Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
jay2004 написав:Приріст капіталу за 2019 – близько 20,25%. Ікебана: Приват – 7,3% Універсал – 1,13% Монобанк - 7,1% А-банк - 40,46% ТАСкомбанк - 28,78% Форвард банк – 15,31%
>>Тому вже в 2019 майже не користувався програмою Мінфіна
цікаво чому, мабуть тому, що деякі банки наїлись (чи збідніли на цю акцію), для прикладу Форвард по цій програмі дає бонус лише для нових клієнтів.. а жаль а як щодо Універсалу наприклад - він є учасником програми, чому б і ні
По Форварду - зараз можливо наколядувати 0,5% з інших карток (аналог Мінфіну). Плюс через Мінфін можливо відкрити тільки Альтернативний депо (для нових клієнтів). По Універсалу - зараз також можливо витягнути 0,5% в Лотереї. Ось тому Мінфіну має еру регресу, котрий має всі шанси перерости в закат..
jay2004 написав:Приріст капіталу за 2019 – близько 20,25%. Ікебана: Приват – 7,3% Універсал – 1,13% Монобанк - 7,1% А-банк - 40,46% ТАСкомбанк - 28,78% Форвард банк – 15,31%
>>Особисто, не вірю в 6-8% депоставки але ж увесь 2019 НБУ вкидав в маси свою кінцеву стратегічну точку - облікова ставка 8-9% річних. гляньте як вони скинули цього року, мінімум 5%
Аналогічна ситуація була в кінці 2012 року - початку 2013 року. Облікова ставка падала, кредити МВФ гребли, Китай надав кредит... Грозився Азіров, що також будуть депо по 5%... І був депо в Привату на 5 років під 19% - я загнав Фонд (встрибнув в останній вагон). Що було далі - всі пам'ятають: Революція Гідності, війна, прихід Порошенка. В фінансовому світі - пішли 31%, безподаткові 25%, ФІДО/Eurobank з комунальними пікнічками під 56%, Яценюк ввів налог на депо . За ті п'ять років багато втратив, бо лежали під жалюгідні 19%...
P.S. Так облікова ставка впала на 4,5% - але хоч один банк снизив кредити? Офіційно визнали падіння промисловості в третьому кварталі, четвертий також буде аналогічним. Кредити МВФ (дешеві) так і не дали, а ОВГЗ (дорогі) розміщувати - це міна сповільненої дії. "Побороли" корупцію, "пішли" інвестиції, народні депутати сексуально-клоунські, приріст економіки 40% за 5 років . А якщо Карлику взбреде в голову піти повномасштабною війною??
jay2004 написав:Так облікова ставка впала на 4,5% - але хоч один банк снизив кредити?
Знизили деякі банки на деякі види кредитів. Мені от абанка напарювала кредит готівкою під 170 % річних в гривні, що поза 200% у валюті по 2019 р. Зараз у них такий кредит тільки під 70% в гривні, яка, напевно, вже і не укріпиться на 20% у 2020 р. Ідея дала якісь папери, що відкрили мені кредитну лінію. Як приклад, якщо би взяв 300 тис., то впродовж 5 років мав би повернути 1500 тис. Так що взаємозв'язок між ставками депозитними та кредитними дуже малий.
Подскажите, кто работал с Альянсом и Конкордом по валютным депо, можно с ними сейчас связываться до 1 года? Кого из маленьких банков НБУ закрывать хотело?
Я в Конкорд закинул фонд летом на пол года через ИБ, не особо понравилось, постоянно меняют карточные продукты свои, оформлял карту с 3% на остаток в USD, через пару месяцев убрали, но сделали такую же карту но виртуальную с 3%, еще через месяц другой пластик с 3% на остаток начали выпускать, никакой стабильности.
Более того, пока открывал карту в отделении 3 раза спросил успею ли я деньги в кассу занести, ответили 100% да, но открывали карту долго, потом ждал активацию, в итоге занести не успел, на следующий день пополнил через терминал, подал заявку через ИБ на открытие депозита под 5.05%, кажется, утром заглянул - заявку отклонили и ставку срезали до 4.75%, не особо приятно, я как раз рассчитывал сумму чтобы проценты удобно обналичить. Может это просто я такой невезучий)