|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:08
Flamingo написав:яка різниці - кошти то однакового призначення, але дзуськи. Проте визнаю - певний "ізюм" тут можуть мати отримувачі зарплат та соцаільних виплат, а також дехто зі "свиней" при певних операціях  . Але іншим категоріям щоб заробити тут більш менш нормальну лояльність - думаю "шкурка вичинки не варта"!
Згоден. Я так само думаю. А про певні операції в лічку, якщо можна. Flamingo написав:Это так называемые "безналоговые" вклады - их могут открыть только владельцы социальных кдв (т.е. те кто получает на карту в привате свою зп, пенсию, пособие и т.п.). Так что если вы не из их числа - вам скрин не понадобится
Тю, безналоговый депо - да, это кстати единственное что осталось у привата. Я не пенсионер. Поэтому я в пролете. Но если взять пенсию своего пенсионера, и обналичить ему налом или даже безналом, то такое прокатит. 
Востаннє редагувалось Maksi2 в Суб 05 жов, 2019 13:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Maksi2
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:13
Maksi2 написав:Но если взять пенсию - пенсионера, и обналичить ему налом, то прокатит.
Если пенс получает пенсию в привате - то прокатит. Только не переусердствуйте - поскольку депо официально будет принадлежать то по прежнему ему (хоть вы и отдали ему нал), а пенсы к сожалению со временем переходят в "мир иной", вот чтобы потом наследнички на вклад претензий не имели. 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:14
Flamingo написав: Maksi2 написав:Но если взять пенсию - пенсионера, и обналичить ему налом, то прокатит.
Если пенс получает пенсию в привате - то прокатит. Только не переусердствуйте - поскольку депо официально будет принадлежать то по прежнему ему (хоть вы и отдали ему нал), а пенсы к сожалению со временем переходят в "мир иной", вот чтобы потом наследнички на вклад претензий не имели. 
Само собой, для этого в том же привате делается доверенность и/или завещание, ну или у нотариуса.
-
Maksi2
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:16
Flamingo написав: Квесторе_поверніться написав:Який прОцент кредитів обслуговується така й ефективність.
Вірно - але за різних власників кредити обслуговуються теж по різному. На жаль це об'єктивна реальність нашого сьогодення. Не оправдовуючи ІВК все ж не можу констатувати того факту, що за минулу "п'ятирічку" під "шумок" знищили і з десяток фінансово-стабільних та надійних банків. І це була робота Го+Ко. З іншого боку - екс-топ-менеджери Привату за цей час довели, що вони були достатньо професійними фахівцями банківської справи і не зараз не можливо перевірити яким би був результат якби вони лишались на посадах
Може якісь перегини і були при введенні ТА, он ВБР по політичних мотивах зарізали...мабуть.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:24
Maksi2 написав: Flamingo написав: Maksi2 написав:Но если взять пенсию - пенсионера, и обналичить ему налом, то прокатит.
Само собой, для этого в том же привате делается доверенность и/или завещание, ну или у нотариуса.
Никакое завещание в Привате не делается, доверенность утрачивает силу сразу же, в связи со смертью доверителя. Снять можно и после смерти, зная пароль к Приват24, но это мошенничество. По завещанию ждать полгода, и обойти лиц, имеющих обязательную долю в наследстве, никак не получится.
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 13:47
Maksi2 написав: Flamingo написав:Это так называемые "безналоговые" вклады - их могут открыть только владельцы социальных кдв (т.е. те кто получает на карту в привате свою зп, пенсию, пособие и т.п.). Так что если вы не из их числа - вам скрин не понадобится
Тю, безналоговый депо - да, это кстати единственное что осталось у привата. Я не пенсионер. Поэтому я в пролете. Но если взять пенсию своего пенсионера, и обналичить ему налом или даже безналом, то такое прокатит. 
А що зарплату вже ніхто не отримує і не допускає думки, що є люди які її отримують і можуть також скористатись "безподатковим"?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 05 жов, 2019 14:36
Уже около месяца не списываются платежи по рассрочкам.
Это только у меня или у всех так?
Отправлено с моего SM-G950F через Tapatalk
-
renegade
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 жов, 2019 15:46
Ой+ написав: Maksi2 написав: Flamingo написав:Это так называемые "безналоговые" вклады - их могут открыть только владельцы социальных кдв (т.е. те кто получает на карту в привате свою зп, пенсию, пособие и т.п.). Так что если вы не из их числа - вам скрин не понадобится
А що зарплату вже ніхто не отримує і не допускає думки, що є люди які її отримують і можуть також скористатись "безподатковим"?
Вы в принципе ставите не правильный вопрос. А правильный вопрос в том чтобы ВСЕ ВКЛАДЫ СТАЛИ НЕОБЛАГАЕМЫМИ КРОЛЯЧЬИМИ НАЛОГАМИ. Или вы хотите чтобы все перевели свои зарплату в приват? Может чтобы ещё и жили "на одну зарплату"? 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Суб 05 жов, 2019 15:51
Flamingo написав:А правильный вопрос в том чтобы ВСЕ ВКЛАДЫ СТАЛИ НЕОБЛАГАЕМЫМИ КРОЛЯЧЬИМИ НАЛОГАМИ
і як по вашому це можна реалізувати? до речі, часом в зек-оманді не було таких обіцянок, треба підняти їхню програму
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Суб 05 жов, 2019 20:02
wig написав: Maksi2 написав: Flamingo написав:Только не переусердствуйте...чтобы потом наследнички на вклад претензий не имели.;
Никакое завещание в Привате не делается, доверенность утрачивает силу сразу же, в связи со смертью доверителя. Снять можно и после смерти, зная пароль к Приват24, но это мошенничество. По завещанию ждать полгода, и обойти лиц, имеющих обязательную долю в наследстве, никак не получится.
А что, обычная долговая расписка уже не катит? С указанием времени, назаначения, обязательства вернуть... под залог депозита.
-
Slx
-
-
- Подякував: 318 раз.
- Подякували: 116 раз.
-
-
Профіль
-
-
|