Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:2 Воюємо за своє право самостійно визначати вектор свого розвитку
Это можно делать и без Донбасса, как Вы и предлагаете. И тогда можно и не воевать.
Ще раз 1 Ми не воюємо за ОРДЛО 2 Ми воюємо- щоб зараза російського міра не розповсюджувалась на чисті території 3 Ми не є навіть агресивними по відношенню до територій ОРДЛО (які юридично наші) а фактично-заражені російським міром
Нет, мы всё же воюем за ОРДЛО. "Ні капітуляції" вроде как против прекращения войны, за войну "до победного конца". "щоб зараза російського міра не розповсюджувалась на чисті території" надо не воевать, а работать на своей территории - как развивать экономику и улучшать жизнь людей, так и вести пропагандистскую и разъяснительную работу.
ЛАД написав:
budivelnik написав:3 В кінці кінців воюємо за Україну з Українськими Законами і Прапорами і за тих хто створює(виконує) ці закони
Простите, слишком много больших букв. Не понял, Вы хотите воевать за наших депутатов? Или я не догнал?
1 Мені особисто може не подобатись Зеленський і я залишаю за собою право критикувати його дії ,але при цьому він і його партія - є моновладою в сьогоднішній Україні... тому я , як законослухняний громадянин України буду виконувати всі Закони України... які йдуть на її користь По Законам з якими не погоджуюсь - буду виражати громадянську непокору... але при цьому жодним чином не буду закликати іноземні війська на свою територію...
[/quote] Спасибо, согласен. Меня смутила формулировка "за тих хто створює(виконує) ці закони".
detroytred написав:Ошибка. Временные периоды. На этапе, когда система новая установлена, то да.
А вот изменяют систему только наличием твёрдой цели ее изменить.
Так Вова ж ясно сказав - всіх старих нах.. Сказав і зробив - стало краще? Хіба так важко зрозуміти, що проста заміна людей не змінить Системи? Зміна буде тоді, коли, спочатку поміняють правила гри, а потім, поступово, і гравців.
detroytred написав:Иноземные представители у нас по сути выступили штукатуркой. Конечно решение определялось не ими. Это как наличие кухарки и работяги, да хоть кого в ЦК))
Поэтому глава ВККСУ оказался связан с окружением ПАПа...
Для відбору суддів іноземці вони мали вірішальний голос. Так що там з головою ВККСУ, старий голова і для нових згодився?
Два варианта велосипеда.
В одном, о котором сейчас речь -- главное на кого сменят. А не просто сменят.
Во втором - систему меняют. Но можно поменять на новую и у других работающую, только шпильки свои такие вставить, что нивелируют работоспособность. Грубо - автомобиль можно импортный отличный взять на замену, только, например, топливо плохое залить или одну детальку свою паршивую вставить. И вывод сделать -- не едет у нас этот автомобиль))
Вы упускаете такие нюансы. Ложку дегтя, которая портит цистерну мёда. Именно такими важными мелочами наши шустрики нивелируют всё, что не в их интересах.
Зрада в том, что опять достали старые методички. И началось, Липецкая фабрика. Не хотят осознавать что натворили своим голосованием, поэтому и прикрываются фабриками Инфантилизм, когда не видят связи между своим голосованием и реальностью
Ми вітаємо відведення військ навколо Станиці Луганської і підтримуємо зусилля із запровадження процедури відведення на інших визначених територіях як частину загальних зусиль із повного виконання Мінських угод.
Срочно осудить! Иж чего надумали - поддерживают сдачу украинских земель!
София Федина и Маруся Зверобой где вы? Ауууууу!
Это пять!!!!
Я ещё никак не могу добиться от Переса (ведь он категорически осуждает разведение до уровня зради) ответа на вопрос: если разведение так однозначно и очевидно на руку пуйлу, то почему он обстрелами и пр. пытается всячески его сорвать?
ЛАД написав:Почему и говорю о создании полноценной границы по линии разграничения. Естественно, всё это в случае, если не удастся решить вопрос с возвратом Донбасса.
А може відразу по Харкову? Ну, щоб твої вікна якраз на схід дивилися і ближче були до руського міру. Кордони визначені, крапка.
Україна, керуючись Конституцією України ( 254к/96-ВР ), Декларацією про державний суверенітет України ( 55-12 ) та Актом проголошення незалежності України ( 1427-12 ), неухильно проводить політику миру, виступає за зміцнення безпеки народів України виходячи із принципів непорушності державних кордонів, які є відображенням територіальної цілісності, політичної та економічної незалежності, суверенітету та єдності України. Державний кордон України є недоторканним. Будь-які порушення його рішуче припиняються.
pesikot написав:yanyura Тебе, что Станица Луганская, что Золотое - один хрен Не продолжай. Ты уже показал свою неосведомленность
Если подводит зрение, придется повторить, только выделив не черным, а красным и размером:
Ми вітаємо відведення військ навколо Станиці Луганської і підтримуємо зусилля із запровадження процедури відведення на інших визначених територіях як частину загальних зусиль із повного виконання Мінських угод.
detroytred написав:Во втором - систему меняют. Но можно поменять на новую и у других работающую, только шпильки свои такие вставить, что нивелируют работоспособность. Грубо - автомобиль можно импортный отличный взять на замену, только, например, топливо плохое залить или одну детальку свою паршивую вставить. И вывод сделать -- не едет у нас этот автомобиль))
Вы упускаете такие нюансы. Ложку дегтя, которая портит цистерну мёда. Именно такими важными мелочами наши шустрики нивелируют всё, что не в их интересах.
Шкідництвом займаються тому, що реформи йдуть під примусом. Якщо не залишати шпарини, то і голосувати, в старій Раді, ніхто не буде. Зараз є шанс приймати якісні закони, натомість отримали скажений принтер. Навіть хазяйновиті німці, під час окупації, скурвились, в нашій системі хабарів/вдячності. Важко тут реформам живеться, ой важко...