-VICTOR-
Мы о каких картах говорим? White или Online? Мне при заказе на горячке Online прямо сказали, что без страховки предложений для вас нет. Возможно соврали - нет возможности проверить...
White мне даром не нужна - закрыл её в начале марта.
|
|
![]() Аналогично, пытался заказать без страховки - сказали только со страховкой. Никогда не имел дело со страховками поэтому собственно вопрос 1% за страховку списывается в РД если все операции на данную дату находятся в льготном периоде? ![]() Re: Идея БанкМені не пропонували взагалі нічого особливого в Ощаді, а там було депо відкрите 3 роки тому. Якщо би все сюди заніс, то мав би 18% щомісячно, або 19,25% в кінці 12 міс., але не ризикнув. Хотів в Ідеї відкрити ще КБВ онлайн. У відділенні не відкривають, замовляю через сайт, все заповнює показує 80 % імовірність, що видадуть. Зразу дзвінок - пропонуємо кредит готівкою -Ні, хочу КБВ онлайн наступний дзвінок: пропонуємо блю -Ні, хочу КБВ онлайн - з Вами зв'яжеться спеціаліст Пару днів тишини. Дзвоню сам на гарячку, знову - з Вами зв'яжеться спеціаліст Дзвінок - пропонуємо кредит готівкою -Ні, хочу КБВ онлайн наступний дзвінок: пропонуємо блю -Ні, хочу КБВ онлайн, так чи ні? - з Вами зв'яжеться спеціаліст Тишина, ось така ідея без кінця. Написати кудись чи що? ![]() Re: Идея Банк
Как то 1.25% слишком большая разница между ежемесячным и в конце срока. Банки считают деньги обычно. Имхо через год будете мальца жалеть о 19.25%.)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|