Сколько вас?
Вы часто выкладываете длинные видео - по часу и больше.
Целый день смотрите?
Беспокоюсь о Вас.

|
|
![]()
В генах нет тех ценностей, о которых вы говорите - уверяю вас ![]() И тут мы входим в большое противоречие - православие воспитывает т.н. духовность, отрицая власть человека над своей судьбой и его устремления к благосостоянию. Тогда пустоты нужно заполнять другими ценностями и нарративами. И вот здесь рождаются патриотизмы и национализмы, плавно переходящие в империализмы и прочие вставания с колен. Я уже говорил, но повторить несложно... если Украина - это не россия, то нужно искать путь в материальном и заканчивать с т.н. духовным, а если Украина - это анти-россия, то строить свой собственный армовир. Но с последним есть большие риски, потому что украинский армовир примут не все - часть переключится на российский. Так что это путь в никуда. А вот если вытащить население из парадигмы духовных скреп в гражданское общество, то т.н. русскому миру просто негде будет у нас развернуться... ![]() Я давно говорил, что для вас и вам подобных, национализм - это всё украинское. Само существование Украины, украинского языка - национализм. Индивидуальность и самодостаточность Национальная одежда. Вас от этого корёжит ? Земля здесь не как 6 соток возле хаты, а как страна в целом Ужас в том, что детей развивают ? Чтобы не думали, что молоко из пакета берётся. А булки на деревьях растут. ![]()
Мне кажется, немного не так. "пересичных этим кормят" - да, а вот то, что наши "элиты" болеют национальным вопросом, сильно сомневаюсь. Просто используют в своих целях. ![]() Голос Крові – це голос Бога, Совісті і КровіНе згодний. ![]() З давніх давен з людською кров’ю пов’язано багато таємниць і міфів. Людська кров і досі таїть в собі багато загадок . Вчені продовжують вивчати цю життєво важливу субстанцію. Наприклад, після численних досліджень з'ясувалося, що у різних рас переважають певні групи крові: у європейців найчастіше друга, у жителів Сходу - третя, у представників негроїдної раси - перша. Але і це ще не все. Японські фахівці зробили висновок, що група крові впливає навіть на характер людини. З ними згоден і американський вчений Пітер Д'Адамо. Але він пішов ще далі. Д'Адамо переконаний, що група крові людини може багато розповісти не тільки про його особистості, але також і про походження. Саме родовою кров’ю передавалися в одому випадку найкращі здібності , а в іншому – найгірші людські вади. На протязі віків люди повсякчас помічали, що в родинах шляхетних дій і почувань по крові передавалися і найкращі шляхетні вчинки. І такий природній потяг до високих людських почуттів, до героїчних дій і безприкладних подвигів завжди пов’язували з ГОЛОСОМ КРОВІ предків. Про Голос Крові, що ЗВЕ кожного українця з глибини віків наших Українських Родів, ось які неймовірні по своїй силі і енергетиці рядки по власному ЗОВУ КРОВІ написав Олександр Положинський : Я вірю, я знаю, що рано чи пізно Мій рід старовинний підніметься грізно! І міцно стисне кулак свій залізний, Змете все гниле, що налипло й налізло! Але ще більш змістовно слухати неймовірно глибокий текст і експресивний музику та одночасно бачити ідеальний відеоряд про УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛОС КРОВІ від Олександра Положинського : Чи бачиш ти вогонь цей? - Це моє серце палає, Пече у грудях назовні рветься, Немає сили терпіти біль, що душу розриває За долю рідного люду, за долю рідного краю!.. Усе, що мали - пропало, пропили, самі занедбали, Все, у що вірили, забули, продали, на шматки порубали... А ті неситі під себе гребуть - їм все мало й мало - Свої чорні справи брехнею прикривають невдало, А люди мовчать - нічичирк, наче впали до сплячки, Чекаючи вдячно чергової подачки. Ярмо поклали на шию, на руки, ноги - кайдани, Ніхто не підійметься, ніхто не повстане. І наші діти, і наші майбутні онуки Новим панам, цілуючи їх нечисті руки, Нас проклянуть у хвилини розпуки За іржаві мечі, за ненатягнуті луки. Дивись, як степом прадавнім летять шалені коні, Як дідова шабля не раз оживає в обіймах долоні, Чуби козацькі спадають на засмаглі скроні І всюди рясно посипані маки червоні. Або здобути, або вдома не бути, Але не здатися, але не заснути! І не піддатися впливу липкої отрути, Яка стримує душі, яка в'яже, оплутує. Та скільки можна? Дивитися боляче, Як ви поволі вмираєте, Бога молячи. Самі вирішуйте, що далі - недоля чи Життя привільне у світлі сонячнім. Сини та доньки, нарешті будьте готові Почути голос предків, почути голос крові! Вони покличуть вас, міцні й гонорові, Словами віри, словами надії, словами любові! Ти чуєш спів? Це лунає пісня похідна - Виряджає синів на бій країна рідна. А хто в запіллі лишився одразу й не видно - Чи вірний пес, чи зрадлива єхидна. Понаплодилося всіляких зверхників та радників, Брехливих, продажних та інших зрадників. Постав шакала стерегти стадо биків - Не стерегтиме та ще й наведе голодних вовків. Кому можна вірити, кого варто славити, Хто здатен не сплавити, не підставити? Хто пройде з тобою до кінця від початку, Не продавши тебе за нікчемну тридцятку? Забуті герої лікують отримані рани, Нічого не просять, хай навіть дуже погано, А різна ницість і нечисть не вилазить з екрану, Будує гіпотези, виношує плани... Я вірю, я знаю, що рано чи пізно Мій рід старовинний підніметься грізно! І міцно стисне кулак свій залізний, Змете все гниле, що налипло й налізло! І коли вщухне вогонь, притупиться біль за втратами, То не війна, а любов закони писатиме. І діти щасливі з мамами й татами Ростимуть мудрими і багатими! Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 28 січ, 2020 19:46, всього редагувалось 1 раз.
![]()
К сожалению, это, скорее, Ваши благие пожелания. В реальной жизни национализм имеет, как правило, совсем другой вид. С Вашей трактовкой я бы согласился, но ... таких националистов в реальной жизни не встречал. ![]() Здесь даже Кудрявый сегодня упомянул о "тысячелетних устоях" (или что-то такое - пост удалён). Сегодня это явно тождественно "архаїчному минулому". ![]() Вопрос определений. Финансово-промышленные элиты, конечно же, не болеют. В том числе те из них, которые этим кормят других (типа Порошенко, в быту говорящего на русском и использующего одежду современного итальянского, а не средневекового украинского кроя). Но есть и псевдо-интеллектуальная элита - небогатые представители публичной общественности (журналисты, университетские преподаватели, цвет гуманитарных наук и т.д.), являющиеся лидерами мнений и окармливающие своими культурно-историческими предрассудками обывательское население ![]() Re: Політичні дискусіїНе помню, чьи слова:
"Любая национальная идея должна подпитываться кровью Героев и деньгами рабов." ![]()
Ну ми ж казали, що є ідеї, а є конкретні виконавці. Якщо погані виконавці, то це не дорівнює тому, що погана ідея. ![]() ![]()
![]()
Насчёт "генетично" это Вы сильно. ![]() Правда, "Україна - колиска християнства" - ещё сильнее. ![]() Расскажите ещё, что Христос был украинцем. Кстати, многие из первопереселенцев в Америку уезжали туда именно из религиозных соображений, убегая от преследований за веру.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|