Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А чого ж би й на море - та не ходити... На вулиці саме зараз +30. Збираємося: ласти, маска, трубка... Оскільки в мене гості із США то не беру парасольку, а візьмемо на пляжі платні місця - затишок, кафе біля море, офіціянт... Все як має бути...
х х х Почався сезон гранатів та мандаринів. Здивувало те, що гранати одночасно з"явилися навіть в самих повсякденних супермаркетах. Мабуть дуже хороший врожай... Встигли... Поспіли... Ціна поки що висока: 5 лір або 20 гривень за 1 кг. Але свіжий сік сьогодні робити буду. Треба ж гостей хоч чимось здивувати. Мандарини - по 2,5 ліри або по 10 гривень кіло. Теж ще дорогі...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 29 вер, 2019 12:57, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:А чого ж би й на море - та не ходити... На вулиці саме зараз +30. Збираємося: ласти, маска, трубка... Оскільки в мене гості із США то не беру парасольку, а візьмемо на пляжі платні місця - затишок, кафе біля море, офіціянт... Все як має бути...
х х х Почався сезон гранатів та мандаринів. Здивувало те, що гранати одночасно з"явилися навіть в самих дешевих супермаркетах. Мабуть дуже хороший врожай... Встигли... Поспіли... Ціна поки що висока: 5 лір або 20 гривень за 1 кг. Але свіжий сік сьогодні робити буду. Треба ж гостей хоч чимось здивувати. Мандарини - по 2,5 ліри або по 10 гривень кіло. Теж ще дорогі...
давно не було фоток хавчика... а фотки йогурта, а селфі сібаса?
Ви попали у звичайну пастку буденного життя: слова "їжа", "продукти" та "гроші" викликають просто судоми. Спробуйте купити хоч картоплю - варена дуже смачна та поживна, кажуть здешевшала - вже не по 16 гривень кіло, а по 15.
akurt написав:Ви попали у звичайну пастку буденного життя: слова "їжа", "продукти" та "гроші" викликають просто судоми. Спробуйте купити хоч картоплю - варена дуже смачна та поживна, кажуть здешевшала - вже не по 16 гривень кіло, а по 15.
ти перепутав неньку з Аргентиною https://www.bbc.com/russian/features-49400732 тут і про твою кохану В прошлом году Аргентина пережила самую страшную засуху за полвека и собрала худший за десятилетие урожай сои - главного экспортного товара. И как назло тут же центробанк США повысил ставки. Инвесторы кинулись покупать доходный и надежный американский долг и продавать что-нибудь ненужное - в первую очередь активы развивающихся рынков. Главными кандидатами оказались страны с большими валютными проблемами: Аргентина и Турция.
Мені дуже повезло в житті: десятки людей замість того, щоби заробити собі та для родини гроші на їжу, днями й ночами турбуються, щоби я був не голодний та з грошима. Дуже вдячний. Супер!
akurt написав:Мені дуже повезло в житті: десятки людей замість того, щоби заробити собі та для родини гроші на їжу, днями й ночами турбуються, щоби я був не голодний та з грошима. Дуже вдячний. Супер!
Акурт, народ внимательно смотрит как вы заработали 8000$ и сразу же на рынок затариваться, машину еле закрыли прямо ))) великие инвесторы всегда так делают ))) Выпила итальянский кофе из кофемашины со свежей выпечкой из Сельпо, трагично быть украинкой )))
Я гадаю всі вже насолодилися цікавими роздумами хватких хлопців про те, чого найбільше не вистачає в житті - про їжу, тому повернемося до теми нерухомості (маю ще пару хвилин до пляжу). Тут є дещо цікаве: - якщо ви купили меблі в салоні - будьте впевнені - вам доставлять їх БЕЗКОШТОВНО, занесуть в квартиру безкоштовно, розпакують та встановлять саме на те місце, на яке ви вкажете. Ніяких грошей хопці у вас просити не будуть. І ніхто не дає і не треба. Що цікаво: завжлди перед входом до квартири розбуваються або одягають на ноги захисні пластикові "чоботи", які зазвичай в Україні одягають у привтаних клініках. - ще цікаівше таке: тут, як і в Європі та в США, часто-густо квартири орендують - не менше, ніж на рік. То інтересно органзованим є переїзд: КОМПЛЕКСНЕ обслуговування. Ваші речі працівники фірми вдома спакують, завантажують все у вантажівку, перевезуть, та піднімуть прямо в квартиру. Розпакують та встановлять. Така послуга за все коштує 1500 лір або 6000 гривень. Ось як це виглядає:
akurt написав:Я гадаю... КОМПЛЕКСНЕ обслуговування. Ваші речі працівники фірми вдома спакують, завантажують все у вантажівку, перевезуть, та піднімуть прямо в квартиру. Розпакують та встановлять. Така послуга за все коштує 1500 лір або 6000 гривень. Ось як це виглядає:
так то окно ставят на аллюминиевой драбыне,поднявши,а не рояль с ноутбуком перевозят в другую прелесць.
На самом деле все очень просто: вверх и вниз ходит платформа, на которую ставят все - даже диван-кровати и поднимают вверх. Мебель достают прямо из крытого грузовика / на платформу - подняли. Внутри принимают 2-3 человека. Быстро, просто, эффективно. Подают в проем «французского балкона» - как я понял там двери легко снимаются. Никакого «тягания» по подъезду и оббитых углов.