Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
mephala написав:це не вони пішли. це раша вкрала Крим. як там проходило під дулами автоматів ми прекрасно знаємо.
Откуда прекрасно знаете то? Присутствовали при процессе?
mephala написав:і знову переходячи на ваш рівень - якщо придане зазнало суттєвих покращень під час сумісного проживання то це вже спільне майно. вивчайте закони навіть з приводу ваших тупих прикладів.
Совместное имущество наживала Украинская Советская Социалистическая Республика. Уверен, что из нее Крым бы не ушел. Там ни майданов, ни «поездов дружбы» не было. А с Украиной совместного имущества не нажилось – не успели выйти на уровень 1991 года.
переходячи знову таки на ваш рівень - а на основі чого ви стверджуєте що кримчани сами проголосували за незалежність а не підрахуї намалювали скільки їм з мацкви сказали? були присутні при процесі? і якщо ви вже перевели з УССР на Україну - так тоді у кримчан це не придане. Це спащина. А спадщина спільна на всіх дітей від батьків. Щось ваші приклади все тупіші й тупіші.
4 Тільки тому , що велика частина АТОшників розмовляє російською - я терплю тут диванних стратегів,які так і не вивчили Державну мову і під час російської агресії використовують у загальному спілкуванні мову агресора Якби не це -я вважавби всіх використовуючих російську колаборантами і розумово відсталими..
Далі продовжувати?[/quote]
Конечно продолжайте! Вы просто уникально демонстрируете многие советские принципы. Точно также к немецкому языку относились во время ВОВ в совке.
Но там хоть говорящих на немецком было в обществе мизер, а тут целые регионы. И агрессор, разыгрывающий языковый вопрос для своих целей.
То есть помимо совкового подхода к языку Вы ещё и на руку врагу играете с такими заявлениями об использующих русский язык. Русский, а не российский)))
Жах и средневековье... Какая Европа? Совок в полный рост. Особенно с правом победителя.
shapo написав: Вы только что подтвердили, что Украина как шла в фарватере России, в т.ч. и пренебрежении жизнями собственных граждан. так и продолжает идти. А вся риторика про еропейское движение не более чем пустопорожняя болтовня.
брехло покажи де Україна назвала ВСІХ терористами хто залишився в місті? або коли Україна валила танками по власному парламенту коли там сидять депутати.
1) Украина не разбирала кто там террорист, а кто нет, и именно ты об этом написал 2) Украинские депутаты не пострадали в 2014г и остались живы в отличие от сотни с лишним других граждан без депутатского мандата
budivelnik написав:3 Я готовий пробачити більш серьозні проступки цим людям,тільки на тій підставі ,що вони не висуваючи претензій до мене чи моєї сімї-пішли ризикувати власним життям захищаючи Державу в якій і я живу
Это пока кто-то из них не взорвал гранату у тебя в магазине, или не начистил тебе лицо. Легко прощать преступления, совершенные в отношении других лиц! Правда? По уровню цинизма тебе на этой ветке нет равных!
budivelnik написав:2 Так як воювали не тільки москалики, а й українці і також перемогли-то останні повернули собі по праву переможця те ,що в них колись відібрали
Может все-таки не стоит так наивно пытаться переписать историю Львова?
то вообще только 99 лет из 766-ти: 1253-1349 (96 лет) - Галицко-Волынское княжество 1-21 ноября 1918 (20 дней) - ЗУНР 1939-1941 (2 года) - УССР 1944-1945 (1 год) - УССР
fokus написав:...... Опа.. И сразу начались удивительные истории, что «деды воевали».. Так дойдете до того, что памятники Ленину начнете востанавливать
Из вас не только гибридный сепаратизм, из вас еще и латентный большевизм постоянно лезет..
mephala написав:переходячи знову таки на ваш рівень - а на основі чого ви стверджуєте що кримчани сами проголосували за незалежність а не підрахуї намалювали скільки їм з мацкви сказали? були присутні при процесі?
Родственники там живут, рассказывали.
mephala написав:і якщо ви вже перевели з УССР на Україну - так тоді у кримчан це не придане. Це спащина. А спадщина спільна на всіх дітей від батьків.
РСФСР передала Крым Украине, теперь Крым вернулся из Украины в Россию. Какое наследство? Не тупите так откровенно, приданое это.
mephala написав:переходячи знову таки на ваш рівень
Не стоит, видно же, что вам трудно подниматься. Оставайтесь на своем, я спущусь.
так якщо ви самі не бачили то чому вимагаєте щоб я сам бачив? чи ви прихильник подвійних стандартів? мені також розказували знайомі.
РСФСР передавало Крим не Україні. а УССР. а Україна вже отримала спадок від УССР. так що згідно вашої ж фантазії мова вже про придане не йде. це спадщина. так що ви або труси вдіньте або крестик зніміть коли фантазуєте.