|
За какую цену можно продать мой дом в кризис? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 18 жов, 2009 14:00
budivelnik написав... економіка відновлюється.
Поднимите мне веки...
А чого їх піднімати , Ви напевно забули що в мене є ще й маленький торгівельний бізнес , з допомогою якого я краще ніж держкомстат знаю ситуацію з доходами населення в одному з мікрорайонів Львова
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 18 жов, 2009 14:20
Можете посоветовать риелтора, который сможет быстро продать это?
-
KAS
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 14:38
відправив 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 18 жов, 2009 14:48
С понедельника свяжусь, надеюсь помогут... Про результат напишу...
-
KAS
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 15:51
budivelnik написав:budivelnik написав... економіка відновлюється.
Поднимите мне веки...
А чого їх піднімати , Ви напевно забули що в мене є ще й маленький торгівельний бізнес , з допомогою якого я краще ніж держкомстат знаю ситуацію з доходами населення в одному з мікрорайонів Львова
О да... А если я и пара моих друзей устроились на более высокооплачиваемую работу, то это тоже значит, что экономическая ситуация в стране улучшилась? Ноу комментс.
З.Ы. прошу прощения у автора темы за флуд. 
-
sxanep
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:04
KAS
не жалко продавать?
чесслово... суть не в деньгах.
приятный домик и место - класс.
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:12
О да... А если я и пара моих друзей устроились на более высокооплачиваемую работу, то это тоже значит, что экономическая ситуация в стране улучшилась? Ноу комментс. З.Ы. прошу прощения у автора темы за флуд
Бачу Ви всетаки чогось не розумієте , тому змушений пояснити
В мене є магазинчик який торгує продуктами харчування і я маю змогу порівнювати скільки і яких товарів та по яким цінам продавались на протязі останніх 10 років , до прибутків моїх друзів це не має взагалі ніякого значення , бо основний контингент покупців , я оцінюю як нижче середнього , кількість більш-менш постійних - 600 чоловік . далі я надіюсь пояснювати вже не треба .
Хід думок слідуючий
Якщо виручка від 600 постійних осіб зростає швидше ніж інфляція( при чому я можу відслідковувати не тільки в грошових інструментах а й по товарно ) , то це говорить про відновлення їх доходів
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 18 жов, 2009 18:29
br-harl написав:KAS не жалко продавать? чесслово... суть не в деньгах. приятный домик и место - класс.
не думаю что есть такое слово как жалость...жалко продавать по любой цене меньше ожидаемой..можно с легкостью представить, но если конкретно, когда строил я расчитывал его продать за 850, а вложено в него было 550...сегодняшняя цена еще меньше...
...на самом деле произойдет одно из двух, либо я его продам за сколько нибудь, либо я заработаю на въезд в этот дом...по скромным расчетам ремонт без мебели не менее 250, сегодня их нет...кредитов не люблю...
-
KAS
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 18:32
budivelnik написав:Бачу Ви всетаки чогось не розумієте , тому змушений пояснити В мене є магазинчик який торгує продуктами харчування і я маю змогу порівнювати скільки і яких товарів та по яким цінам продавались на протязі останніх 10 років , до прибутків моїх друзів це не має взагалі ніякого значення , бо основний контингент покупців , я оцінюю як нижче середнього , кількість більш-менш постійних - 600 чоловік . далі я надіюсь пояснювати вже не треба . Хід думок слідуючий Якщо виручка від 600 постійних осіб зростає швидше ніж інфляція( при чому я можу відслідковувати не тільки в грошових інструментах а й по товарно ) , то це говорить про відновлення їх доходів
А я вижу, что вы чего-то не понимаете. Вы знаете отличие макроэкономики от микроэкономики? Если да, то о чем дискуссия? Вы пытаетесь оценить состояние экономики страны (макроэкономика) по результатам деятельности одного вашего магазинчика (микроэкономика). Вам самому не смешно делать выводы о покупательской способности населения страны по одному маленькому магазинчику?
-
sxanep
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 19:26
sxanep написав: Вам самому не смешно делать выводы о покупательской способности населения страны по одному маленькому магазинчику?
Почему же, с одной стороны, среднестатистический маленький магазинчик не может формировать макроэкономических показателей... но деятельность этого магазинчика подчиняется макроэкономическим тенденциям, и если деятельность маленького магазинчика налаживается и для этого нет никаких других причин ктоме увеличения спроса...можно предпологать, что то же самое происходит с другими магазинчиками, следовательно изменения происходят и в макроэкономических показателях...или в логике есть нарушения?
-
KAS
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему