|
ЕРДЕ Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 31 лип, 2009 15:40
log on написав:Цікаво, для чого ЕРДЕ-банку власна інкасація? Невже вона не є збитковою?
инкас.убыточная, если обслуживает только свою немеренную сетку отделений. а в ЭРДЭ инкас. кст. обслуживает ОЧЕНЬ много крупных клиентов (розница). так что с доходностью по этому направлению я думаю у них все в порядке.
-
agent007
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 31 лип, 2009 18:38
забрав в понеділок останній свій вклад, віддали як завжди швидко!
це єдиний банк у відділенні якого мені приємно знаходитись!
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 вер, 2009 21:08
Без проблем забрав гривневий депозит. Дуже оперативно працюють. Повністю задоволений обслуговуванням.
Бажаю банкові і надалі залишатися еталоном в обслуговуванні клієнтів.
Обов'язково користуватимусь їхніми послугами і надалі.
-
Дід
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 19 вер, 2009 10:57
ЕРДЕ Банк гарантує виплату 100% депозитної процентної ставки у випадку дострокового розірвання депозитного договору.
Розмістивши кошти на депозитний рахунок «Відсотковий календар» у ВАТ «ЕРДЕ БАНК» з мінімальною сумою вкладу 500 грн. на строк до 1 року вкладники мають можливість керувати своїми грошима.
Унікальність даної пропозиції в тому, що процентна ставка за вкладом зростає кожного дня до 41% річних у гривні, а гроші можливо забрати без втрати нарахованих процентів у будь-який момент.
-
la-zar47
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 28 жов, 2009 00:46
Мне очень понравилось обслуживание в данном банке. Когда открывал депозит - все оформили быстро и без лишней волокиты. Но основное, почему мне так приглянулся этот банк - в том, что у них бережное отношение к каждому клиенту, даже потенциальному!
Когда я попросил их прислать текст депозитного договора для ознакомления по электронной почте они выполнили это на следующий же день. Если честно, я не помню, когда последний раз мне какой-то банк присылал текст договора. В лучшем случае, я получал какую-нибудь отписку, типа "приходите, вносите деньги - тогда и почитаете". А чаще всего - вообще ничего не отвечают. А тут - пожалуйста. Так держать!!!
-
an124
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 02 лис, 2009 21:02
Вауууууууууууу!!! Какая доброта!!! Договор прислали!!! Афигеть!!! А что ж преда правления уволили??? Не оправдал надежд???
-
sims
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2009 00:34
пропонують очолити відділення в центральному регіоні. можливо хтось має досвід, поділіть будь-ласка. Які капіталовкладення, вимоги, тощо.
Почитала форум, тут одна мова за депозити, а де інші послуги? На чому бізнес робити? Адже умови банку такі, що місячний дохід відділення складає пятизначну цифру, а депозит-це ж збиток для банку.
-
Ptaxa
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2009 15:12
Ptaxa
На чому бізнес робити?! А може вам ще й бізнес план скласти?! Грошей на розвиток дати?! дивні люди....
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 03 лис, 2009 16:32
Ptaxa написав:пропонують очолити відділення в центральному регіоні. можливо хтось має досвід, поділіть будь-ласка. Які капіталовкладення, вимоги, тощо. Почитала форум, тут одна мова за депозити, а де інші послуги? На чому бізнес робити? Адже умови банку такі, що місячний дохід відділення складає пятизначну цифру, а депозит-це ж збиток для банку.
Очень странно такое слашать от человека, которому предложили возглавить подразделение. У Руководителя, перед назначением я уверен, уже как минимум должен быть план развития своего подразделения!!! или руководитель будет сидеть и ждать пока ему все на блюдечке принесут, так такие времна уже давно прошли. И первый раз слышу, что депозиты хоть в какой стране - это убыток, чего же тогда все банки Украины так пытаются наростить свои ресурсные портфели?!!! Если вы не знаете на чем делать бизнес, и на чем зарабатывать, то смысл тогда в это ввязываться?!
-
agent007
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему