Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 515516517518519 ... 1129>
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 00:03

Для своєї розваги?
Чи для реалізації бізнес-планів?
Чи для того, щоб за старою доцентською звичкою, вчити життю обалдуїв?
Хочеться когось повчати, а нікого?
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 08:19

На жаль, пане Франте, а може й до кращго, ви ніколи не вирветеся із того кола, про яке говориться нижче.
Це текст на сторінці ОДИН цієї гілки:
  akurt написав:Спробую започаткувати нову гілку.
- Я об"їздив майже весь світ (на сьогодні не був в Австралії та в Японії).
- мене вкрай сумує ситуація в Україні не з точки зору економіки, а з точки зору мозку людей. Тут біда. Реальна біда. Страшна біда.
- Я влаштував своє життя так, що НЕ ХВИЛЮЄ мене мозок переважної кількості мешканців України, на жаль для них.
- На сьогодні 6 місяців в році я мешкаю у Львові, 6 місяців - за кордоном. Плюс-мінус.

Я спробую поділитися своїми думками та досвідом тільки з адекватними людьми.

Під адекватними розумію наступне:
- люди здатні думати та робити висновки.
- люде здатні вчитися.
- люде думають про своє майбутнє та про своїх дітей.
Неадекватів прошу цю гілку не відвідувати та нічого не писати.
Так ось.
Я, відвідавши майже всі країни Європи, багато країн Азії та Африки, проїхавши за кермом багато штатів США, прийшов до такого висновку:
- треба організувати в Україні такий бізнес, робота якого не вимагає вашої присутності.
- треба зараз думати, на які гроші Ви будете існувати, коли Вам буде 60, а не сподіватися на пенсію.
- треба вигравати на різниці цін в Україні та з а кордоном.
- не треба бути власником гіпермаркетів та купи АЗС.
- кожному - КОЖ-НО-МУ - це можливо.
- треба організувати бізнес із "пасивним прибутком".
- треба насолоджуватися життям: воно єдине і воно коротке.
- не треба бути дуже "вумним". Треба бути "нормальним".
Так ось, вивчивши ситуацію, я купив собі квартиру в Туреччині, в Анталії, де й живу у цей час.
Гілку започаткував ТІЛЬКИ для тих, хто думає в ці дні, як вирватися із замкненого кола.
Залишаю за собою право в будь-який момент відмовитися від порад та вражень.
Я трохе просто втомився тлумачити тим, хто не хоче нічого розуміти, прописні істини...

х х х

Дл адекватного читача: я реально знову перечитую тексти Reserve і рекомендую це зробити вам.
Реально важливо, реально повчально і реально змусює думати.
За останнній рік на цій гілці - ПЕРШЕ відверте з конкретними цифрами та власним досвідом - без теорій та мрій - повідомлення-сповідь-звіт.
Читємо та вчимося.
akurt

Подякував: 4002 раз.
Подякували: 1446 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 09:02

Frant написав:
  Долярчик написав:... прочитавши тут останніх нанадцять сторінок..... - ще раз підтвердилась ПРАВИЛЬНА назва цієї гілки!
- то виходить, що тільки Україна - найвигідніша країна у.... цілому світі що-до здачі в оренду?
- чи є ще аналоги? :)
- і чому "всі інвестори світу/інших країн" - не хлинули в нашу країну скуповувати все цілими стояками/поверхами, або й цілими багатоповерхівками????!

Долярчик не знає, що з 2008 року ціни укро-нерухомості впали в 2,5 рази? В доларах і євро.
Орендні ставки знизились в 2 рази. Ціни Києвських квартир - донині не вийшли на рівень 2013 року.
Така от "вигода"

akurt написав: не ищу комиссии в банках - если Вы заметили - я поднял целый ряд интересных/важных вопросов. Лично меня эта комиссия никак НЕ интересует: я НЕ перевожу средства из-за рубежа в Украину, я НИЧЕГО не сдаю в аренду, и я ничего НЕ продаю ни в Украине,

Чому ж пан Акурт так активно, навіть агресивно товчеться на цьому форумі? Невже він філантроп, і дбає про нас, пересічних?

Мізантроп :mrgreen:
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 09:04

akurt написав:Нагадаю, що пан akurt придумав і започаткував цю гілку і веде її вже більше 2-х років.
Маю час і натхнення...
Ніхто не заважає вам започаткувати свою.
ПрОшу.

Зачав.

Як казав Тарас Бульба сину зраднику:
"Я тебе породив - я тебе і уб'ю"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 09:19

flyman написав:
  akurt написав:Нагадаю, що пан akurt придумав і започаткував цю гілку і веде її вже більше 2-х років.
Маю час і натхнення...
Ніхто не заважає вам започаткувати свою.
ПрОшу.

Зачав.

Як казав Тарас Бульба сину зраднику:
"Я тебе породив - я тебе і уб'ю"

Він міг би офіційно зареєструвати товарний знак. То було би круто!
Флудити анонімно на форумі - не є грандіозним досягненням. Видно, людині некуй робити.

Ще важливий момент.
Наш вчитель, наш гуру, вважає за норму найопувати своїх учнів, обманювати їх. Зокрема, з повідомлень цього пана на львівській гілці зрозуміло, що він десятиліттями здавав в оренду свою і продавав чужу нерухомість, тобто був ріелтором і бізнесменом.
Я би такому "вчителю" не довірив би навіть поганого колгоспу.
До речі, свій обман наш Корейко-2 ніяк не коментує. Тобто вищеозначений пан вважає нормою обманювати довірливих читачів. Ай-ай-ай!

akurt написав:Спробую започаткувати нову гілку.

Вихідні дані:
- я не ріелтор, не олігарх, ні бізнесмен, нічого не крав і не краду, нічого не продаю, і ні від кого нічого не хочу. Просто тому, що я - самодастатня людина. СЬОГОДНІ Я НІДЕ НЕ ПРАЦЮЮ. Ніким. Ні на якій посаді. Але я все життя працював дуже важко і дуже наполегливо
Востаннє редагувалось Frant в Сер 18 гру, 2019 17:31, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 09:47

Ну ось бачите, пане Франте: у вас погана компанія - тому ви НІКОЛИ не вийдете із замкненого кола злиднів.
Друга невдала компанія вас класно розвела вже 2 рази на дезінформацію - і ви, замість того, щоби вивчати досвід Reserve - смокчите то гнилу рибу, то вонючий йогурт, то білизну дівчинки із Адігеї, то труси маЛчика із Дніпра.
А я вже вам писав, що живу у Львові, де вперше оселився - то липень 1979 року (!!!) у будинку 8 на вулиці Кармансього (вона тоді називалася інаше). Це досить старий будинок ще часів Австро-Угорщини - нижче Стрийського парку - квартира 1 -кімната, хоча більша вдвічі за нинішнью вашу - і самим цікавим там була - у куті - піч-камін, оздоблена кахлями, яка за задумом архітектора топилася дровами - а в 1979 році - газовою примітивною горілкою, але дуже ефективно.
З тих пір пройшло багато часу і я у Львові маю двушку площею 75 квадратів.
А гнилий йогурт, вонюча риба, білизна дівчинки із Адигеї та труси маЛчика із Дніпра - ваше життя. Іншого немає.

А пора позбутися поганої компанії, бо вони вас НІЧОМУ корисному не вчать.
Он пан flyman мабуть вже й забув, як ми з ним зустрілися випадково в Києві - очі світилися у нього від задоволення - йому вдалося вирвати із овнобанку 200 (двісті) гривень (то було літо 2014).
Я йому порадив піти до метро Харківська - там є магазин фірмовий Рошен - та купити торт Київський - тоді за ті гроші можа було купити їх аж три.
Він сказав, що радіти рано, бо ще мріє (МРІЄ) вирвати з овнобанка 300 (триста) доларів.
Але вирвати не може - бо вкладався тільки в овнобанки.
Я порадив пролонгувати хоча б ті 300 доларів.
- Не можу, бо разом із депозитом в овнобанку в гривнях вийду за "понд" (ФГВФО) в цьому овнобанку і знову "попаду на гроші".
Мені тоді вже стало ясно - що то важкий випадок: погоня за овнобанками....
Бачте - це ваш спільник. Дописувачі ви разОм.
Ви в нього НІЧОМУ не навчитеся. Дупль пусто.
Хоча треба віддати пану flyman належне - на відміну від вас НАПОЛЕГЛИВО заробляв гроші на прожиття - інколи навіть здавав в оренду кімнату (не квартиру) безробітному хлопцеві, сподіваючись, що той влаштується на роботу та хоч щось віддасть, хоч якісь гроші.
То тут вам можна вчитися: наполегливості та здоровому бажанню заробити гроші.
Бачте воно як: тексти від Reserve ви навіть прочитати не взмозі.
А я радив... І раджу...
Там багато інтересного...
В тому числі - відповідь на те запитання, що ми вже втомилися читати: вже рівно 750 разів (!!!) ви на цій гілці задавли питання: ЯК ЗАРОБИТИ ГРОШІ?
Читайте. Щось робіть. Щось думайте.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 18 гру, 2019 10:03, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 09:54

akurt написав:Ну ось бачите, пане Франте: у вас погана компанія - тому ви НІКОЛИ не вийдете із замкненого кола злиднів.
Друга невдала компанія вас класно розвела вже 2 рази на дезінформацію - і ви, замість того, щоби вивчати досвід Reserve - смокчите то гнилу рибу, то вонючий йогурт, то білизну дівчинки із Адігеї, то труси маЛчика із Дніпра.
Це - ваше життя. Іншого немає.

А пора позбутися поганої компанії, бо вони вас НІЧОМУ корисному не вчать.
Он пан flyman мабуть вже й забув, як ми з ним зустрілися випадково в Києві - очі світилися у нього від задоволення - йому вдалося вирвати із овнобанку 200 (двісті) гривень (то було літо 2014).
Я йому порадив піти до метро Харківська - там є магазин фірмовий Рошен - та купити торт Київський - тоді за ті гроші можа було купити їх аж три.
Він сказав, що радіти рано, бо ще мріє (МРІЄ) вирвати з овнобанка 300 (триста) доларів.
Але вирвати не може - бо вкладався тільки в овнобанки.
Я порадив пролонгувати хоча б ті 300 доларів.
- Не можу, бо разом із депозитом в овнобанку в гривнях вийду за "[i]понд" (ФГВФО) в цьому овнобанку і знову "попаду на гроші".[/i]
Мені тоді вже стало ясно - що то важкий випадок: погоня за овнобанками....
Бачте - це ваш спільник. Дописувачі ви разОм.
Ви в нього НІЧОМУ не навчитеся. Дупль пусто.
Хоча треба віддати пану flyman належне - на відміну від вас НАПОЛЕГЛИВО заробляв гроші на прожиття - інколи навіть здавав в оренду кімнату (не квартиру) безробітному хлопцеві, сподіваючись, що той влаштується на роботу та хоч щось віддасть, хоч якісь гроші.
То тут вам можна вчитися: наполегливості та здоровому бажанню заробити гроші.
Бачте воно як: тексти від Reserve ви навіть прочитати не взмозі.
А я радив... І раджу...
Там багато інтересного...

Акурт, не неси маячні про Фонд, овнобанк, м.Харківьську і торт, Рошен, 300 баксів, здавав кімнату....
Потік брехні і маячня.
Акурт - в тебе паталогія: нести брехню та плести нісенітниці.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 гру, 2019 10:26, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 10:07

А що, пан може забув як реально зі мною обговорював плани переселитися у Болгарію або в Польщу?
Я ж тоді ще розповідав цікавий варіянт: квартира в Болгарії - навіть цифри пам"ятаю:
- нова квартира
- вторинний ринок - але квартирі 1 рік...
- продавці - росіяни. Надійні.
- купили за 20 000 ойро.
- вклалися в оздоблення (меблі та інше) 2 000 ойро.
- продають за 22 000 ойро - бо вони із Пітера та плани змінилися.
Це - літо 2014.
А ви що відповіли?
Що ще не вирвали із овнобанків гроші... - то бів липень і до кінця року навряд чи вирвете...
Коротка у вас пам"ять.
Тому краще прочитайте назву гілки.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 18 гру, 2019 10:13, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 10:15

Прочитайте назву гілки - продумайте - почніть думати - почніть заробляти гроші - не варто жити у 21-сторіччі в малосімеці без балкона в поганому районі Києва.

20 835 (ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ ВІСІМСОТ ТРИДЦЯТЬ П"ЯТЬ) повідомлень на форумі - здається, більше ніхто більше не нашкробав - і з них 3867 - на цій гілці.
Такий талант... такий талант... і все - марно...

Це ж треба - написати 20 835 (ДВАДЦЯТЬ ТИСЯЧ ВІСІМСОТ ТРИДЦЯТЬ П"ЯТЬ) повідомлень на форумі і так і не зрозуміти, що для того, щоби заробити гроші, треба думати головою.
І вчитися.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2019 14:26

akurt написав:Прочитайте назву гілки - продумайте - почніть думати - почніть заробляти гроші -

Читаємо: "Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість"

Ну, заробили грошей, купили нерухомість в Болгарії чи Аргентині.
Тепер потрібно постійно платити комунальні платежі, ремонтувати її, витрачатись на авіатранспорт в Могадішо і назад.
Здати в оренду? Дистанційно? Прибуток нуль цілих, хрін десятих. 1000 євро за рік. Можливо, навіть меньше.

Навіщо весь цей гемор?

Заради пляжного відпочинку 6 місяців в рік???
Не всі ж пенсіонери, як наш заслужений ветеран-ріелтор!
Дехто і працює!

І взагалі, "Et fumus patriae est dulcis"!
Frant

Профіль

#<1 ... 515516517518519 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор