Можно 1,2,3,4,коминлустриалы ,и комса 1,2 ? Расшифровать ?
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Суб 07 гру, 2019 12:07 viewtopic.php?p=4481516#p4481516 З доповненям Братки - А банка, назва від власників банку братів Суркісів. Порохбанка - Міжнародний інвестиційний банк, назва від власника Порошенко (в народі Пороха) Петра Олексійовича, 5 Президента УКраїни. Коміндустріали - Комерційний індустріальний банк, скорочено від назви банки. Комса2 - Універсал банк, назва від власника банки Тігіпко Сергія Леонідовича, колишнього комсомольського активіста, власника банки Комса, тому Комса 2. Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Суб 07 гру, 2019 13:07, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Суб 07 гру, 2019 12:48 Мабуть, я вже пролетів, але для науки підкажіть більш докладно, як саме треба діяти задля двох безподаткових. 1. Відкрити другу КДВ з окремим рахунком. Можна це якось дистанційно зробить? 2. Загнати на неї зарплатню. Можна з першої КДВ, куди вона зазвичай надходить? Чи треба тільки до її виплати обрати другу КДВ як мету? 3. Відкрити другий безподатковий з другої КДВ на будь-який строк. Це наче легко. Нажаль, розірвати вже наявний вартуватиме близько 5кгрн, тому вже не робитиму того. А чи можна якось за один день (понеділок 9-го грудня) встигнути за Вашим методом саме на нашому ПрАТ? Аванс звичайно вже не встигне...  Додано: Суб 07 гру, 2019 12:55 Кreuz, на практиці робив так. Було 2 КДВ одна зарплатна. Наклюнулось ще одне офіційне працевлаштування. Підійшов в відділення і попросив що ЗП від 2 працедавця надходила на незарплатну КДВ. В результаті 2 карти стали зарплатні. 
  Додано: Суб 07 гру, 2019 13:02 Моню виправте на 17.5%, бо якби ж то не зниження, то я б не шукав їм альтернативу. Хоч би за пролонгацію додавали 0.5%, та де там. Та й Сурківські 19% лише на первинну суму та й то завдяки КБ, тому більш адекватно 18.5% наразі. І Зємєлю з Фарсом висвітліть, які в них умови за цими ставками. Тепер треба шукати ще й Привату заміну, от трясця. Ще й свопи майже ніде робити...  Додано: Суб 07 гру, 2019 13:09 Re: Приватбанкkreuz, 1 Так. Відкрийте новий Privat24 через мобільний додаток або його веб-версію — додати віртуальну платіжну картку за тарифом КдВ, що можна додати в Apple/Google Pay. 2 Треба, щоб цільові зарахування зайшли на нову карту. Якщо Ви маєте на увазі той ПрАТ, де я й працюю, то можна  Завітайте до відділення ПриватБанку й повідомте менеджера щодо свого бажання отримувати зарплату на іншу КдВ. Підв'язка до отримання з/п здійснюється через уведення особового номеру, що зображений на пропуску. У старій веб-версії Приват24 в меню налаштування КдВ є пункт прив'язки картки до отримання з/п, но там указується податковий код підприємства чи його назва. А потім скоріше чекати й повідомляти оператору особовий код. Але дзвінка я не дочекався й звернувся до відділення — набагато швидше. У день отримання цільових надходжень робити прив'язку, як і робити перевипуск картки не бажано. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||