|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 18 жов, 2009 07:42
але банкіри "мають" зовсім непогано. навіть в умовах "кризи". і ті, хто вкрав гроші клієнтів та втік світ за очі і ті, хто працює більш-менш стабільно.
з іншого боку, немає тут білих та пухнастих. и позичальники намагаються усілякими способами уникнути сплати боргів, и нбу замість чітких та законних дій тільки і робить, що варить юшку у мутній воді.
тому я всеж вважаю, що "упадисти" мають досить логічне підгрунтя для своіх "упадистських" поглядів на ситуацію.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 10:31
Jack Levine написав:petra1000 написав:Jack Levine написав:Это деньги не мамы!
папы?
кипрской сестрички
Прива Джек! По-подробней плиз про отток денег мамы и про кипрскую сестричку. И без "дамагогии"...
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 15:43
квестор написав:Арамат написав:квестор написав:Арамат...я за неї..рідненьку завжди переймаюсь.......бо, пацієнти дуже залежні від "зовнішнього оточення".. 
Квесторе ! Ну , все - в мене вiдлягло вiд сердця , адже Ваше переймання вмiру ! PS адже можлива поява ще одного упадиста без мiри , була б для моеi нiжноi та тендiтноi душi вже занадтою ! 
...я сподіваюсь...епітет "упадист" мене не стосується.. ...здається жодних підстав не давав.... ...і.."страшних казок" не розповідав.. ...навіть ..навпаки.....якщо уважно читати... 
Квесторе !
Моя повага до Вас лише росте з кожним Вашим посланням .
Лише на мить , чомусь , виник маленький сумнiв - невже вони , цi " упадисти "
i до Вас дiстались . Но , вже вiдлягло , вибачте !
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 15:51
квестор написав:Urs написав:Полностью здесь - http://www.zn.ua/2000/2040/67475/в интервью комменты просто хочется между строк вставлять показательно - комменты населения после статьи
...соромно читати.."плач Ярославни"...усі погані..держава...нБУ...позичальники... ...а в дзеркало подивитись?...слабо? ..а бездумне нарощування кредитування? ..а ГЕПИ в балансах ? ..а кадри ? ..звиняйте...бара....пардон .банкіри..маєте те, на що заслуговуєте... 
Очень разочаровало отсутствие на данном собрании Тимонькина , утверждавшего пять месяцев тому назад , что клиенты его банка - воры !
PS Недавно , на глаза попалось его новое интервью , где он утверждает , что 3/4 клиентов его банка - добросовестные клиенты , и он им будет давать новые кредиты в первую очередь .
Так , что смотря как смотреть на одну и ту же ситуацию .
То ли стакан наполовину пуст , то ли наполовину полон .
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:16
Уважаемые авторитеты. Я человек новый. Не удивляет ли вас акция Укрэксима 30 дней, по которой депозитные проценты увеличиваются до немыслимых размеров. Что это может значить?
-
ukoz
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:20
ukoz написав:Уважаемые авторитеты. Я человек новый. Не удивляет ли вас акция Укрэксима 30 дней, по которой депозитные проценты увеличиваются до немыслимых размеров. Что это может значить?
Проблемы с ликвидностью, что же ещё
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:31
ukoz написав:Не удивляет ли вас акция Укрэксима 30 дней, по которой депозитные проценты увеличиваются до немыслимых размеров. Что это может значить?
Що там може бути цікавого...
Розрахуйте ефективну ставку по цьому акційному депозиту (найпростіше - просумуйте усі 9ть ставок та розділіть на 9) і ви отримаєте по євро 11,39% - що ненабагато більше від ставок по іншим видам вкладів, та менше ніж дають деякі російські банки з списку А...
"Те же яйца только сбоку"
(с)
-
UnaUnso
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:31
Намек на что, не имеет ли этот госбанк какой-либо информации, что финансовой системе наступит кирдык. Если госбанк дает такие проценты, то, что же ждать от остальных.
-
ukoz
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:36
kutuz написав:ukoz написав:Уважаемые авторитеты. Я человек новый. Не удивляет ли вас акция Укрэксима 30 дней, по которой депозитные проценты увеличиваются до немыслимых размеров. Что это может значить?
Проблемы с ликвидностью, что же ещё
...близько 20% в гривні та 11% в валюті -це реальні і конкурентні ставки "інтервальних" депозитів терміном на 9 місяців.....
...Укрексім, нарешті, запропонував ринку конкурентний депозитний продукт...
ПС...ліквідність не ідеальна, звичайно....але і не найгірша... 
Востаннє редагувалось квестор в Нед 18 жов, 2009 16:53, всього редагувалось 2 разів.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 18 жов, 2009 16:40
ukoz написав:Намек на что, не имеет ли этот госбанк какой-либо информации, что финансовой системе наступит кирдык. Если госбанк дает такие проценты, то, что же ждать от остальных.
Не подддавайтесь всем этим уловкам упадистов ...
Всё с нашей финансовой системой будет в порядке !
-
Арамат
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|