Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
rosstikf написав:Сьогодні зайшов в вкладку депозити і там бачу що біля кота пише 20.15%. Почав дивитись всі ставки по депозитам більше 18.5% на 12 місяців не бачив.
То вони так заманюють (20,15%), з капіталізацією; а реально - 18,5...
18,5% я уже наблюдаю месяц, а в сообщение пишется про обновление депозитных ставок от 31.10.2019. Мозги пудрят? Я и так собираюсь пополнять депо, как только получу денежку.
vpchelko написав: 18,5% я уже наблюдаю месяц, а в сообщение пишется про обновление депозитных ставок от 31.10.2019. Мозги пудрят? Я и так собираюсь пополнять депо, как только получу денежку.
Да, изменения от 31,10,2019. Валюту приподняли. Гривна - тишина.
anis написав:Или я не вижу или где в том посте говорится про депо в 20% от моно? Там вроде про другой депо на 20,15% и не от моно!
У депозиту з відсотковою ставкою 18,5% річних, за умови капіталізації, ефективна ставка буде 20,15% річних. А-Банк почав у своїй рекламі писати ефективну ставку, моня вирішив, о нічим не гірший. Складні відсотки.