Наиболее безопасный банк для депозита в момент кризиса.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
  #<1 ... 6667686970 ... 94>
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 02:15

таких нет остались считанные дни и депозиты в пролете
полный текст решения донецкого суда
отгрупы *ЗАХЫСТ ХАРЬКОВ*
валютные кредиты недействительны
[zahyst.org]
кредиты и депозиты связаны
но ведь кредитные договора в валюте признаны недействительными
stairtov

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2009 02:27

раз нет, - храните деньги дома ... и адресок оставьте ))))

про решние этого суда всем известно - ну и что? наши суды действительно решить, что угодно - родину не выбирают ))) мы привыклиизбирать президента в третьем туре и т.п. ... вот тут та и оценивается репутауция банка - кроме того у нас нет рецендентного права ...

когда нача читать фразу:
таких нет остались считанные дни ...
сразу вспомнились анонсы блокбастров на ОРТ ... таких нет остались считанные дни ... смотрите новый сеиал Терминатор-5.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Чет 22 жов, 2009 16:52

IMPRINTER написав:да и не только ВТБ ... хоть это и мой любимец )))

А как дела у ВТБ?
ded1

Повідомлення Додано: Чет 22 жов, 2009 18:12

в сравнение с другими банками - одни из самых лучших
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 01 лис, 2009 19:52

Так, IMPRINTER,
дали Ви мені тему для роздумів, чи то краще сказати знов змусили повернутися до вибору банка для зберігання (а коли вдасться, той заробляння :) ) грошей. Є в Вашому пості своя правда, але: ну, по-перше, державні банки очевидно надійні, проте цей совдепівський сервіс, вибачте, але від цього сьогодні просто нудить.. коли одна і та сама бабця і консультує, і вікна миє, нікого не хочу образити, але ж це бізнес, таке бачила сама.. 2) ставки в державних банках традиційно менші, тож не бачу великого ризику для зберігання грошей на поточнних рахунках недержавних банків, як і на строкових вкладах на невеликий термін, зараз на великий напевне ніхто й не кладе, бо ситуація в країні виглядає такою непевною.
Щодо одного акціонера, до того ж ще й Миколи Лагуна, все що можу сказати - я в нього вірю, такий молодий, а такий відомий, ще й багатий, ще й розумний, ще й симпатичний :oops: Нещодавно, доречі, став ще й акціонером Оранти, і все це в розпал кризи, тож гроші має, чи як це ще можна зрозуміти? Чула, що відділення цієї страхової компанії буде використовувати, щоб збільшити представництва свого Банку, а цей факт на відповідній гілці людей трохи радує. Знаєте, IMPRINTER, не хочу Вам нічого доказувати, бо і Ваш вибір поважаю, але цей банк мені просто імпонує, така в нього команда амбіційна, як вони ставляться до свого діла, може це все їх маркетинг мене підкупив, приславши дайджест про особисті факти з життя топ-менеджерів Дельти. Не знаю.
Якщо Ваш аргумент, що у однієї людини може грошей не стати, то мій контраргумент, що навіть зараз ця людина щось купує та й ще для розвитку своєї першої справи.

Оп, трошки забула, бо писала не перечитаючи, як кажуть про наболіле :) Про іноземні банки та їх дочки, чому Ви вважаєте, що тут діють якісь різні закони? Чим Джон відрізняється від Івана? Якщо хтось вже приймає рішення закривати бізнес, то він його закриє, тут, там, не бачу різниці. Чому в нас люди думають, що Джон доскону буде вливати ресурси в Україну? Якщо про такі ситуації вже говорити, то так, інколи все доходить до такої точки, що краще все кинути зараз і тікати в інші економіки, що розвиваються, чи просто чекати до кращих часів, ніж влити ще пару мільйонів і аж потім прийняти рішення. В таких випадках всі тікатимуть, це нормально. Для мене намє різниці, чи це український банк чи ні. Для іноземних груп, це не катастрофа, бо часто не основний для них бізнес, ну закриється їх українська дочка, ну значить треба так було. Їх бред мало від того постраждає. Тут, до речі, навпаки наш менталітет може зіграти, бо не такі наші мізки зважені і не такі сердця наші холодні, щоб отак взяти, і відрубати ще живе, але сконаюче..СВОЄ.
________________________________________________________________________________

Будьте здорові!
Irinka

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лис, 2009 22:50

я тоже уважаю ваш выбор ))
но, в период кризиса я выдвигаю самые максимальные, жесткие критерии к надежности можно сказать завышенные ... я не имею ничего против Дельты ... просто критерию "Наиболее безопасный банк для депозита в момент кризиса" считаю Дельта не соответствует ... никако банк не может считаться наиболее надежным с единственным акционером акционером - физичеким лицом, какое оно б не было амбициозное и симпатичное :wink:
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Пон 02 лис, 2009 09:05

Irinka написав:Щодо одного акціонера, до того ж ще й Миколи Лагуна, все що можу сказати - я в нього вірю, такий молодий, а такий відомий, ще й багатий, ще й розумний, ще й симпатичний :oops: Нещодавно, доречі, став ще й акціонером Оранти, і все це в розпал кризи, тож гроші має, чи як це ще можна зрозуміти? Чула, що відділення цієї страхової компанії буде використовувати, щоб збільшити представництва свого Банку, а цей факт на відповідній гілці людей трохи радує. Знаєте, IMPRINTER, не хочу Вам нічого доказувати, бо і Ваш вибір поважаю, але цей банк мені просто імпонує, така в нього команда амбіційна, як вони ставляться до свого діла, може це все їх маркетинг мене підкупив, приславши дайджест про особисті факти з життя топ-менеджерів Дельти. Не знаю.

Если бы этот банк вел прозрачную политику, не скрывал информацию по задолженности, увеличил собственный капитал хотя бы до миллиарда гривен, тогда ему можно было бы доверить деньги. Пока там этого не сделают, нормальные люди деньги туда не понесут.
Free_man

Повідомлення Додано: Пон 02 лис, 2009 10:35

Free_man написав:нормальные люди деньги туда не понесут.

лол :evil:
Irinka

Подякував: 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лис, 2009 11:12

Доброе утро!
Хотелось бы узнить мнение гуру о надежности вклада в Проминвесте и Укрсоце.
По моему они хотя и полностью разные но выглядят на общем фоне неплохо.
lsv

Повідомлення Додано: Пон 02 лис, 2009 11:15

Дельта еще ниче так держится.

По моим наблюдениям, не самый рисковый банк.
Ставка была сделана на розничное кредитование (небольшие сроки, высокие процентные ставки).
И, кстати - кредитуют полным ходом и сейчас. Правда процент колоссальный. :lol:
Ну - никто не заставляет. Не хочь - не бери.
И Лагун с Орантой засветился хорошо. Значит есть чем светится.

Альфа, например, даже такое сделать не может. Персонал практически на 2/3 разогнан.

Вот сравнение - Альфа - Дельта :lol:
Djdr

#<1 ... 6667686970 ... 94>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми