Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sens написав:где посмотреть % по валютным счетам , ранее было 2 по баксу,1 по евро
- на залишок коштів на рахунку за послугою "Мобільні заощадження" 9% (для рахунків в гривні) 2% (для рахунків в доларах США) 1% (для рахунків в євро) Отут у чинних тарифах, вкладка Загальні, зверху
sens написав:где посмотреть % по валютным счетам , ранее было 2 по баксу,1 по евро
- на залишок коштів на рахунку за послугою "Мобільні заощадження" 9% (для рахунків в гривні) 2% (для рахунків в доларах США) 1% (для рахунків в євро) Отут у чинних тарифах, вкладка Загальні, зверху
а не підкажете де побачити баланс по мобільних заощадженнях, а то учора закинув пробну сотку зелених і тепер не їм не сплю, не знаю де вона))
а не підкажете де побачити баланс по мобільних заощадженнях, а то учора закинув пробну сотку зелених і тепер не їм не сплю, не знаю де вона))
clientage написав:- на залишок коштів на рахунку за послугою "Мобільні заощадження" 9% (для рахунків в гривні) 2% (для рахунків в доларах США) 1% (для рахунків в євро) Отут у чинних тарифах, вкладка Загальні, зверху
balance написав:а не підкажете де побачити баланс по мобільних заощадженнях, а то учора закинув пробну сотку зелених і тепер не їм не сплю, не знаю де вона))
МЗ это прелесть, как-то сделка купли/продаже была в глуше Днепропетровской области и $75k, прямо в сельском отделение Ощада внес на карту, конечно мой вип менеджер их предупредила, как спокойно было ехать домой 350км. Пол года подержал на МЗ, 600 баксов. Чтобы кто не говорил, лучший банк в Украине.