Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Flamingo написав:Вот и приват раскошелился на кэшбечку. https://news.finance.ua/ru/news/-/45327 ... stvennikov Да и ещё для путешественников. Налетай. Правда с таким ценником мне она точно не подходит хотя я стараюсь путешествовать за границей не менее 3раз в году. Но видимо я просто не попадаю в целевую аудиторию для кого выпущена карта ))
Как обычно в рекламе, не написано сколько это стоит. "Кешбек" - это те 5% на билетах? Ещё небось и список mcc неполный
Вкладчик1234 написав:Как обычно в рекламе, не написано сколько это стоит.
Ну почему же - написано 4000 грн. со старта + 500 ежемесячно. Итого 10000 за эти деньги инфиню в некоторых банках можно взять легко и плюшек будет побольше.
Ви скільки мультивалютних карток на ринку знаєте? Я знаю одну і ту вже не оформлюють. Більше того, навіть коли її оформлювали, підходила вона не кожному мандрівнику, як мінімум за рахунок того, що закордон потрібно відкривати дзвінком на гарячу лінію з конкретними країнами і датами і не можна цього зробити на строк більше 30-ти днів. Ну і найгірше - дикі комісії за конвертацію. Цей же продукт орієнтований на зовсім іншу аудиторію. 25-ти річний VIP-клієнт, який літає від 5-ти разів на рік навряд чи оббивав би пороги банків за ради ліміту в 1к.
Ви скільки мультивалютних карток на ринку знаєте? Я знаю одну і ту вже не оформлюють. Більше того, навіть коли її оформлювали, підходила вона не кожному мандрівнику, як мінімум за рахунок того, що закордон потрібно відкривати дзвінком на гарячу лінію з конкретними країнами і датами і не можна цього зробити на строк більше 30-ти днів. Ну і найгірше - дикі комісії за конвертацію. Цей же продукт орієнтований на зовсім іншу аудиторію. 25-ти річний VIP-клієнт, який літає від 5-ти разів на рік навряд чи оббивав би пороги банків за ради ліміту в 1к.
klug написав:Більше того, навіть коли її оформлювали, підходила вона не кожному мандрівнику, як мінімум за рахунок того, що закордон потрібно відкривати дзвінком на гарячу лінію з конкретними країнами і датами і не можна цього зробити на строк більше 30-ти днів. Ну і найгірше - дикі комісії за конвертацію.
Если вы про ТАС, так никакой закордон я там не открывал, все само работает.
Ну почему же - написано 4000 грн. со старта + 500 ежемесячно. Итого 10000 за эти деньги инфиню в некоторых банках можно взять легко и плюшек будет побольше.
"Гора родила мышь", короче
Согласен
ну смотря сколько тратить на билеты. и есть ли ограничения по начислению изюма. через пол шарика слетать семьей в 3-5 человек не три копейки стоит. вообщем карта реально для тех кто вип.