|
|
![]() ... розкриваючи всі карти...)))...та я просто підійшов в маг..... кажу: - дайте сертифікат на срібло на хххх грн. - Ваш моб. номер? - 0хх-ххх-хх-хх - (читає з ноута) -... Ви, такийто-такийто? - так .... далі, продавець роздруковує квитанцію/накладну, каже перевірити, чи все вірно... (а там і мій моб. номер /ПІБ/ і айді-номер, і мого менеджера моб. номер ПІБ і айді-номер... ну і сума... ) - і каже оплатити на касі, а тоді повернутись до неї(продавця)... - оплатив(поставили на касі печатку свою) - прийшов до продавця..... вона видала мені сертифікат на мною оплачену суму і ще додала "подарунковий" сертифікат на 600грн, на який я можу хоч зразу отоваритись(золотом, чи сріблом на цю суму) - бо взяти за нього гроші, чи інвестувати його не можна! п. с. - тепер Ви не зістрибуйте від питань: 1) - як давно ввійшли? ![]() 2) - сума більша за 10 тис. грн, чи менша? ![]()
![]() ... кінець епохи зубожіння!)))))...наче правильно.... і я так думав.... - що от, з серпня почали давати більші %.... - що стали рекламувати себе(раніше ніхто не чув, а тут і по радіо і на банерах.... і по ТВ....) - що стали проводити різноманітні заманухи у вигляді реферальних і розіграшу різних путівок/автівок... - все це наче КРИЧИТЬ: МИ ШАЛЕНО ЗАГАНЯЄМ!!! - і скоро кінець!!! ... і я думав, що піраміда протримається до січня, а там все... (так, як йдуть "глухі місяці" у всьому і нести дуже грошенята туди - не будуть) ... тому я і вклав початково тільки 1тис. - так, на пробу/для гри/азарту... - а тут бац - і відкривають магазин в агресора! - що дуже "збиває з пантелику"... - ну сенс їм так заморочуватись/страчуватись, щоб відкрити магазин в чужій країні і зразу/за місяць-два "лопнути"? - який сенс???!!! - тому я і ризикнув ще пару тисяч докинути(хоч все одно трохи жим-жим ![]() п. с. ... от моя знайома, яка знімає % тепер тільки в магазині(і зразу реінвестує їх) розказувала, що перед нею в черзі, молодий хлопець вкладав 200тис.грн! ![]() - а я їй вірю, так як я їй повністю довіряю(навіть свої гроші інколи ![]() п. с. 2 ...та й все легко можна і самому побачити, коли там(в магазині) покрутитись з пів-годинки-годинку... ![]() ... люди несуть! - зубожіння, йоптель!©®™ ![]() ![]() Долярчик, час покаже...чи близький капут В2В...чи троха пізніший.
Крах неминучий, як повідомили по телевізору в Московії. Всякий хто сюди входить всяку надію має лишити на порозі.
![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?Долярчик скоро 20 ланосов гуляться будут,увеличь свой шанс
Дмитриевна вон мне магарыч уже проставила,за то что я её фартово пригласил. Всем всё платиться! Гуляйтесь на все! ![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?... ооооо, то Мінзантроп, напевно, зайшов на всі котлетки, які були....
![]() - а може ще й хату продав ![]() - а може пішов далі і ще й нирку.... ![]() ![]() Мизантрóп
)))))) ... з одного боку, то смішно..... - а от хто реально ризикнув 5 міс. тому на лям грн. - вже дораховує лям зверху! ![]() ... пілять, можна квартиру ризиком заробити за пів року! ![]() .... і ж є, ТОЧНО Є ТАКІ, які ризикнули такою сумою..... ... але вони, на таких форумах - не сидять! - тут сидять лиш: купив 500-1000 дол. пА 24,81 - і злив пА 24,88 ![]() - чи такі, які викручують копійчаний кешбек з банківських карт ![]() - інвеШтори, йоптель! ![]()
|
|