Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:Maksi2 Ближче до зими ймовірно буде новорічний депозит (в 2018 це було 20.19% по гривні) от під нього можна занести макулатурки і купити дешевше платину ніж із вулиці без депошок Але задачу про походження грошей треба починати рішати вже зараз.
Дякую за відповідь, це трішки ломає мені плани, хоча взагалі гадаю що можна, а папірці походження - вже збираю) p.s. ех жирне депо прогавив, 20.19 p.p.s нащо ви мені про нього сказали? тепер відчуваю себе лохом та не зможу спати, де я був рік тому? нажаль не знав цього форуму
Maksi2 це була хоч і хороша, але коротка акція - тривала макс на 6 міс... банк своє діло знає і гроші на вітер не дуже кидає. он недавно по валюті (долар) на 0.5 підчірікав по євро може й більше.
greenozon написав:Maksi2 це була хоч і хороша, але коротка акція - тривала макс на 6 міс... банк своє діло знає і гроші на вітер не дуже кидає. он недавно по валюті (долар) на 0.5 підчірікав по євро може й більше.
В них наразі % ставки не цікаві як на мене, але заради ексімбонуса можна. Може дійсно буде акція для входу.
Есть еще карты "под депо" и "зарплатки" - там суммы другие, могут получаться намного дешевле чем "частные" но есть доп.критерии по которым дадут или не дадут в принципе платину (инфиню)
Есть еще карты "под депо" и "зарплатки" - там суммы другие, могут получаться намного дешевле чем "частные" но есть доп.критерии по которым дадут или не дадут в принципе платину (инфиню)
меня на сайте Эксима забанили, и да, я перепутал вел речь о инфайне, а не платине. Спасибо