Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Почти год назад попал в одну из первых волн "обрезания лимитов". С тех пор лимит был 0грн, и не удавалось поднять никак, и на попытки повысить лимит я уже и забил.
А вот только что позвонила девочка из Привата, и предложила лимит 10к. Я согласился, и через минуту уже увидел в П24 10к лимита. Причём налили не на ту карту, на которой был раньше лимит, а на соседнюю "дебетную универсалку", довольно старую уже.
Вкладчик1234 написав:Почти год назад попал в одну из первых волн "обрезания лимитов". С тех пор лимит был 0грн, и не удавалось поднять никак, и на попытки повысить лимит я уже и забил.
А вот только что позвонила девочка из Привата, и предложила лимит 10к. Я согласился, и через минуту уже увидел в П24 10к лимита. Причём налили не на ту карту, на которой был раньше лимит, а на соседнюю "дебетную универсалку", довольно старую уже.
Нову лінійку масових карток ПриватБанку розроблено з урахуванням останніх світових трендів дизайну. У процесі виготовлення використовуються технології та рішення, які раніше застосовувалися тільки для преміальних карток. Усі кольорові «універсалки» та Картки для виплат безконтактні. Чистий прибуток ПриватБанку за 8 місяців 2019 року становить 25,8 млрд грн, що є рекордним показником для банківської системи та майже втричі перевищує прибуток за підсумками 8 місяців минулого року. Чистий комісійний дохід банку за 8 місяців 2019 року становить 11,6 млрд грн, а його частка у доходах банку становить 45,1%. Зростання комісійного доходу є результатом збільшення кількості активних клієнтів та транзакцій онлайн-банку Приват24. З початку 2019 року ПриватБанк додав до Приват24 дві нові функції — продаж електронних полісів ОСЦПВ та обмін валют онлайн. До кінця року в Приват24 з’являться можливість купівлі фізичними особами ОВДП. Банк надає своїм клієнтам нову послугу: в Приват24 next та у новому мобільному додатку Приват24 можна оформити віртуальні картки. Також до кінця 2019 року Банк планує запустити послугу перевипуску звичайних карток на віртуальні. https://wz.lviv.ua/news/399929-pryvatba ... ho-dyzainu
Эх, опечалил ПБ с отменой округления "свинки" до 100 грн, я так три карты ежемесячно юзал, фактически выходило 300$ беспроцентного вечного кредита... Это такое "пакращення жыття" от новой ЗЕ-команды? Ну, раз они мотивируют это тем, что якобы "ця умова не користувалася популярністю в наших клієнтів", то предлагаю устроить массовый флэшмоб - ежедневно писать и звонить в техподдержку и на горячую линию с просьбой ВЕРНУТЬ данную услугу, ибо без нее клиентам некомфортно и вообще хочется уйти в другой банк-конкурент!
greenozon написав:Несподівано - Приват почав більше спамити на пошту наприклад вперше на Н років прийшлов емейл із назвою "Спеціально для Gold-клієнтів"
із пропозиціями -3. -5% на готелі і піццерії в мому місті
щось в лісі здохло?
Так і про забій свиней попередили завчасно, а не заднім числом після шквалу скарг і невдоволення.