|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 13 сер, 2019 17:45
mustbe написав:, знать все тарифы по Вашей карте просто обязана именно девочка из кассы ?
.... я ж написав, що причина не в карті! - вона була заблокована! - я просто знімав свій депо, який "чомусь" за раз не знімався!!! - тоді "дівчинка з каси" запропонувала зняти частинами.... - я запитав, чи буде комісія? -відповідь - "ні"! - Що не зрозуміло? .... мені дали чотири чеки, на різні суми, де теж НЕ БУЛО ВКАЗАНО КОМІСІЇ!!! - а через пару МІСЯЦІВ мені телефонують, що маю борг!!! - у відділення вияснюється, що то було зараховано комісію при знятті мого депо на мій рахунок(що пішло в борг) Що ще не зрозуміло??? Що мене вжучили "втіхаря"? Я за пару років - не один десяток депо знімав у різних банках і ніде за зняття не брали коміс!!! ТО ЗВІДКИ Я МІГ, НАВІТЬ, ПОДУМАТИ, ЩО ТАКЕ МОЖЛИВО???? - Ще й не мала сума!!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 17:53
Долярчик, uaprofi, припиняйте, бо вже неможливо цю тему читати.
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2019 17:57
Zochan ... цікаво, як би ви "співали", якщо б вас кинули на тисячу грн. на рівному місці?!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 18:04
Долярчик Нас не кинут - мы с тарифами давно знакомы. И про 2 снятия в месяц без комиссии тем более.
А если я лично протуплю, то никого обвинять не буду. Хотя кассиры в моём городе всегда услужливо спрашивают - снимал ли я в этом месяце...
Востаннє редагувалось Vorlon в Вів 13 сер, 2019 18:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 18:06
точно. сила есть- ума не надо
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 18:11
Шановний клієнте! Альфа-Банк приносить Вам вибачення та дарує 50 бонусів в програмі лояльності Cash'U CLUB. Дякуємо за розуміння!
Альфа-банк, это за длительное ожидание возможности активировать карту?
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 18:54
Тракторист написав:зубы, не самая главная проблема... в первую очередь проблемы со зрением, а в мобильном приложении в отличии от нормальной версии невозможно увеличить изображение, да и пожилым людям с проблемами мелкой маторики тяжело попадать пальцем в нужные места на маленьком экране смартфона... так что это не забота о клиентах, а полный дебелизм банка... 
У Андроида есть системная "лупа" для увеличения изображения в любом приложении Плюс можно увеличить стандартные шрифты в системных настройках Мобильное приложение можно и на планшет поставить, и все будет еще каким крупным Да и не надо всех пенсионеров записывать в группу людей с проблемами со зрением и моторикой. де*** как раз выставлять ограниченную аудиторию людей плохим зрением как целевую для банка, под которую банк якобы должен подгонять свои продукты.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 13 сер, 2019 19:00
Долярчик написав: Alfa_Bank написав: Долярчик написав:...та то вже десь з півтора року пройшло..... - а відділення у Львові на Сихові!
Довгенько, навряд чи згадають Якщо виникнуть поточні питання, пишіть, буду рада відповісти.
... та що вже..... - після "бою, руками не махають". - хоч гіркого досвіду набрався... 
А вот и зря. Тут офпред всегда помогает и очень часто в пользу клиента.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 19:04
uaprofi написав:кстати про снятие наличных с карты через кассу. несколько раз попадал на ситуацию когда говорю что хочу снять допустим 4000 грн, а терминал мне дают для ввода ПИНА где суммы 400 грн., иногда случайно прикрывая толи руцями или там запутывается случайно проводок над экранчиком. Угадаете что за банк?
Тут важнее какое отделение, а не какой банк. Хм вы ж якобы новый клиент и только пробуете и уже несколько раз попадаете? Для того и дают терминал,чтобы сумму проверили...
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 19:27
Долярчик написав: mustbe написав:, знать все тарифы по Вашей карте просто обязана именно девочка из кассы ?
.... я ж написав, що причина не в карті! - вона була заблокована! - я просто знімав свій депо, який "чомусь" за раз не знімався!!! - тоді "дівчинка з каси" запропонувала зняти частинами.... - я запитав, чи буде комісія? -відповідь - "ні"! - Що не зрозуміло? .... мені дали чотири чеки, на різні суми, де теж НЕ БУЛО ВКАЗАНО КОМІСІЇ!!! - а через пару МІСЯЦІВ мені телефонують, що маю борг!!! - у відділення вияснюється, що то було зараховано комісію при знятті мого депо на мій рахунок(що пішло в борг) Що ще не зрозуміло??? Що мене вжучили "втіхаря"? Я за пару років - не один десяток депо знімав у різних банках і ніде за зняття не брали коміс!!! ТО ЗВІДКИ Я МІГ, НАВІТЬ, ПОДУМАТИ, ЩО ТАКЕ МОЖЛИВО???? - Ще й не мала сума!!!!
Послали бы просто по телефону и все. Есть квитанция о снятии - обязаны были снять комиссию сразу - иначе пусть в суд идут и доказывают про скрытые комиссии. Зря вы пошли и погасили.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
|