Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Добрий вечір, є кредитка Максимум, вже пару місяців як отримав нову пере випущену, навіть не активував, лежить на поличці. Але Новий рік, хочу трохи потратитись, от і питання, розрахункова дата 5 січня, якщо я зараз витрачу 20 тисяч, то коли закінчиться пільговий період? Або якщо простіше, то скільки треба буде вносити до повного погашення через 2-3 тижні?
Rainbow написав:Але Новий рік, хочу трохи потратитись, от і питання, розрахункова дата 5 січня, якщо я зараз витрачу 20 тисяч, то коли закінчиться пільговий період?
В 99% операція вже проведеться після 8.01 і пільговий період закінчиться 5.03, якщо плату за РКО не брати до уваги. Але оскільки це кінець року і традиційний процесінг може відхилитися від звичного графіку, то 3.01 не завадить перевірити чи не провелися якісь із покупок.
Flamingo написав:Я проверял. После рд дня через три отзвонился на гл на предмет отключения страховок, ответили по мне не видят ни одной страховке в принципе
Квесторе_поверніться написав:Ви на практиці вже перевіряли?
Ні, РД сьогодні. Сподіваємося, що таки дійсно покращили в кращу сторону і досвід Flamingo не випадковість й страховки таки не будуть підключати, як планувалося на початку.