Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45204521452245234524 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 14:53

flyman написав:
  ЛАД написав:flyman
Бандиты есть и там, и там.
Никто не утверждал, что во всех бедах виноваты "нацики".
Обратное утверждение - "во всех бедах виноваты лугандонцы" - встречается довольно часто.

ти розумієш, що якщо приєднати ОДРЛО зараз, то такий "дамбас" прийде в кожний дім

Почему?

Если он не смог прийти в Харьков, Днепр и т.д., не говоря уже о Львове и т.п., в условиях -- слабости армии, нереформированной полиции, отсутствию в стране более 300 тыс. атовцев, слабости понимания украинцами угроз и негатива русского мира, и пр. пр. пр.

То обоснуйте свою уверенность, что придёт в нынешних условиях.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:06

zРадио написав:
  ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:.....
А чому може навчити вчитель - колоборант? Як перевзутися на льоту? Як Батьківщину любити? ...

Чему может научить учитель математики, физики, химии,..., даже русского языка?
Своему предмету.

Поддерживаю - патриотическое, религиозное и прочее идеологическое воспитание не должно быть уделом общеобразовательных школ.

Школа - это светское учреждение. "Скреп" с избытком хватает и в рамках чтения истории, переписываемой под каждую власть...

за кого, за США, РФ, ЄС, Китай?

якрах патріотизмом тре займатися і в школі теж.... а то повиростають манкурти
Востаннє редагувалось flyman в Чет 07 лис, 2019 15:07, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:07

Да, кстати, я вчера пока смотрел ютуб кликнул рашТВ справа в перечне.

Скажу так: наши управленцы сделали огромную ошибку, ограничив рашТВ.
Я бы на наших каналах Соловьёва, Кисилева в обязательном порядке показывал -- лучшего инструмента для показа угроз и негатива рфии даже не придумаешь...

Тогда бы украинец требовал от властей укрепления обороноспособности на всех уровнях.
Высокие показатели по которой невозможны без роста экономики, реформирования судов и пр.

О том, что это к тому же и лучшая прививка от русмира, думаю, понятно.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:08

andrijk777 написав:
  Козак-характерник написав:З тих всіх наших дискусій на цій гілці, я виніс наступне...По перше, нам всім треба усвідомити, що всі ми, незважаючи на протилежні думки є українці, від заходу до сходу, від півночі на південь. По друге, що наявність у опонента протилежної думки, не означає, що він є ворог, просто українець з протилежною думкою.

Ти, брат, помиляєшся в цих питаннях.
Є українці, які є українці. А є українці, які не є українцями, а є просто населенням. 300 років окупації далися взнаки і значна частина населення сучасної України асимілювалася. Вони не стали руськими(ті що стали - їх мало), але вони вже не українці. Я їх називаю ватою. Приклади: ЛАД, zРадио, freeze.
Докази:
Будь який представник нації/держави буде возвеличувати свою націю/державу.
Будь який представник нації/держави буде возвеличувати історію своєї нації/держави.
А у нас що? "Ватні українці" тільки те й роблять що поливають брудом Україну, її історію.
Приклад з УНР - яскраве підтвердження. Правда, що УНР існувала недовго і була не успішна. Але що сказав би справжній росіянин/поляк/болгарин - "але існувала, була визнана деякими іншими державами". А що кажуть ті "українці" - та ні, УНР не існувала, її треба забути. Ось і все.
"наявність у опонента протилежної думки, не означає, що він є ворог" - це правда, він не є ворог, він просто не українець.

Вже Вам багато хто відповів, з чим погоджуюся. Ви висуваєте занадто високі вимоги до звання "українець". При чому Ваші критерії справжнього українця, вони доволі суб'єктивні. З ними можна погоджуватися або ні, але Ви маєте право так думати. Але не нав'язувати іншим. Та ж порада, що давав і Будівельнку, залиште собі і людям право на помилку! Адже істину справжню знає лише Бог! Зрозумійте, що люди всі різні. І не важлива навіть тут національність. Просто різні і все. Кожна людина - творіння Боже! Створена за образом і подобою Божою. Не хуліть брата свого, а краще допоможіть йому словом або ділом. Всі гріхи людини йдуть зсередини, бо серце людське лукаве, хто пізнає його. Намагання свою точку зору зробити єдиною правильною, це тішення своєї гордині. Ніхто не може осягнути розумом замисел Божий. Справжній християнин повинен бути смиренним! Так вчив Господь! А як розпізнати справжніх християн? Це ті між кими присутня Любов, а не ненависть. Бог є Любов! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:10

