|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 22 лип, 2019 09:14
MASolomko написав:kreuz, я через розрив робив. Можливо через відділення зробити вийде. Але зауважу, якщо оформите через відділення, то розірвати можна тільки через відділення.
Це зрозуміло, дякую. А ось чи є тут взагалі процедура переоформлення? Може є хтось, хто нею користувався? Бо такої кнопки я у себе не знаходжу...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 09:43
kreuz написав: MASolomko написав:kreuz, я через розрив робив. Можливо через відділення зробити вийде. Але зауважу, якщо оформите через відділення, то розірвати можна тільки через відділення.
Це зрозуміло, дякую. А ось чи є тут взагалі процедура переоформлення? Може є хтось, хто нею користувався? Бо такої кнопки я у себе не знаходжу...
Есть кнопка переоформления (по крайней мере, если депо был открыт онлайн и он от 3 мес. и больше). Она активна в период, когда возможно забрать депозит (в это время депо лежит на вкладе до востребования под 0.01% или автоматически продлен на новый срок). Но разницы с разрывом депо последующим новым размещением я особо не заметил. После переоформления - новый счет, новый договор, проценты как и при обычном оформлении депо.
-
Kalgan
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 10:12
Kalgan написав: kreuz написав: MASolomko написав:kreuz, я через розрив робив. Можливо через відділення зробити вийде. Але зауважу, якщо оформите через відділення, то розірвати можна тільки через відділення.
Есть кнопка переоформления (по крайней мере, если депо был открыт онлайн и он от 3 мес. и больше). Она активна в период, когда возможно забрать депозит (в это время депо лежит на вкладе до востребования под 0.01% или автоматически продлен на новый срок). Но разницы с разрывом депо последующим новым размещением я особо не заметил. После переоформления - новый счет, новый договор, проценты как и при обычном оформлении депо.
Невже тут як і в А, процедура якась нестабільна? Бо в мене безподатковий на 6 міс онлайн, а кнопки такої немає...
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 10:49
MASolomko написав: Кассандра написав:...месячные депо разрываются без проблем в течение 5-ти дней кнопой досрочного расторжения
В течение 5 банковских дней разрывается дерозит, если его сумма 10к грн и больше. До этой суммы мгновенно.
Мова зовсім про інше була: розірвати одномісячний строковий депо можна впродовж 5-ти днів після його автопролонгації. На відміну від більш тривалих депо, він навіть не відлежується на рахунку до запитання, тому те, що людина сприйняла як пропуск моменту автопролонгації - було абсолютно штатною ситуацією і депо все ще можна розірвати.
-
klug
-
-
- Подякував: 389 раз.
- Подякували: 1288 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 22 лип, 2019 13:03
kreuz написав:А ось чи є тут взагалі процедура переоформлення? Може є хтось, хто нею користувався? Бо такої кнопки я у себе не знаходжу...
Якщо йде мова про можливість достроково переоформити діючий депозит на інший термін, наприклад, безподатковий 6-місячний на 3-місячний, то такої можливості немає - лише через дострокове розірвання діючого і оформлення нового на інший термін. Якщо розривати достроково, то суму до 10 тис. грн. повернуть одразу на картку, якщо більша сума - то кілька днів можна очікувати. Якщо розривати під час автоматичного продовження (пролонгації), то повертається одразу і можна одразу офоормити новий депозит (втрачається лише один день).
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 13:41
Sanio написав: kreuz написав:А ось чи є тут взагалі процедура переоформлення? Може є хтось, хто нею користувався? Бо такої кнопки я у себе не знаходжу...
Якщо йде мова про можливість достроково переоформити діючий депозит на інший термін, наприклад, безподатковий 6-місячний на 3-місячний, то такої можливості немає - лише через дострокове розірвання діючого і оформлення нового на інший термін. Якщо розривати достроково, то суму до 10 тис. грн. повернуть одразу на картку, якщо більша сума - то кілька днів можна очікувати. Якщо розривати під час автоматичного продовження (пролонгації), то повертається одразу і можна одразу офоормити новий депозит (втрачається лише один день).
У Вашому прикладі саме Переоформлення немає, є лише Розірвання і Оформлення нового вкладу. Я так і зробив, та питав про те, чи існує взагалі (нехай на більший строк, якщо на менший не можна) у Приваті така кнопка і відповідна процедура, бо в себе нічого подібного не знайшов...
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 15:12
kreuz написав:Я так і зробив, та питав про те, чи існує взагалі (нехай на більший строк, якщо на менший не можна) у Приваті така кнопка і відповідна процедура, бо в себе нічого подібного не знайшов...
Немає, тільки через розрив
-
Sanio
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 17:01
kreuz написав:Я так і зробив, та питав про те, чи існує взагалі (нехай на більший строк, якщо на менший не можна) у Приваті така кнопка і відповідна процедура, бо в себе нічого подібного не знайшов...
Sanio написав:Немає, тільки через розрив
Кнопка такая есть. По крайней мере я ее вижу всегда в тот период, когда депо можно забрать (вроде 5 дней после окончания депо)
-
Kalgan
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 лип, 2019 17:21
Kalgan написав: kreuz написав:Я так і зробив, та питав про те, чи існує взагалі (нехай на більший строк, якщо на менший не можна) у Приваті така кнопка і відповідна процедура, бо в себе нічого подібного не знайшов...
Кнопка такая есть. По крайней мере я ее вижу всегда в тот период, когда депо можно забрать (вроде 5 дней после окончания депо)
Речь шла не о кнопке вообще, а именно о кнопке при переоформлении "безналоХовых вкладов" - у Вас такой?
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Пон 22 лип, 2019 18:47
Flamingo написав: Kalgan написав: kreuz написав:Я так і зробив, та питав про те, чи існує взагалі (нехай на більший строк, якщо на менший не можна) у Приваті така кнопка і відповідна процедура, бо в себе нічого подібного не знайшов...
Речь шла не о кнопке вообще, а именно о кнопке при переоформлении "безналоХовых вкладов" - у Вас такой?
Дійсно, бо податкові депо у Приваті позбавлені сенсу ;)
-
kreuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
|