|
|
Результати конкурсу за III квартал 2019 рПоздоровляємо переможців VI етапу конкурсу: І місце - Alex2007 з похибкою менше 3 копійки ІІ місце - sinus з похибкою 13 копійок ІІІ місце - Faceless з похибкою 22 копійки Переможець за абсолютним рейтингом - sinus з середньою похибкою 38 копійок. ІІ місце - Долярчик з похибкою трохи менше 42 копійок ІІІ місце - Faceless з похибкою трохи більше 47 копійок Медаль для sinus буде найближчим часом. Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)... ну, тепер я трохи пролетів...
...але й далі прогнозую на місяць... - середина жовтня - 24,34 - кінець жовтня - 25,20
Дякую за поздоровлення! Як я і писав раніше на кінець вересня я чекав відскоку від 24 до 24,5, так і сталося, бо вважаю, що 24 це було дно цього року і нижче вже не побачимо в 2019 р. Зараз можемо спостерігати як курс активно підгоняють до зростання, але це ніяка не ракета ще, думаю, що вже завтра зранку на готівкому ринку ця "ракета" здується. І перші два тиждні жовтня курс наврядчи стане вище 25, 5 на готівці. Але це тільки моє бачення і це не означає, що так і станеться. Саме тому, чекаю на готівці супротив біля 25,5 і потім незначне зміцнення в межах 24,8-25,3 на продаж. Десь в цих межах ми і повинні бути 15 жовтня, тому вибираючи в цьому корідорі поставлю мабуть на 25,3. Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Для того чтобы в высокой вероятностью сказать о смене тренда, то думаю что для этого должны четко закрепиться хотя бы над 24.75, а лучше над 25; БЕЗ никаких 24.5 и ниже - точно.
А иначе, нынешний рост - это будет как в прошлые разы. И в лучшем случае дальнейший боковик на какое-то время без обновления дна ниже 24. А в худшем случае (для баксодержателей) - дальнейшие копание дна - но тогда не знаю до чего докатимся в качестве дна (стоит сунуть нос опять на 24 в октябре - и 22 при таком варианте вполне может стать крайне спекулятивной реальностью). Но где окажемся потом... Те, кто затевали эту игру, могут еще приберечь сюрпризы для нас. П.С. Плюс еще когда некоторые по телевизору начинают уже паниковать и рассказывать про рост бакса - то есть дополнительные сомнения. Паниковать в зомбоящике нужно когда 26.5 - 27 Пусть будет 24.97 на середину месяца. Но это не точно Востаннє редагувалось Alex2007 в Вів 01 жов, 2019 21:00, всього редагувалось 2 разів.
Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)Пока ткну пальцем в небо - 25.13 на середину октября. Думаю ещё чуть подрастёт в ближайшее время, а там или копеек на пять откатимся или закрепимся на достигнутом на неделю другую.
Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)... сьогодні можна в паніці і переписати прогноз!
- але не буду! - а доки можуть ще голосувати інші форумчани? - до 14 числа?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||