budivelnik написав:Є рішення Львівської Міськради про заборону продажу алкоголю з 22-00 до 10-00
Я його не підтримую - але виконую
Є рішення ОблРади покликане зменшити звучання російськомовної попси на вулицях - я її підтримую і виконую ,хоча при цьому для мене машина Часу і Макарєвіч з Висоцьким - важать більше ніж Лорак чи Повалій...
Висновок
Якщо не подобаються рішення Державної Влади- опротестовуй в судах ,на мітингах чи громадянською непокорою...але виконуй ці рішення-це правильно і нормально.

Тепер про випадок
Є причина є наслідок
Причина-використання російської попси - наслідок зломана гітара..
Не будь причини - і наслідок був би правий..
Тому винуватий той хто створив причини(в першу чергу) .а той хто створив наслідок також винуватий але в меншій мірі.

Буд, Цой не попса, а рок.
Рагулям 15 діб за хуліганство.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:11

Перес де Куэльяр написав:
  budivelnik написав:Тепер про випадок
Є причина є наслідок
Причина-використання російської попси - наслідок зломана гітара..
Не будь причини - і наслідок був би правий..
Тому винуватий той хто створив причини(в першу чергу) .а той хто створив наслідок також винуватий але в меншій мірі.
Вітаю. Там скоріше за все була пісня В. Цоя "Группа крови". Є Закон, який забороняє вихваляння, піднесення духу силових, збройних сил країни агресора.

пісня про РККА чи я щось перестав зрозуміти?
може ще кирилику заборонимо?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:12

pesikot написав:1) В Минсоцполитики опровергли распространенную в СМИ информацию об "ограничении выплат при рождении ребенка"
«В СМИ разошлась новость о том, что власть может отменить выплаты при рождении ребенка для сотен тысяч семей. Соответствующее предположение основывается на одном из пунктов законопроекта «О внесении изменений к некоторым законодательным актам Украины», которым Министерство социальной политики отвязывает свыше 150 выплат от прожиточного минимума, чтобы помочь тем, кто в этом действительно нуждается: малоимущим семьям и пенсионерам», – написала Соколовская

2) https://www.msp.gov.ua/projects/480/
Допомога при народженні дитини надається, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї на одну особу не перевищує 15 відсотків від загального розміру такої допомоги, що затверджується законом про Державний бюджет України на відповідний рік. При цьому до середньомісячного сукупного доходу сім’ї не враховуються доходи особи, яка звертається за її призначенням.

Сцут в глаза и срут в уши. Прикрываясь совершенно другими законодательными актами.

були Ющенківські діти, тепер Зеленьскі...
якась програма поширення злиднів
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:14

andrijk777 написав:Є українці, які є українці. А є українці, які не є українцями, а є просто населенням. 300 років окупації далися взнаки і значна частина населення сучасної України асимілювалася. Вони не стали руськими(ті що стали - їх мало), але вони вже не українці. Я їх називаю ватою. Приклади: ЛАД, zРадио, freeze.

Козак, а я вам говорил, что ничего не выйдет из-за вот таких чертей рогатых???
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:14

detroytred написав:Да, кстати, я вчера пока смотрел ютуб кликнул рашТВ справа в перечне.

Скажу так: наши управленцы сделали огромную ошибку, ограничив рашТВ.
Я бы на наших каналах Соловьёва, Кисилева в обязательном порядке показывал -- лучшего инструмента для показа угроз и негатива рфии даже не придумаешь...

Тогда бы украинец требовал от властей укрепления обороноспособности на всех уровнях.
Высокие показатели по которой невозможны без роста экономики, реформирования судов и пр.

О том, что это к тому же и лучшая прививка от русмира, думаю, понятно.

это кому как.
некоторые ведь воспринимают всё это именно так, как и задумано пропагандонами.
причём не тока где-то там на дамбасе. :mrgreen:
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:19

Юрий91
Прививка!
Тот, кто уже заражен и болен, прививка до лампочки))

В условиях раньше -- это именно заражало. В том числе и потому что не было достаточного украинского контента.

В нынешних - это хорошая добротная прививка. Там такой зашквар...
detroytred

Профіль

#<1 ... 45204521452245234524 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор