Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 41394140414141424143 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 17:43

Sommer написав:Зефилы в 2018-м:
"Ко-ко-ко, русский язык утесняют, надо сменить Порошенко, вот придет Зеленский, он эту мову поприжмет"

Зефилы в 2019-м...
утирают желтые слезы счастья:
https://news.liga.net/society/news/cherez-god-russkoyazychnyh-shkol-ne-budet---glava-minobrazovaniya
С сентября 2020 года русскоязычные школы перейдут на украинский язык обучения. Об этом сообщила министр образования и науки Анна Новосад

Тебе лишь бы вату троллить. А сам украинский язык тебя, как и большинство других ура-патриотов, не тревожит.

Я вчера давал расклад по 5 областям - учебников нет! Украинских учебников! Для обучения детей непосредственно украинскому, литературе и другим предметам на украинском языке. Нехватка учебиков в целом по стране превышает 30%.

Вот тебе истинная "поддержка" украинского языка. Новосады и гриневичи по ушам доверчивых бобиков ездят, а мову развивать и не собираются. Главное забить пропагандой черепушки электората, а тем временем - воровать, воровать, воровать...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 17:49

zРадио написав:вчера давал расклад по 5 областям - учебников нет
Забив цю фразу в гугль і отримав повну зраду в росії
Десять відповідей і всі про відсутність підручників на росії....
Результати: 10 (0,47 сек.)
Результати пошуку
Результати веб-пошуку
Федеральный перечень учебников от 28 ... - БиблиоШкола

biblioshkola.blogspot.com › fpu345-28-2018
Перекласти цю сторінку
8 січ. 2019 р. - «О федеральном перечне учебников, рекомендуемых к использованию ... ОБЖ 5-9 нет
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:00

ЛАД написав:
  mephala написав:
  ЛАД написав:О цене во 2 мировой я, в отличие от наших "патриотов", кот. хотят рассказать, что украинцы при отив Гитлера почти не воевали, не забываю.

взагалі то вся дискусія почалася з обговорення того що в Україні була партизанщина силами спецзагонів сталіна а не місцевого населення.
з якого дива ви зробили свої "глибокі" висновки про те що "украинцы при отив Гитлера почти не воевали"
хоча я вже нічому не дивуюся. ви мастак по перекручуванню.

"Глибокi виводи" зробили Ви:
і в чому ви бачите приниження ролі українців в перемозі? хто хотів перемоги - пішов разом з військами в евакуацію. кому було байдуже яка влада - залишився

Т.е. все кто остался в оккупации были не против Гитлера.
Типично сталинская логика. Именно по такой логике пребывание человека (родственников) в оккупации ещё долго после войны считалось порочащим фактом и во многих ситуациях мешало.
Был даже такой вопрос в анкете.

Так хто з нас "мастак по перекручуванню"?

якраз ви мастак перекручувати бо приписуєте мені слова що українці не воювали проти гітлера. а я кажу що той кому було байдуже яка влада - залишився вдома. чи для вас ті хто пішов на фронт та в евакуацію не українці? ну воно й не дивно - русіш пропаганда на марші бо перемога це ж надбання "русских".
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:06

fokus написав:
  budivelnik написав:Забив цю фразу в гугль і отримав повну зраду в росії
Это как–то улучшит обучение украинскому в Украине?

PS. Господи, да что ж порохоботы то так за Россию переживают постоянно? Точно на довольствии у Путина сидят, не иначе.
Хлопці - давайте розберемось чим відрізняється грамотний зрадофіл зрадіо від не грамотного ууу
1 Розвиток української йде максимально можливими темпами
Збільшити ці темпи заважає неприйняття тих хто користується російською в повсякденному житті.
Наприклад - у ВР та сама Королевська сьогодні виступала користуючись поганою українською... але українською
Виступи урядовців-українською
2 Той самий зрадіо , для того щоб затормозити максимально швидкий відхід від росії - постійно підкидає дров у багаття.
Зараз він занепокоєний розвитком української - при цьому сам користується російською.. чи не природніше-якщо занепокоєний в першу чергу переходиш сам, а вже потім вимагаєш це віл інших... труси-хрестик
3 Хто підтримує зрадіо і також розганяє зраду по повільному введенні української?... правильно - російськомовний фокус ... при чому алгоритм той самий що і в зрадіо... ті самі труси-хрестик
3 Ясно що збільшення тиску по примусу застосування в ОРДЛО української - тільки збільшить опір ордловців...

От і виходить
Зрадіо з фокусом візуально переживаючи за українську-реально роблять все від них можливе щоб цього точно не відбулось
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:24

freeze написав:
andrijk777 написав:
  Puente написав: Я особисто вважаю найкращий варіант - ПМР 2.0 ( як хтось тут писав ) . Але таких не так багато . Варіант заморозити "як є" - велика частина .

Це неправда.
Для більшості варіант ПМР 2.0 набагато кращий ніж, той що є зараз. Для мене також.
*Але я так міркую ПМР 2.0 не підходить Путіну. Тому що йому все-рівно потрібно буде фінансувати Донбас(інакше є шанс що він самовільно вернеться до України через низький рівень життя і повний бардак там). Путіну більш вигідно стихнути Донбас Україні на "якихось умовах".

Для империи финансировать ОРДЛО это ни о чем, может продолжаться десятилетиями.
Ноль целых несколько десятых от территории. Один процент от населения. Кроме того нужно учесть, что в ОРДЛО тоже худо-бедно, но что то добывают и производят.

