Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
investorkiev написав:Крым живет в среднем намного лучше чем остальная Украина (в среднем). Там построили кучу инфраструктурных проектов, на 12 млрд дол - больше чем на всей остальной Украине. Аэропорты, мосты, дороги, больницы.
То виходить, що колонізація/окупація то добре? Чого ж Лугандон відстає - не заслужили?
investorkiev написав:Крым живет в среднем намного лучше чем остальная Украина (в среднем). Там построили кучу инфраструктурных проектов, на 12 млрд дол - больше чем на всей остальной Украине. Аэропорты, мосты, дороги, больницы.
То виходить, що колонізація/окупація то добре? Чого ж Лугандон відстає - не заслужили?
Еще раз для тебя, тупой сепаратни: Крым - це Украина!!
Еще раз для тебя, тупой сепаратни: Крым - це Украина!!
budivelnik написав:діти тих хто отримав на 70% забезпечені дипломами про вищу освіту?
Цена массового диплома (не путать со знаниями!):
“У нас 90% безработных – это безработные с высшим образованием, а почти 70% вакансий – это вакансии для рабочих и неквалифицированных”, – отмечают в Киевском городском центре занятости.
ЛАД написав:Вы слишком широко ставите вопрос. Какой вид элиты имеете ввиду? Правящую, моральную, интеллектуальную?
Так як Ви розумієте суб'єктивно, так і відповідайте. Авторитетні люди саме для Вас, без градації. Я відповідь отримав від Вас.
Добавлю. Перечисленные авторитеты - это не означает, что я согласен со всеми их идеями. Это означает, что они оказали большое влияние и к их идеям надо, как минимум, внимательно прислушиваться.
detroytred написав:Будивельник привёл в качестве заслуги властей - возможность приватизации жилья. По сути -- минимум. Минимум! Если бы ещё и жильё людям не дали приватизировать при переходе к частной собственности и рынку, то это был бы настоящий грабёж до нитки. Спасибо, что не ограбили по полной! -- как достижение)) Достижением и заслугой должно было быть создание благоприятных условий
Ще раз 1 Приватизація це 90% у ціновому виразі того що приватизувалось. Якщо 90% роздано максимально чесно і справедливо - значить ті хто проводив цю дію - виконали свої обовязки 2 Після приватизації (житла чи заводів) , працівники цих заводів мали вибір а - працювати й далі найманими б - самостійно створювати щось нове , тим більше що вони володіли 90% матеріальних цінностей накопичених Україною 3 Те що 95% так і залишились найманими -вина їх , а не тих 5% хто скористався вікном можливостей 4 Те що у нас така велика частка залежних від дій влади чи Держави - це наслідок совка (чого не було в Польщі чи інших країнах СЕВ) 5 Щоб не робили наші можновладці а - запрошували варягів б - старались керувати самостійно На виході результат залежить від того що дозволить середній рівень суспільства... Простий приклад Гітлер в сьогоднішньому США не приведе до війни , в той самий час коли Рузвельт в нацистській Німеччині не уникне війни...
Тому создание благоприятных условий може бути для когось за рахунок когось... А так як а- економічна система замкнута б- вільних активів які можна забрати(перенаправити) мізер То й виходить , що поки суспільство не доросте до якогось певного рівня-до того часу лозунги а - забрати й поділити б - бояре виновати в - царь нагодує І будуть заважати здоровій частині суспільства розвивати саме суспільство піднімаючи середній рівень ОРДЛОвці а-ля Путін прийді... буде завжди якась частка Таємно співчуваючих цим ОРДЛОвцям буде на порядок більше... Тому поки їх не стане в загальній кількості менше 20% - до того часу країна ( і вони в тому числі) приречена на бідність.
Тракторист написав:ну тогда что бы объективно сравнивать Париж с Киевом по уровню преступности прошу предостиавить статистику преступности в Париже по видам преступности - убийства, изнасилования, грабежи, кражи, угоны и т.д.
ЛАД написав:Вы слишком широко ставите вопрос. Какой вид элиты имеете ввиду? Правящую, моральную, интеллектуальную?
Так як Ви розумієте суб'єктивно, так і відповідайте. Авторитетні люди саме для Вас, без градації. Я відповідь отримав від Вас.
Добавлю. Перечисленные авторитеты - это не означает, что я согласен со всеми их идеями. Это означает, что они оказали большое влияние и к их идеям надо, как минимум, внимательно прислушиваться.
Зрозумів. Мій пантеон особистостей України, так би мовити, чисельніший ... Всіх перелічувати і пояснювати чому потрапили в цей список, дуже довго буде, тому обмежуся декількома і поясню чому саме їх прізвища тут напишу зараз...
Ярослав Мудрий, Костянтин Острозький, Платон Симиренко, Богдан Ханенко, Михайло Терещенко, Андрій Шептицький, Іосіф Сліпий.
Як гадаєте, що є спільним у всіх цих людей, що я їх в цей список вніс?
Поза всіляких градацій і списків, назву особистість, яка є постаттю наднаціонального масштабу, світового рівня...Хоча їй мабуть би не сподобалося, що я її величаю певною мірою тут...
У миру - Агнеса Гонжа Боякшу, більш відома, як мати Тереза. І для мене особисто, вона є справжній моральний авторитет.