Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 42934294429542964297 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:00

andrein написав:Форумчане с Западной Украины походу завидуют донецким , что те уже присоединились к России, а они пока только мечтают присоединиться к Польше. :)

Можете особливо не переживати - там таке вже було не так давно . Багато ще хто пам"ятає про життя "за Польщі" ... Там не так багато з Західної . З Заходу їдуть трохи далі ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:00

andrein написав:Форумчане с Западной Украины походу завидуют донецким , что те уже присоединились к России, а они пока только мечтают присоединиться к Польше. :)

5 балів! Кожен день просинаюсь з заздрістю донецьким! Як я їм заздрю, словами не передати. :mrgreen: :mrgreen:
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:18

kalinavalera1 написав:
  budivelnik написав:А Росія.яка позиціонує себе захисницею російськомовного населення(а не українських територій) - нехай створює для тих хто хоче жити по російським законом, умови для їх переселення на російську територію
Дуже справедливо. За чим же зупинка?! Накажіть їм та й годі. Мене обурюють проплачені писаки - які пишуть дурні несінитниці - щоб вигадувати приводи розкрадати український ресурс . Бо перемогти РФ при нашому ресурсі сьогодні - ми не змогли за 5 років, так РФ ще не кинула на нас свою армію. А ось ресурс України свої "захисники" вже розікрали велечезний. То може пишіть щось таке реалістичне - бо тут фінансовий форум - то рахуйте кошти та ресурси !!! То Пишить як вклади кошти та людські ресурси - щоб перемогти ? Якщо такої можливості та таких ресурсів в нас немає - то давайте не розкрадати залишки ресурсу - під дурнуватими поиводами " а ля Сорос", а накопичувати реальний ресурс для реальної перемоги !
Ресурси пораховані чудово і вкладені ефективно
1 Ми обороняємось і не нападаємо при цьому не дозволяючи розширювати захоплені території
Оборона завжди коштувала в рази менше нападу
2 Ми заручились підтримкою НАТівських країн , для яких втратити на нашу допомогу всього 1 млрд доларів в рік _що слону дробинка... але при цьому в п1 описано що вартість оборони в рази менша вартості нападу,отже
4 млрд наш військовий бюджет +1 млрд спонсорських* в рази=15-30 млрд доларів щорічних втрат для росії.

Хто там ще щось розскаже про фінансовий форум і про не правильність наших дій?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:21

Волгарь написав:Поясните, пожалуйста, какой-такой неведомый украинский ресурс хотят розкрадати. Я знаю только 2 - железную руду и чернозем. Первый РФ точно не нужен - есть своя КМА. Вотороq при таких темпах посевов кукурудзы и соняшника превратится в суглинок уже через четверть века. Может есть что-то еще?
Населення -також ресурс... і ресурс якого катастрофічно не вистарчає педерації+ якщо згадати що розмножуються в ній тільки мусульмани , а з християнам в цьому питанні проблема- то не далекий той час , коли педерація змушена буде змінювати офіційну релігійну парадігму і замість Третього Риму - перетворюватись в Другий Стамбул.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:22

Волгарь
А Булгаков хто такий? Які докази його чесності і об'єктивності в цьому питанні?
Знайшов:
Булгаков був симпатиком білогвардійців, зневажливо ставився до української мови, мав українофобські погляди та був противником незалежності України і українського національного руху.

Хоч Булгаков ніколи не приховував своєї імперської позиції щодо України, він, як очевидець подій 1918—1919 рр. у Києві, змушений був показати у своїх творах («Біла гвардія» і «Дні Турбіних») те піднесення, яке опанувало українським суспільством під час здобуття незалежності та постання Української Народної Республіки.

Все з ним зрозуміло. Звичайний "більшовикобот", яких мільйони в сучасній Україні. Потім втік до Москви і писав під їх дудку.

09.02.1918 — Українська Центральна Рада підписала Берестейський договір, яким Україну як незалежну державу було визнано державами Четверного союзу та РРФСР.

Мені(і всьому нормальному світу) цього достатньо. Навіть якщо вона існувала день і визнана світом - цього достатньо щоб вважати сучасну Україну правонаступницею УНР.

