Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
mephala написав:Це ваше суб’єктивне сприйняття інформації. Але це не означає що воно вірне.
Какое ещё субъективное восприятие если о Ахметове и его семье известно все? Разве что расскажите что его в роддоме подменили или он вне брачный сын Звягильского
shapo написав:3)Последние 3 дня здесь как раз такие как вы доказывают, что бытовой антисемитизм в Украине цветёт и пахнет
я щось пропустив що зрадіо став таким як песікіт? адже це саме зрадіо доводить про антисемітизм в Україні. Та й ще ярлики навішує що саме антисеміти голосували за пороха.
Моя матушка знала батю Порошенко, еще в советское время, работала под его руководством некоторое время, судьба занесла ее в Бендеры на несколько лет как специалиста-инженера, так она говорила, что еще тогда в конце 70-х все шушукались на заводе, что он еврей.
С другой стороны и все еврейские блогеры, которых я смотрел Дубинский, Белковский без сомнений говорят о еврействе Порошенко, видео где раввин Киева поздравляет еврея Порошенко с каким-то еврейским праздником тоже широко известно. Возможно тут надо вспомнить пословицу - рыбак рыбака видит издалека.
yanyura ви взагалі вмієте читати та осмислювати те що вам пишуть? чи головне щось наляпати не дивлячись на слова що були вам написані?
повторюю ще раз та спеціально виділю написане мною раніше. може таки вдасться вам прочитати та зрозуміти:
я читаю ці слова так - те що він знайшов переконало його що вони євреї. але якщо номінанти самі відхрещуються - то він наполягати не буде. він що - зобов’язаний журналістам персональну інформацію номінантів розголошувати? таке як етика вам не відомо?
freeze Видел и я подобное, да и на фото, где он в Иерусалиме в ермолке (хотя бы и здесь - http://news24ua.com/poroshenko-v-izrail ... ekrasilsya) весьма похож (как и его старший сын), но до тех пор, пока официально не будет подтверждена его национальность "еврей", я не считаю себя вправе толковать его национальность иначе, чем он сам, т.е. - "украинец". О фейке "Вальцман" уже писал, повторяться не буду.
Вкладчик1234 написав:Порошенку не хватило считанных месяцев, чтобы вернуть украинских заложников назад. А Зеля пришёл, и присвоил плоды чужого труда
Шучу конечно
Пока вы шутите, он себя уже успел похвалить:
Петро Порошенко 4 ч. ·
Звільнення українців – бранців Кремля – це велика і радісна подія не лише для них самих та їхніх родин, а для кожного українця в усьому світі. Вітаю наших з поверненням додому! Цьому щиро радіє вся Україна!
Як п'ятий президент України, причетний до звільнення тисяч наших співвітчизників, знаю, що простих і лінійних рішень тут не буває. Пишаюся тим, що виборене нами ще весною рішення Міжнародного морського трибуналу приперло Путіна до стіни і спонукало нарешті звільнити наших героїв.
Сьогоднішній піднесений настрій не повинен нас розслабляти. У нас попереду виснажлива боротьба із запеклим ворогом України, сильним і підступним. Це спільна справа влади і опозиції.
Хотелось бы узнать детали обвинённый преступников которых Зе вернул России? ## Украинских моряков России рано или поздно вернуть пришлось бы вернуть по решению международного трибунала иначе новые санкции ### Россия медленно но уверенно с помощью новой укр власти движется к снятию санкций