|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 28 січ, 2020 14:31
ЛАД написав:И не надо ссылаться на то, что модеры трут, здесь все высказываются по-разному, пусть даже кого-то режут и банят, но примерно можно понять взгляды участников. Всех, кроме Вас.
Чого ж неясно? Все ясно. В 2011, непоміченим, відбувся Апокаліпсис, а все, що відбувається зараз, чи вчора, або завтра - наслідок розвитку Апокаліпсиса. Колись був щоденний "прожектор перестройки", а в нас є щогодинний "прожектор апокаліпсису". 
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 14:46
pesikot написав:Порошенко 9 месяцев не президент
Как это не президент? Вы это ему скажите! Он Пятый Президент Украины - навечно!  *сарказм
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Вів 28 січ, 2020 15:16
Puente написав:Якщо переважна кількість міського населення говорить зараз російською на вулиці в Запоріжжі - то це означає тільки їх формування як "советский народ" з російською мовою спілкування.
Ничего это не означает кроме того что они говорят по русски. Этот мэм нам навязан - советский народ и т.п. Сразу же как попадаешь в РФ - сразу и понимаешь что ты украинец несмотря на язык общения. Вообще считаю что свою национальность можно осознать только в чужом кругу
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 16:12
katso написав:Сразу же как попадаешь в РФ - сразу и понимаешь что ты украинец несмотря на язык общения. Вообще считаю что свою национальность можно осознать только в чужом кругу
+++  Тому не гріх й вивчити рідну мову.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 16:20
katso написав: Puente написав:Якщо переважна кількість міського населення говорить зараз російською на вулиці в Запоріжжі - то це означає тільки їх формування як "советский народ" з російською мовою спілкування.
Ничего это не означает кроме того что они говорят по русски. Этот мэм нам навязан - советский народ и т.п. Сразу же как попадаешь в РФ - сразу и понимаешь что ты украинец несмотря на язык общения. Вообще считаю что свою национальность можно осознать только в чужом кругу
Насправді я про це весь час і кажу : що таке російськомовний українець ? Я , наприклад , не розумію - і ніхто мені зрозуміло сформулювати не зміг ... А в Росії так - видно український менталітет - він якось зберігається десятками років ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 16:29
Puente написав: katso написав: Puente написав:Якщо переважна кількість міського населення говорить зараз російською на вулиці в Запоріжжі - то це означає тільки їх формування як "советский народ" з російською мовою спілкування.
Насправді я про це весь час і кажу : що таке російськомовний українець ? Я , наприклад , не розумію - і ніхто мені зрозуміло сформулювати не зміг ... А в Росії так - видно український менталітет - він якось зберігається десятками років ...
Просто вивчити мову і не займатися дурнею...  Російськомовний українець...  Українець і в Африці є українцем. Своє треба шанувати і берегти. І все стане просто і зрозуміло. Без усілякої гібридності. А хто хоче залишатися гибридом, не те, не се...власний вибір теж. Час вже визначатися, якого ти роду-племені, а не перекотиполе, чи радянська людина. Бо інакше шизофренія якась виникає. Гібрид. Гібридна людина.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2241 раз.
- Подякували: 2359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 16:54
Kudrjavuy Мені чомусь стає зрозуміліше Ваше бачення . Але мені здається , що в оцінках Ви помиляєтеся - українці по суті майже завжди індивідуалісти і дуже легко адаптовуються під будь-що . І щось кардинально "вбити" навряд чи вийде у будь-кого .
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 січ, 2020 17:08
katso написав: Puente написав:Якщо переважна кількість міського населення говорить зараз російською на вулиці в Запоріжжі - то це означає тільки їх формування як "советский народ" з російською мовою спілкування.
Вот просто интересно, что скажут об "американском народе" у которого целая куча языков. Или это уже и не народ?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5341 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 28 січ, 2020 17:13
Козак-характерник написав: ..... чи радянська людина.
Вообще-то, не самый плохой вариант.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 28 січ, 2020 17:19
Puente написав:..... Насправді я про це весь час і кажу : що таке російськомовний українець ? Я , наприклад , не розумію - і ніхто мені зрозуміло сформулювати не зміг ... .....
А что такое испано-, франко- или ещё какой -язычный американец Вы понимаете? Или они уже не американцы?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-