The Treaty of Brest-Litovsk was a peace treaty signed on 3 March 1918 between the Russian SFSR and the Central Powers, but prior to that on 9 February 1918, the Central Powers signed an exclusive protectorate treaty (German: Brotfrieden, "peace for bread") with the Ukrainian People's Republic as part of the negotiations that took place in Brest-Litovsk, Grodno Governorate (now Brest, Belarus) recognizing the sovereignty of the Ukrainian republic. Although not formally annexing the territory of the former Russian Empire, Germany and Austria-Hungary secured food-supply support in return for providing military protection. The Quadruple Alliance recognized Ukraine as a neutral state.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0_%D0%A0%D0%B5%D1%81%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BA%D0%B0#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:UNR_1918_divisions-0.png
- "записывай", що ви нам маєте віддати. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 21 жов, 2019 16:37, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:36

andrijk777 написав:

5 балів! Кожен день просинаюсь з заздрістю донецьким! Як я їм заздрю, словами не передати. :mrgreen: :mrgreen:

И что не завидуете даже, что донецкие по две пенсии получают ? А цены как у нас, только в рублях! И газ по 2 рубля.
Только представьте как там можно с польской зарплаты пануваты.
:)
Востаннє редагувалось andrein в Пон 21 жов, 2019 16:44, всього редагувалось 3 разів.
andrein

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 478 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:37

andrijk777 написав:з заздрістю донецьким!

Немає ніяких донецьких, всі українські... :P Взагалі то правильно "дончани".
  andrein написав: И что не завидуете даже, что донецкие по две пенсии получают ? А цены как у нас, только в рублях! И газ по 2 рубля.
:)

А чому заздрити? Порадіти можна лише за співвітчизників. :P Нехай москалі платять, якщо грошей нема куди дівати. Адже Росія - щедрая душа! :P З кишені Волгаря виймуть і віддадуть українцю на Донбасі.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 21 жов, 2019 16:46, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 16:43

Волгарь написав:Вы, голубчик, увы, НЕВЕЖДА.

А ви ідіот.
Переписав свій пост вище.
Те що він був відомим письменником не означає що він любив Україну. І це навіть не означає, що він писав правду(про Україну).

"Хто такий Булгаков" - малось на увазі хто він такий, щоб не сумніватись в його об'єктивності. Але вам легше образити людину ніж зрозуміти зміст його слів.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 21 жов, 2019 16:46, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 17:02

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Бидло тішиться гумору. Ну що ж якою мірою міряють, такою щоб і їм відмірялось і якщо їм спалять хату чи зіб'є машина, хай це потішить 73 % маси.
А як це впливає на економіку, то навіть
Тимофей Милованов:
- Для внешних инвесторов это выглядит очень плохо. Объясню почему. Большинство внешних инвесторов воспринимают Гонтареву как выдающегося реформатора. Под ее руководством, НБУ перешел на гибкое курсообразования и инфляционное таргетирование. Это технические термины, описывающие, каким образом НБУ сегодня принимает решения. Новый тип принятия решений позволил, по мнению экспертов и инвесторов (и я согласен), обеспечить низкую инфляцию и стабильность курса сегодня. В то же время, по мнению внешних наблюдателей, Гонтарева находит под давлением от Коломойского из-за решения по Приватбанка. Также они не понимают насколько независимым от Коломойского и других олигархов сегодняшняя власть. 95 квартал ассоциируется с властью. И шутки против Гонтаревой могут и будут восприниматься как подтверждение связей между олигархами и властью. Это может быть несправедливо, но такова реальность. Поэтому, номер 95 квартала о Гонтаревой прямым образом влияет на инвестиционный климат в Украине и это влияние отрицательное, - в Фейсбуке. https://kp.ua/politics/649907-mynystr-k ... 5-kvartala
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1113 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 21 жов, 2019 17:06

Волгарь написав:Ну, вообще-то, я три раза в жизни сдавал тест на IQ, и результаты следующие - 147/149/152. Так что говорить о моем идиотизме - противоречить фактам. Да и по жизни я человек довольно успешный - одних акций у меня на 46 млн. рублей (а ведь надо было знать, когда покупать). Так что, насчет идиота, Вы в корне не правы.
А вот Вы, милейший, не просто невежда, но и ХАМ. Поэтому я Вас добавляю к сонму соммеров/сарферов и радистов всех мастей.

ХАМ це ви, бо перші обізвали мене на рівному місці.
І я прекрасно знаю хто такий Булгаков.
Хоча напевне гірше вас, тому що я українець а не росіянин, і точно молодше вас.
andrijk777

Профіль

#<1 ... 42934294429542964297 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор