заплатит. 6. Я рад за Вас, что Вы весите 5 млн., но из этого не следует, что Вы хорошо разбираетесь а политико-экономических вопросах. Во всяком случае, Ваш пост viewtopic.php?p=4698511#p4698511 практически сплошная ошибка. Даже разбирать лень. zРадио Вам слегка ответил. Смиритесь с тем, что, несмотря на Ваш приличный вес, Вы далеко не во всём разбираетесь. И поверьте, что есть достаточно много людей, заработавших больше, чем Вы. Не буду приводить примеры, чтобы не снижать Вашу самооценку.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 01:57, всього редагувалось 2 разів.
Sommer написав:Они появились потому, что эти 73% поверили телевизору, из которого полоскали мозги про зубожиння, барыг и свинарчуков.
Люди, получающие 300 дол. зарплаты и 100 пенсии, отдающие пол-з/п за газ и тепло - на самом деле-то живут неплохо, а про зубожиння им телевизор полощет.
1 У всіх країнах з кліматом подібним до нашого -люди які отримують до 500 доларів-50% платять за комуналку... 2 Наші пенсіонери ,отримуючі до 100 доларів-комуналку не платять взагалі.
Які країни маєте на увазі? А то я не дуже знаю, в яких "країнах з кліматом подібним до нашого -люди ... отримують до 500 доларів". У північній півкулі, по-моєму, таких країн немає, особливо з нашим кліматом. Хіба шо гірські райони Непалу чи Індії чи аналогічні. Але там і ціни далеко не європейські, як у нас. Гадаю, що Ваші продавці с зарплатою 7000 оцінюють ситуацію в країні дещо інакше, ніж Ви.
P.s. На українську я переходжу часто для відповіді людині, яка пише чи говорить українською. Раптом людина погано розуміє російську. Тобто виключно з поваги до людини. І ніколи не вимагаю перейти на російську. На відміну від деяких форумних "патріотів", які закидають російськомовним і звинувачують їх у роботі за рублеву зарплатню.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 03 лип, 2019 02:14, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Але з ймовірністю в більше ніж 50% , в майбутньому Парламенті коаліція буде створена з СН+ЄС+Голос
Не будет никакой коалиции с двумя валенками-сапогами - Оппоблоком и Солидарностью.
Проста математика показує 1 СН набере приблизно 35% 2 ОППО приблизно 20% 3 ЄС приблизно 10 4 Голос приблизно 10% 5 Тимошенко приблизно 10% 6 Позафракційні приблизно 15%
Таким чином СН+ОППО = 55%... і дупа,ця коаліція відразу розвалиться разом з обнуленням рейтингу СН СН+Батьківщина або СН+Голос або СН+ЄС - не вистарчає голосів СН+ЄС+Голос - єдино можлива конфігурація,яка зможе бути працездатною , враховуючи що в неї ввійдуть ще 5% позафракційних...
для начала, свежие выглядят так что ЕС - последний из проходных
за партию "Слуга народа" президента Владимира Зеленского – 43,2%; за "Оппозиционную платформу – За жизнь" – 12%; за партию "Батьківщина" нардепа Юлии Тимошенко – 9,4%; за партию "Голос" музыканта Святослава Вакарчука – 8,3%; за "Европейскую солидарность" Петра Порошенко – 8,2%.
Коалиция СН с ЕС после всех подложенных порохом свиней ? Не верю (с) ! Как и в коалицию с оппой - не будет ЗЕ так свой рейтинг марать и рушить с самого начала что с одними что с другими.
А вот коалиция СН+Батькивщина+Голос - вполне ! Плюс сюда вполне могут добавиться те кто на подходе к проходному барьеру. А вот с прокаженными ЕС , оппой они так же побрезгуют обьединяться.
freeze написав:До тебя сути решения ЕСПЧ не дошло. Если человек беженец, получил в этом качестве убежище в другой стране, то это значит, что он для выборного законодательства числится проживающим в Украине. Этим прецендентом наверняка и руководствовался украинский суд вчера.
Это абсолютно обоснованно. Если человек не проживал в стране, тк. был вынужден бежать, спасаясь от политических преследований, то лишать его на этом основании права быть избранным - абсурдно.
Мда уж. Якщо Людина жила в іншій країні, то вона не може вважатись такою, що проживала в Україні. Біженець чи турист - то не важливо.
Взагалі, укро- суди треба розганяти повністю, і набирати туди новий персонал. Можна з цирків, театрів. Можна кухарок і прибиральниць. Результат буде не гірший.