Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Добру справу зробила українська авіакомпанія SkyUp: всього за 220 доларів туди і назад можна дістатися із Києва до Іспанії - славетного міста "Аліканте". Саме там є куплена нашими українцями власна чудова квартира за... ... (текст про нерухомімсть в Аліканте видалено автором, щоби не заважати флудерам)
Востаннє редагувалось akurt в Вів 05 лис, 2019 15:00, всього редагувалось 3 разів.
nuwanda написав:Странно слышать что вы считаете такие меры правильными, мне казалось что вы придерживаетесь более либеральных взглядов.
Издалека - оно всегда виднее. И самое главное: кто и кого к чему-то принуждает/уговаривает?
Звісно, жоден моряк з яхти "Залізничник Буров В.С." вже 300 сторінок не рекламує тут анатолійську курортну нерухомість, і не пропонує свою ріелторську допомогу. І не хвалить дешевий турецький йогурт і пиріжки з капустою.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 05 лис, 2019 10:31, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав: Що робити в листопаді в Анталії? Ну як же: сезон закінчився, нєт ніхто ніде, і Компанія, шо керує вашою прєлєстю, купленою за 40 000 ойро, нарешті віділила вам 1 (один) тиждень можливості переспати у власній квартирі.
Дійсно, який сенс купляти квартиру в Туреччині чи Греції чи на Кипрі, якщо рентабельніше і цікавіше її орендувати на тиждень відпочинку.
akurt написав: Якщо не зривати гранати - їх інтенсивно виїдають птахи. Т
Най п.Акурт пожалів би турецьких птахів! Їм теж треба щось їсти!
Востаннє редагувалось Frant в Вів 05 лис, 2019 10:32, всього редагувалось 3 разів.
Frant написав: Я думаю, що треба виграти якійсь конкурс. Або забезпечити 2 млн переглядів)))
Однозначно надо выиграть конкурс. Как же без этого. Я вот уверен что он так и сделал. Взял и выиграл конкурс. Вы сомневаетесь в его таланте выигрывать конкурсы и тендеры?
akurt написав:в) 16 марта 2014 у меня были авиабилеты на рейс "Киев-Симферополь" - проведать и поддержать друзей - рейс отменили и уже больше не было рейсов. Кто мог подумать что через 6 месяцев отменят и жд сообщение? г) летом 2014 все одногруппники сына друга отправились защищать Украину - они были отличные умные ребята, им казалось, что если они ЗАЩИЩАЮТ РОДИНУ и хорошо попадают в цель в игре в Пейнтбол - то все будет хорошо - И ОНИ ВСЕ ДО ОДНОГО погибли, кто знал - что погибнут через месяц все? ВСЕ???
цікаво, всі одногрупники пішли, а син друга акурта чомусь не пішов... або щось акурт недоговорєю ...
Я вірно розумію, що Ви НЕ договорюєте, чому Ви особисто не пішли? Чи вірно я розумію, що в наведеному тексті сказано, ща сам син "друга akurt'a" НЕ пішов захищати Батьківщину? Чи вірно я розумію, що Вас дуже засмучує, що один із товаришів все ж таки повернувся живим і про те розказав? Чи вірно я розумію, що Ви НЕ договорюєте щось про придбання Вами закордонної нерухомості?
Востаннє редагувалось akurt в Вів 05 лис, 2019 16:05, всього редагувалось 3 разів.