Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Козак-характерник написав: Лише однією цією фразою Господь обдаровував людство надією, згуртувавши всіх у єдину родину братів і сестер, перетворюючи їх на дітей єдиної Матері.
Ніколи в мене такого не було. Просто дістав вже порожній триндьож про антисиметизм і нацистів. Ну і, заразом, висунув свою версію живучості побутового європейського антисемитезму. А про народи Ви помилились адресою...
ЛАД написав:К Вам тот же вопрос, что к Кармелюку. Что по поводу поста Переса, с кот. началось обсуждение?
Старий маразматіку, підла твоя совкова душа нащадка вертухаїв і доносчиків. Я тобі казав не згадувати мене в своїй писанині? Ти вже минуле ходяче, Світ змінився сьогодні і зрозумій, що ти ніяк не вплинеш на нього. Або визнай це, або сконаєш, залишаючись горбатим.
Kudrjavuy написав:Дык там они не "жиды" - они там равноправные граждане.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B4 Слід відзначити, що слово «жид» має виразно образливий відтінок у російськомовних громадян України. Тому вживання слова «жид» часто тягне за собою звинувачення оратора в антисемітизмі. Без негативного забарвлення слова, що мають аналогічне походження, зараз уживаються в польській мові — «Żydzi», словацькій — «Židia», чеській — «Židé», німецькій — «Jude», болгарській — «Жид», хорватській — «Židovi», словенській — «Žídi», «Žídje», «Júdje», боснійській — «Židovi» поряд з «Jevreji», литовській — «Žydas», угорській — «Zsidók», італійській — «giudeo», латині — «judaeus», з негативним у румунській — («Jidani»).
Зі здобуттям Україною незалежності неодноразово відбувалися спроби (особливо в західній частині країни) відновити офіційне вживання слова «жид» як рівнозначного синоніму «єврей».
Доктор філологічних наук Олександр Пономарів уважає, що в українській мові слово «жид» завжди було нейтральним і не мало антисемітського характеру. Негативного забарвлення слово «жид» набуло через те, що воно має негативне значення у російській мові. Через заперечення євреїв, він радить не вживати це слово, хоча формальних підстав для цього немає[11].
Коли Ісус прийшов на Йордан хреститися від Йоана, то почув голос свого Отця: «Ти єси Син мій любий, у тобі – моє уподобання» (Мр 1,11). Цими словами Отець Небесний не тільки «тоді звернувся» до свого Сина Ісуса Христа, але «повсякчасно звертається» до кожної людини. Тому що кожна людина, якою б навіть лихою вона не була, – носить в собі «образ і подобу» Бога
shapo написав:Ты опять запел старую песню "чемодан, вокзал,...." Вот только не все отсюда едут только с чемоданами хотя их уже миллионы, в т.ч.этнических украинцев, некоторые уходят с территориями
Хочу запитати тебе жида, ти будеш захищати від ворога Україну і українську землю? Якщо ні, заткни пельку жидівську і на йух в Ізраїль з чемоданом вказаний тобі напрямок. І скільки ж такої саранчі зараз в Україні, з одною метою, пограбувати її і знищити. А жити потім десь в іншому місці.
Гонтарева так и сделала. Она тоже жидівка? И куда смотрел Порох
PS: ладно, я заканчиваю. Спор потерял актуальность еще тогда, когда на сторону отрицальщиков фактов нео-нацизма стали... барабанная дробь... сами нео-нацисты
shapo написав:Что такое "реальный" антисемитизм? Кто и когда такой термин придумал?
Список ОБСЄ ще раз процитувати? Чи тільки самі євреї можуть визначити, що таке антисемитизм? Щось набридло мені переливати по три рази з пустого в порожнє, і слухати про те, що в українському глечику є щось страшне і нелюдське. Ми не на російскому ток-шоу.
Если Вы негру скажете "черножопый" - это "реальный" расизм или не совсем? Или "реальный" расизм это только суд Линча?
zРадио написав:PS: ладно, я заканчиваю. Спор потерял актуальность еще тогда, когда на сторону отрицальщиков фактов нео-нацизма стали... барабанная дробь... сами нео-нацисты
Ото краще помовчи, бо перший разом ЛАДом і Шапо тему фашизма, нацизма, антисимітизма підіймаєш тут і приписуєш українцям. А забуваєш, що йде війна на Сході і тільки націоналісти і патріоти України здатні захистити суверенність і цілісність Держави. Тобто ти, зі своїми друзями займаєшся підривною діяльністю на українському форумі,що прирівнюється до співпраці на користь ворога. Замислись над цим. Хто ти є?