Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45314532453345344535 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 21:47

Ой+ написав:
  yanyura написав:Отсюда - танковая дуэль модернизированных Т-64 с "Оплотом" в зоне ОСС возможна только в ваших фантазиях.

Незаконі ЗФ мають 64 модифікації.
Перші Т-64БВ з'явилися в розпорядженні НЗФ 12 червня, коли три машини пройшли своїм ходом зі сходу на захід через Сніжне, Торез, Макіївку до Донецька. https://www.depo.ua/ukr/war/tanki-u-viy ... 2016200000

Але важливо хто в танку - Вітман одним танком за один день знищував по 20 Т34, який десь на форумі називали кращим танком 2СВ.

Спасибо за уточнение!

Оказывается, я неправильно истолковал слова budivelnik.
Я посчитал, что он пишет, что модернизированные Украиной Т-64, состоящие на вооружении ЗСУ разнесут в пух и прах российские "Оплоты".

A он писал прямо противоположное, что модернизированные РФ Т-64, переданные ею НЗФ ОРДЛО, разнесут в пух и прах "Оплоты", состоящие на вооружении ЗСУ.

Еще раз спасибо!
Востаннє редагувалось yanyura в Чет 07 лис, 2019 22:03, всього редагувалось 1 раз.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:02

А самая "страшная техника" - это 62и.
Там стоит нарезная "снайперская пушка", хотя механика безнадёжно устарела.
Но ЭТО ВСЁ оружие "УБИВАТЬ".
Да, ещё одна особенность:
на 34 - 72(включая тяжелый ИС) стоит один и тот же двигатель форсированный от 340л.с. на 34е до 820 по моему(820 это двигатель Ленинградского завода).
И только на 64 - стоит двигатель 5ТДФ.(а это ещё и дорогие масла), хотя "6"а считается лучшим танковым двигателем это уже для Пакистана делали, но китайцы перебили контракт.
Танкист - это оборванный, вечно пахнущий соляркой и мазутой военнослужащий.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:10

yanyura написав:Оказывается, я неправильно истолковал слова budivelnik.
Я посчитал, что он пишет, что модернизированные Украиной Т-64, состоящие на вооружении ЗСУ разнесут в пух и прах российские "Оплоты"
Дурнику
1 Ми говорили про модернізацію українських Т-64
2 Ми говорили про те що український новий танк ОПЛОТ в 15 разів дорожчий ніж модернізація українських Т-64
3 Я стверджував і настоюю на тому що
а - 15 модернізованих українських Т-64 рознесуть в пух і прах 5 нових українських ОПЛОТів
б - я ніде не писав що ОПЛОТ поганий танк чи гірший від Т-64
в - я згоден з стратегією прийнятою Порошенком-краще модернізувати 15 ніж за ті ж гроші побудувати 1

Що ще не ясно?
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 07 лис, 2019 22:11, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:11

Re: Політичні дискусії

yanyura написав:A он писал прямо противоположное, что модернизированные РФ Т-64, переданные ею НЗФ ОРДЛО, разнесут в пух и прах "Оплоты", состоящие на вооружении ЗСУ.

В ОРДЛО нараховують ворожих 500-700 танків і тому дійсно доброю протидією проти них всілякі ракетні комплекси, а не намагатись за млрд. доларів наклепати ще більше свої танків.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:30

freeze написав:С точки зрения политтехнологии надо понимать, что Порошенко уже всё. Он никогда не взойдет уже на Олимп по причине менталитета украинцев. Никогда. Ему бы с его деньгами уйти в тень и спонсировать молодого незапятнанного преемника, новое лицо. Вакарчук быстро сдулся до никчемности. Но я не верю, чтобы в 40-миллионной Украине для Порошенко не было бы объекта для спонсирования реально честного, умного и отвечающего идеологии Порошенко человека.
Якщо не буде лідера в лиху годину, то і Порошенка згадають добрим словом і довірою. Тому не треба тут поховання здійснювати передчасно.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:31

yanyura написав:Оказывается, я неправильно истолковал слова budivelnik.
Я посчитал, что он пишет, что модернизированные Украиной Т-64, состоящие на вооружении ЗСУ разнесут в пух и прах российские "Оплоты".

A он писал прямо противоположное, что модернизированные РФ Т-64, переданные ею НЗФ ОРДЛО, разнесут в пух и прах "Оплоты", состоящие на вооружении ЗСУ.

Еще раз спасибо!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не вірний жоден варіант. :D
budivelnik мав на увазі що 15 модернізованих Україною танків Т-64(або Т-72) рознесуть в пух і прах 5 "сучасних" танків(Оплот чи Т-90, наприклад) в гіпотетичному бою.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:33

budivelnik написав:
  ЛАД написав:budivelnik
Вы очень сильно преувеличиваете значение "віддалених сіл" в России.
"мужичок в сибірській глушині.який своїм існуванням створює 50% експорту росії" - эти 50% создаёт совсем не мужичок "з віддалених сіл".
Якщо спочатку 100000 нафтовиків(газовиків)відмовляться добути 200 млрд м3 газу і 100 млн тонн нафти ,бо і 5 млн мужичків,які живуть в селах на відстані в 200 км від бурових -пошлють всіх на три веселих букви і переселяться з 20000 населених пунктів у москву чи ленінград...
То звідки візьметься сировина і потреба в трубах і інших фінтіфлюшках?

Нефтяники (газовики) едут туда совсем не благодаря наличию 5 млн. "мужичків,які живуть в селах на відстані в 200 км від бурових" (кстати,в этой цифре я не уверен, думаю, как и Вы).
Да и вряд ли этим 5 млн. так легко переселиться в Москву или Питер (Ленинграда давно уже нет :) ), не имея там ни жилья, ни подходящей квалификации.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:42

freeze написав:С точки зрения политтехнологии надо понимать, что Порошенко уже всё. Он никогда не взойдет уже на Олимп по причине менталитета украинцев. Никогда. Ему бы с его деньгами уйти в тень и спонсировать молодого незапятнанного преемника, новое лицо. Вакарчук быстро сдулся до никчемности. Но я не верю, чтобы в 40-миллионной Украине для Порошенко не было бы объекта для спонсирования реально честного, умного и отвечающего идеологии Порошенко человека.

"Never Say Never Again".
Зекоманда может довести страну до состояния, когда 73% будут кричать "Порох вернись".
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:46

budivelnik написав:український новий танк ОПЛОТ в 15 разів дорожчий ніж модернізація українських Т-64
...
я згоден з стратегією прийнятою Порошенком-краще модернізувати 15 ніж за ті ж гроші побудувати 1

Дурнику-цифролюбу.

В 15 раз?
14.02.2019
...
ціна експортного варіанту БМ “Оплот” становить 4,9 млн. доларів.
...
модернізація Т-64 до “Булата” або до зразка 2017 року коштує близько 1 мільйона доларів.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... a-t64.html

Чтобы было в 15 раз, надо, чтобы либо "Оплот" стоил около 15 млн. долл., либо модернизация Т-64 стоила около 330 тыс. долл.
Що ще не ясно?
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 22:47

Перес де Куэльяр написав:
Якщо не буде лідера в лиху годину, то і Порошенка згадають добрим словом і довірою. Тому не треба тут поховання здійснювати передчасно.

Лидера - Признают.
А не избирают.
Претендентов за последние 28 лет было - Пятеро.
При чём к первому,... - вернее первого ещё по советской методике ликвидировали.
Против последнего сработали И Вашингтон и Москва - как, ни прискорбно но жестко и дружно, совместно.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 45314532453345344535 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор