Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
https://www.facebook.com/O.Liashko/vide ... 254181490/ Мордобій в аеропорту між Ляшком і Герусом, в залі для делегацій. Якщо коротко: Ляшко: Піди, заплати в касу 4000 гривень - ти тут за народні гроші. Герус: В Ахметова купувати задорого не будемо. Ляшко: Ти запустив сюди росіян, і за це будеш сидіти в тюрьмі.
Так що відслюнавить Ахметов Ляшку, за це відео, на бутери з ікрою.
zРадио написав:Святая невинность. А вот отдавая американцам контракт на тепловозы GE на 1 млрд долларов, он уверял, что модернизировать собственные невыгодно, и проще купить новые Хотя собственные тепловозы, в отличие от танков, гораздо менее устаревшие и морально, и технически, поскольку продолжали выпускаться вплоть до 2014-го года...
Вот реально, как ты можешь не замечать двуличие всех этих волков в овечьих шкурах, если горячо и искренне переживаешь за будущее страны?
Тепловозів не вистачає, а на складах немає такої кучі законсервованих, як танків. Ти давай зав'язуй з цими зрадофільскіми вкидами, а то вже колега detroytred мені закидає, що я коментую твою очевидну лажу.
Козак-характерник написав:zРадио Я до того, що оце випячиваніє регіональних особливостей, зайвий раз, те це саме, що колупатися в незагоєній рані. Треба мораторій накласти на тему регіональних особливостей, так би мовити. Лише скрізь Україна і українці. Без усіляких дончан, львів'ян, киян...Не акцентувати увагу на розбіжностях, навпаки шукати те, що поєднює, а не роз'єднює.
Выпячивать не надо. Но и делать вид, что их нет, не стоит. Другое дело, что, говоря об этих особенностях, не надо это делать в духе - эти украинцы правильные, а эти нет. Или - эти нас кормят, приносят валюту, а эти дармоеды. Или ещё что-нибудь такое. Разнообразие надо использовать для укрепления и развития страны. Так же, как генетическое разнообразие способствует выживаемости популяции, а близкородственные отношения ведут к деградации. Можно, конечно, проводить селекцию по увеличению различий вплоть до образования новых видов, скрещивание которых невозможно. Чем и занимались наши политики на протяжении почти всей независимой истории, кроме разве что нескольких первых лет.
zРадио написав:Святая невинность. А вот отдавая американцам контракт на тепловозы GE на 1 млрд долларов, он уверял, что модернизировать собственные невыгодно, и проще купить новые Хотя собственные тепловозы, в отличие от танков, гораздо менее устаревшие и морально, и технически, поскольку продолжали выпускаться вплоть до 2014-го года...
Вот реально, как ты можешь не замечать двуличие всех этих волков в овечьих шкурах, если горячо и искренне переживаешь за будущее страны?
Тепловозів не вистачає, а на складах немає такої кучі законсервованих, як танків. Ти давай зав'язуй з цими зрадофільскіми вкидами, а то вже колега detroytred мені закидає, що я коментую твою очевидну лажу.
Кому ты веришь? Омеляну и Порошенко? Лиса ведет дело о разорении курятника? Объемы ж/д перевозок падают - и населения становится меньше, и промышленного производства. Тепловозов в избытке.
Оба потенциальных "завода-модернизатора" (Крюковский и Днепровский) подтверждали и наличие свободных тепловозов, пригодных к модернизации, и свои возможности оперативно и недорого это осуществить.
Найголовніший фактор – залізничникам фізично не вистачає вагонів та локомотивів. За статтею 10 закону «Про залізничний транспорт», новий рухомий склад для УЗ мали купувати за гроші держбюджету. Ця норма ніколи не виконувалась, а власних фінансів УЗ ніколи не вистачало для повноцінних закупівель.
Наприклад, у 2008-2010 роках держкомпанія планувала закупити 145 електровозів та 25 тепловозів. На практиці, залізничники отримали 45 вантажних електровозів ДЕ-1 і жодного тепловоза.
У 2011-2015 роках УЗ планувала витратити 12 мільярдів гривень на закупівлю нових 250 електровозів та 25 тепловозів. Планувалось, що все замовлення виконає завод «Луганськтепловоз», приватизований російським «Трансмашхолдингом» у 2010 році. У процесі перемовин росіяни наполягли, що локомотиви для УЗ будуватимуть заводи на території Росії.
Відтак, перше замовлення на 50 вантажних електровозів 2ЕС10 для Львівської залізниці «Уральский завод железнодорожного машиностроения» отримав у 2012 році. До 2014 року росіяни виготовили лише 7 локомотивів, які через початок агресії РФ українські залізничники так і не викупили. Тому, для поточного рівня перевезень у 278 млн тонн залізниці не вистачає 400 локомотивів.
Економісти IMF Group прогнозують, що у 2022 році попит українського бізнесу на вивіз вантажів виросте до 400 млн тонн, відтак дефіцит локомотивів, без закупівлі нових, виросте до 577 одиниць.
Перес де Куэльяр написав:Чому невигідно будувати один новий танк? Про це розповідав Порошенко. Бо на ці кошти можна модернізувати сучасно 15. В умовах гострої потреби у ЗСУ важкої техніки. То нехай ЗЕля замовить, кошти виділить і будуть йому нові. В чому проблема?
Тут згідний на 100%. Це очевидно навіть студенту. Зеленський просто ЛОХ в цьому питанню. "Зробили всього 1 танк" - це показує повну некомпетентність і непрофесіоналізм Зе. Я навіть не знаю що він буде робити далі з таким "багажем знань і навичок". *прочитав допис ЛАДа що можливо 1 сучасний танк краще десятка модернізованих 40-літніх - видно рівень ЛАДа в цій галузі на рівні Зе.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 07 лис, 2019 13:35, всього редагувалось 1 раз.
Перес де Куэльяр написав:Чому невигідно будувати один новий танк? Про це розповідав Порошенко. Бо на ці кошти можна модернізувати сучасно 15. В умовах гострої потреби у ЗСУ важкої техніки. То нехай ЗЕля замовить, кошти виділить і будуть йому нові. В чому проблема?
Тут згідний на 100%. Це очевидно навіть студенту. Зеленський просто ЛОХ в цьому питанню. "Зробили всього 1 танк" - це показує повну некомпетентність і непрофесіоналізм Зе. Я навіть не знаю що він буде робити далі з таким "багажем знань і навичок".
Очевидно студенту филологического факультета задрищенского университета?
Ну и где здесь пруфы моей неправоты? Овощи кормили своих, "реформаторы" - своих. А украинский производитель - Крюковский и Днепровский заводы - не у дел, потому что нет ресурса дать многомиллионную взятку, требуемую наперед