Принципово не згідний.
По-перше не 1% а більше 2,5% по населенню. А площа тут до чого?
по-друге є історія з Абхазією(населення 240к) і що? В Абхазії Росія зробила рай? Хоч це всього 0,17% від Росії. А якщо це мізер, то могли зробити хоча б на рівні Росії. І отримали б "взірець" по якому могли пів України "загарбати". Не зробили... Чому?
Байки про необмежені ресурси Росії - це все байки.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 04 жов, 2019 21:03, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:25

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:Зрадіо з фокусом візуально переживаючи за українську-реально роблять все від них можливе щоб цього точно не відбулось

Я не переживаю, честно говоря.
Ни за украинский язык в Украине, ни за русский в России. Впрочем и за русский в Украине я тоже не переживаю, а уж за украинский России и подавно.
И ничего не делаю ни для развития, ни против насаждения ни того, ни другого.
Сейчас я больше переживаю за свой английский..

Отреагировал на ваш ляп просто потому, что аргумент ваш был..немножко бессмысленным, так скажем. Но зря, конечно :)
fokus

Подякував: 73 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:45

fokus написав:
  budivelnik написав:1 Розвиток української йде максимально можливими темпами
Збільшити ці темпи заважає неприйняття тих хто користується російською в повсякденному житті.
Наприклад - у ВР та сама Королевська сьогодні виступала користуючись поганою українською... але українською
Виступи урядовців-українською
2 Той самий зрадіо , для того щоб затормозити максимально швидкий відхід від росії - постійно підкидає дров у багаття.
Зараз він занепокоєний розвитком української - при цьому сам користується російською.. чи не природніше-якщо занепокоєний в першу чергу переходиш сам, а вже потім вимагаєш це віл інших... труси-хрестик
3 Хто підтримує зрадіо і також розганяє зраду по повільному введенні української?... правильно - російськомовний фокус ... при чому алгоритм той самий що і в зрадіо... ті самі труси-хрестик
3 Ясно що збільшення тиску по примусу застосування в ОРДЛО української - тільки збільшить опір ордловців...

От і виходить
Зрадіо з фокусом візуально переживаючи за українську-реально роблять все від них можливе щоб цього точно не відбулось
Я не переживаю, честно говоря.
Ни за украинский язык в Украине, ни за русский в России. Впрочем и за русский в Украине я тоже не переживаю, а уж за украинский России и подавно.
И ничего не делаю ни для развития, ни против насаждения ни того, ни другого.
Сейчас я больше переживаю за свой английский..
Отреагировал на ваш ляп просто потому, что аргумент ваш был..немножко бессмысленным, так скажем. Но зря, конечно :)
Як бачите-Вам прийшлось реагувати ще раз , отже
1 Перший раз в мене був не ляп а чітке усвідомлення проблеми
2 Як виявилось на мої аргументи є потреба реагувати-а значить в них є і суть і думка і потреба.
3 Як бачите і ви і зрадіо не переживають ні за українську ні за російську-але ваші з ним дії створюють проблеми для України.
Може варто вам почати переживати за Англію і зникнути звідси?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 18:46

sal написав:
  Ukrainian написав:Дам почитать родителям которые до сих верят советской пропоганде о партизанах

"Сергій Бутко, Сергій Рябенко" - кто это?..

Тогда только читать "Подпольный обком действует". "Чистая" правда от очевидца событий.
И напоминаю, Корюковка и Фёдоров.
Жители Корюковки поддерживали партизанский отряд. Но когда их приехали сжигать, те, кому они помогали, отсиживались в лесах. Сам же Фёдоров, накануне, улетел в Москву докладывать, как успешно был разгромлен гарнизон немцев в Корюковке.
Корюковская трагедия
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 19:01

Re: Політичні дискусії

andrijk777 написав:
  freeze написав:Для империи финансировать ОРДЛО это ни о чем, может продолжаться десятилетиями.
Ноль целых несколько десятых от территории. Один процент от населения. Кроме того нужно учесть, что в ОРДЛО тоже худо-бедно, но что то добывают и производят.

Принципово не згідний.
По-перше не 1% а більше 2,5% по населенню. А проща тут до чого?
по-друге є історія з Абхазією(населення 240к) і що? В Абхазії Росія зробила рай? Хоч це всього 0,17% від Росії. А якщо це мізер, то могли зробити хоча б на рівні Росії. І отримали б "взірець" по якому могли пів України "загарбати". Не зробили... Чому?
Байки про необмежені ресурси Росії - це все байки.

Зачем делать рай где то в Абхазии, коренные жители РФ могут не понять, а вот поддерживать десятилетиями туже Абхазию и ОРДЛО можно очень долго.
Там в Москве какого то полковника ФСБ поймали в этом году с 13 миллиардами рублей, которые он хранил в двух сьемных квартирах в спортивных сумках.
Вот один юный полковник с суммой равной помощью Абхазии за несколько лет, а сколько там тех полковников, в прошлом году поймали какого то мента с 9 миллиардами рублей наличными.

Вы в курсе, что РФ тридцать лет бесплатно поставляет газ в Приднестровье, и еще при этом платит по 150-200 долларов там пенсии в дополнение к местным пенсиям гражданам РФ, живущим там, а они там почти все граждане РФ ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2019 19:11

freeze написав:Вы в курсе, что РФ тридцать лет бесплатно поставляет газ в Приднестровье, и еще при этом платит по 150-200 долларов там пенсии в дополнение к местным пенсиям гражданам РФ, живущим там, а они там почти все граждане РФ ?

а можна взнати де ви взяли інформацію що постачають безкоштовно газ?
весь час думав що за газ платить Молдова. точніше борг за газ який споживає Придністров'я газпром вішає на Молдову.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

#<1 ... 41394140414141424143 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор