результат на 18.12 14:37
-5.98%
з.і.
а тесла де?
|
|
![]() Дуже правильні слова! Дехто і працює! Беріть приклад із flyman: простий роботящій легінь із Тернополя - коли захотілося їсти, а гроші, шо позичив сестрі на квартиру в Тернопjлі - пропали (як же сестра поверне гроші) - залишив жінку та пішов жити в звичайну київську панельку - жив в одній квартирі квартирантом разом із дочкою хазяйки (тільки нічого "такого" не подумайте!) - жив, бідкався, але працював наполегливо. І не даремно: все-ж таки на сьогодні живе в чудовій квартирі площею 45 квадратів та бавится на цій гілці черговю дезою. Сказано ж: "Et fumus patriae est dulcis" P.S. Я - до речі - якось був на його дачі - в бік Коростеня - непогана - ну, нічого особливого - а то вас удар вхопить - не лякайтеся - не палац - але якась помідорка знайдеться. Може, колись і вас запросить... Яка там Аргентина, яка там Болгарія, яке там Могадішо... Востаннє редагувалось akurt в Сер 18 гру, 2019 15:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() ... за крок до перевороту думок ©...це їм НЕ данО! - чи просто - у них "дно"!(як писав мухочел) ![]() - чому від них не чути якихось досягнень/успіхів за останніх 5-10р.? - одні скиглення/обрАзи інших.... - так, як би це всі довкола винуваті, що вони невдахи.... ... я от не хвалюсь, бо дуже немає чим.... - просто констатую факти, що: - 7р. скирдував на квартиру.... різними способами: депозити/купівля "соціального доляра"/бізнес-торгівля/жорстка економія на всім і на всьому(крім дітей)... - через 7р. купив на котловані однуху(53м2) у розтермінування на 6 міс. - ще через 2р. зробив ремонт(переробивши її у "двуху") і вселився! - на ремонті суттєво зекономив, так як робив ремонт сам+тато! - відповідно, ці зекономлені кошти, які теж "просто НЕ лежали" + я НЕ зупинявся скирдувати і жорстоко економити(доки не вселився - тепер не так жорстко економлю) = результат на моменті: ще пів студії/однухи НЕ на околиці Львова/ або ~ 2 фонда гривні! - і це все практично з НУЛЯ за 9р.!!! - а що в тих панів за плечима???! ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість... все ж таки цей вислів більше тим вищезгаданим панам підходить
![]() «Ego nihil timeo, quia nihil habeo» ![]()
і не набридло самого себе вихваляти? 7р. скирдував на квартиру.... навіть не знаю, поспівчувати чи порадіти за тебе, чи мабуть, має задусити жаба від заздрощів: Запорожец врезается в мерседес. Обе машины всмятку. Из мерса выходит новый русский, осматривает свою машину и машет рукой: — Ерунда, новую куплю! А мужчина в запарожце убивается: — Всю жизнь работал, 20 лет копил, и вот... Новый русский сочувственно: — Слышь, мужик, а зачем такую дорогую машину покупал? Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 гру, 2019 15:42, всього редагувалось 3 разів.
![]() Вау, какие тут делишки!Почитал ветку и подоху.. такие камингауты о многих
![]() 1. выводы должны все сделать такие, незнакомец может быть шпиен. вон скока акурт про флая знает. но у флая основной актив это полска пашпорта, от того он так себя легко и непринужденно ведет. 2. тут так richi хвалили и он так подробно рассказывал о кейсе. можно поделиться де вы влетели? ну, или скажем так ваш "друг", шоб не палиться. 3. я вот о друге тоже могу рассказать, у которого квартира в Огайо. Генерит чистыми около 10% в год с 13 года. Покупалась за 34 тыс баксов. Что интересно, это то что грязная доходность год от года растет, а вот чистая, к сожалению, нет. Недвижимость управляется агентом. Практически пасивный доход. зы. Из всего портфеля друга штатовская недвига в принципе самая интересная в плане маштабирования бизнеса. Т.е. если выйти на 10-15 квартирок в Огайо, то можно валить жить в Штаты и самому все это менеджить через свое агенство. Уверен, что чистая доходность будет около 15%. Есть одно но, думаю что нужно не менее 500К бабосов + 1-1.5 года для набора портфеля. ![]() Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомістьviewtopic.php?p=4820851#p4820851
![]() А чо вас это так волнует: уже даже Латвия/Дубай/ОАЭ?
Вам там не быть НИКОГДА от слова "никогда". (проверьте словарь - это ниже слова "дно" - слово, которое вы лично опубликовали на той ветке во всех возможных падежах). Продавать то нечего, ибо ничего и не куплено: в ожидании цен в Киеве на уровне 1999 года... В 45 лет быть без хаты - ну не комильфо, конечно... Но что вы так все волнуетесь? Раскладушка у станции метро Харьковская... Утром - пешочком полезно на Позняки... Вечером сел в электричку - мимо Ворзеля проехал на дачу - всего-то 100 км от Киева - вроде как даже оздоровился! Жизнь прекрасна! Да, чуть не забыл - свежий анекдот - в студию!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|