Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 54385439544054415442 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:25

budivelnik написав:
  detroytred написав:В том и проблема, что можновладци не желают создать условия для развития бизнеса, для обеспечения страховой медицины, накопительной пенсионной и пр., для притока инвестиций.
Им легче снять с Вас и отдать социальщикам...

А Вы проблему в этих социальщиках видите.
Поясніть мені
А які такі спеціальні умови в капіталістичних Державах можновладці створюють для бізнесу?
Може сама модель -це і є УМОВИ ?
А от модель в якій на першому місці соціальний захист ,але розвиток бізнесу такий захист не тягне - і потребує постійно якихось спеціальних умов?
Але як тільки хтось отримує ці СПЕЦІАЛЬНІ умови - то в нормальному світі це корупція... та й Держава в якої не вистарчає коштів на соціальну сферу - не може створити вигідні як їй(з точки зору збільшення доходів Держави) так і бізнесу( який хоче зменшення своїх розходів)
Тому
Як би ви там не ховались - а на квадратних колесах різного розміру(навіть якщо будуть створені умови і одне з чотирьох коліс буде кругле) не поїдеш швидше ніж супротивник на однакових круглих колесах.
Сама суть соціалістичної системи - не дає печерному капіталізму - перетворитись в розвинутий...ресурсів в капіталізма переборювати і високі соціальні затрати при низькій продуктивності - не має...
А тут ще глобалізація...

Приехали))

Специальные условия?!)))

Это обычные условия, начиная с честной конкуренции и заканчивая гарантиями частной собственности.
А у нас все развивающиеся бизнесу завязаны на ... властьимущих.

Смотрите рекомендации по реформам.
Проблема одна -- реализовывать их.
И обратите внимание на исполнителей (в основном кому они эти рекомендации).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:27

budivelnik написав:Якщо Ви ЗА армію... то змушені будете бути ЗА Мову..
Чи Ви знаєте ефективну мультимовну армію?

Вот же тебя клинит! Под командованием Джорджа Вашингтона на стороне американцев сражались немецкие и французские батальоны... в то самое время, когда против него - его же англоязычные соотечественники.

Таких примеров тысячи! Просто времени жалко их перечислять ради опровержения твоих глупостей...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:28

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  M-A-X написав:Увидел в цитированном, что дескать на пенсионеров в Украине и ЕС одинаково выделяется по 12%.
Типа нужно меньше.
Дуреньяк чогось не зрозуміє - то обовязково збреше.
Я показував що наші 12% і 12% в ЄС - це різні відсотки в абсолютних цифрах для пенсіонерів(чи бюджетників) бо в нас і відчислення бізнесу в бюджет такі самі+/- як і в ЄС
У нас мало створюють , а тому такий самий відсоток від створеного - дає маленьку абсолютну цифру
Для того щоб більше створювати треба створити дві умови
а - менше забирати в тих хто створює і тоді вони будуть розвиватись швидше(створювати більше)
б - пунк а напряму звязаний з пунктом б - бо для того щоб менше забрати в тих хто створює - треба менше роздати....а от тут проблема.
Поки ця проблема буде існувати ,до того часу порядку все одно не буде
ПС
Зверніть увагу
Поки в нас були тарифи нижчі ніж навіть в росії - до того часу в нас навіть мінімалка була нижча
Як тільки ми
а - спочатку збільшили тарифи( до рівня російських)
б - після того змогли догнати росію по мінімалці
в - перший раз за 29 років незалежності -долар почав не зростати, а й навіть відкотився, що зробило нас автоматично багатшими в порівнянні з Заходом...але ж ми хочемо туди прийти не бідними прохачами , а повноцінними .
Да нет же.
Представьте, что это *забираемое* Вам заменят дешевым кредитом.
И что???
Прям рост и рост пойдёт)))
Дайте мені кредит - і подивитесь
1 В мене постійно менше 1 млн кредитів -по тій простій причині що
а - вартість кредиту мінімум 17% у гривні
б - розмір кредиту обмежений прогнозованим горизонтом моїх доходів на агарантований час цих доходів+повинен бути кратно перекритий моїми активам
  detroytred написав:Высокая налоговая нагрузка, даже если она такова, отнюдь не ключевой тормоз для роста объёма рынка Украины.
Вже сьогодні( а точніше років 10 тому) я хотів би збільшити свої особисті витрати в рази, але я не ризикую бо кредити/податки
Тому заберіть з мене 300 000 в рік податків+150 000 в рік відсотків по кредитам і я замість 300 000 в рік почну витрачати 750 000 в рік - чим відразу створю платоспроможний попит в Буковелі чи Греції....
  detroytred написав:З.Ы. ну и фундамент вспомните))
Даже при мизерной соцнагрузке (на начальных этапах капитализма) рост рынка банально тормозил. Вплоть до кризисов. До выливания молока в море))
Ну не там Вы причину видите...
Маніпулюєте
На початкових етапах капіталізму-капіталізм ріс в рази за роки а не десятки років...
+питання
А звідки взявся розвинутий капіталізм?
Адже по вашому кризи його постійно зупиняли і соцзатрат він не ніс...і скільки тоді було податків? Десятина ?
А зараз скільки - половина?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:32

zРадио написав:
  budivelnik написав:Якщо Ви ЗА армію... то змушені будете бути ЗА Мову..
Чи Ви знаєте ефективну мультимовну армію?
Вот же тебя клинит! Под командованием Джорджа Вашингтона на стороне американцев сражались немецкие и французские батальоны... в то самое время, когда против него - его же англоязычные соотечественники.
Таких примеров тысячи! Просто времени жалко их перечислять ради опровержения твоих глупостей...
Так і за Гітлера воювали російська армія власова...
Але я б поостерігся стверджувати ,що для цього в Німеччині вимагали введення російської як другої державної.
А сьогодні за Україну воюють грузини+чеченці+білоруси+американці+росіяни(як етнічні так і українські)+прибалти+.. думаю що як мінімум пропустив ще з десяток
Але не думаю що в Генштабі створили паралельний орган керування,який віддає накази на всіх цих мовах і що в ЗСУ чи Нацгвардії існують статути написані на якійсь іншій не українській мові...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:38

Будивельник
Так о том и речь, что развитый капитализм - это не просто большой объём рынка, а развитые условия!!! на рынке.
Условия.
Следствием условий является дальнейшее развитие.

Насчет нехватки денег, как тормоза.
Вспомните, когда этих денег хватало с лихвой в 2004-8, и чем закончилось.

Для роста капитала должен быть не столько сам капитал, а СКОЛЬКО УСЛОВИЯ ДЛЯ ЕГО РОСТА.
Будут условия для роста, так капитал со всего мира прибежит в рынок.

Вы же другие ветки читаете... люди реально мечутся, куда б деньги приткнуть.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:39

budivelnik написав:А які такі спеціальні умови в капіталістичних Державах можновладці створюють для бізнесу?
Може сама модель -це і є УМОВИ ?

Ні, Ви помиляєтеся. Ми вже частково про це говорили. Модель за формою може бути одною, а внутрішній зміст зовсім протилежний формі. От зараз в нас начебто ринкова економіка, а по суті - феодалізм. Немає рівних умов для ринкової конкуренції і соціальних ліфтів. І такі умови повинні бути створені. Не преференції, а саме умови. І правила гри - закони. Закони є законами, тут все зрозуміло. А що таке умови? Це система стимулів і противаг, що побудовані на людський природі: слабкостях людини і її позитивних рис характеру. Для досягнення продуктивності праці треба наприклад зацікавити її в результатах своєї праці. І це стосується не лише виробництва, а будь якої сфери суспільства. Треба розуміти, що людська природа не досконала. І таким стимулюванням, інжинерією людських душ повинні займатися професійні менеджери. Вони повинні враховувати людський фактор при побудові будь яких планів. Якщо ж менеджер не професійний, то починає звинувачувати в своєму не професіоналізмі "матеріал", з яким він працює. А на то ти і голова, щоб вміти працювати з тим матеріалом, що в тебе є, а не скиглити. :) Або не берися за завдання, які не можеш зреалізувати. Ну а державне управління - це найвищий пілотаж менеджменту. І тут у керма повинні бути справжні профі.

detroytred написав:Приехали))

Специальные условия?!)))

Это обычные условия, начиная с честной конкуренции и заканчивая гарантиями частной собственности.
А у нас все развивающиеся бизнесу завязаны на ... властьимущих.

Смотрите рекомендации по реформам.
Проблема одна -- реализовывать их.
И обратите внимание на исполнителей (в основном кому они эти рекомендации).

Майже одне і те саме з Вами написали одночасно. :)
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 10 лют, 2020 23:42, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:40

Козак-характерник написав:........
Історію пишуть конкретні люди...Зі своїми цінностями і уподобаннями. Кожна людина не може бути абсолютно безпристрасною. Один бачить наполовину повний стакан з водою, а інший напівпорожній. Кожна держава є конкурентом іншій державі і захищає свій простір: мовний, ментальний, культурний, історичний, інформаційний, економічний і т.п. Ми живемо ще не в досконалому світі, де є єдине Царство Боже, а в окремих національних хатах. І кожна спільнота прагне захистити свій ареал існування, так би мовити, від зазіхань чужинців, якщо ми вже перейшли до порівняння з тваринним світом! :P Далі розвивайте думку власноруч... :wink:

Если так, то история не наука, а сборник мифов.
Я люблю читать мифы разных народов.
Теперь с Вашей подачи буду воспринимать историю так же - как миф. :)
Тогда Ваш кумир в истории - Вятрович.
Но у меня другое отношение к науке.

Далі...Чи впевнений я, що Вам, а не мені треба позбавлятися тягаря? Звісно, що впевнений. Бо маю Віру, а Ви не маєте...

Вот и проявилась реакционная сущность веры! :)
Заметьте, я Вас ни разу не упрекнул, что Вы верите. А Вы считаете мой атеизм минусом.
Так кто из нас нетерпим?
Если для Вас вера решающий аргумент в споре и верующий априори прав, то о чём можно с Вами спорить? Если Вы заранее уверены в своей правоте.

Ваша нетерпимість, навіть проявилася в тому, що Ви забороняєте мені тут писати свої думки вільно, так я хочу. В нас свобода совісті і віросповідання. Тут мають право висловити свої думки всі: і віруючі, і атеїсти, і соціал-даравіністи. :P

Это где я Вам "забороняв" хоть что-нибудь???
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:49

budivelnik написав:Але не думаю що в Генштабі створили паралельний орган керування,який віддає накази на всіх цих мовах і що в ЗСУ чи Нацгвардії існують статути написані на якійсь іншій не українській мові...

Ты снова "обнулил" всех русскоязычных участников АТО. Хочешь, чтобы они стояли по другую сторону? Или, может быть, следовало ввести экзамен на знание украинского прежде, чем давать им автомат в руки, а то мало ли, что у них в голове?..

Глупость же! Ничего не мешает в ВСУ отдавать приказы на украинском, а исполнять их на русском, или отдавать их на русском, а исполнять на украинском, или, о ужас, даже отдавать и исполнять на русском. Это все форма, которую ты ставишь выше содержания!

Украинский солдат не откажется стрелять по врагу, если тот говорит на его языке. Это тоже уже проходили многие страны, включая США и Британию.

Последняя перестала быть империей, когда колонии начали давать ей сдачу, а не отказались от английского...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:50

Будивельник
* На початкових етапах капіталізму-капіталізм ріс в рази за роки а не десятки років...
+питання
А звідки взявся розвинутий капіталізм?
Адже по вашому кризи його постійно зупиняли і соцзатрат він не ніс...і скільки тоді було податків? Десятина ?
А зараз скільки - половина?* (с)

кризисы (разные темпы роста капитала на начальном этапе) были при одном и том же % налога.

Торможение роста наступает не от роста процента налога.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 лют, 2020 23:50

ЛАД написав:Это где я Вам "забороняв" хоть что-нибудь???

Тут.
  ЛАД написав:И перестаньте, пожалуйста, списывать всё на дьявола. Вы не на религиозном сайте. Расскажите ещё, что дьявол являлся (-ется) врагом именно Украины и был настроен против неё, потому что кузнец Вакула поймал его за хвост. :)

ЛАД написав:Вот и проявилась реакционная сущность веры! :)
Заметьте, я Вас ни разу не упрекнул, что Вы верите. А Вы считаете мой атеизм минусом.
Так кто из нас нетерпим?
Если для Вас вера решающий аргумент в споре и верующий априори прав, то о чём можно с Вами спорить? Если Вы заранее уверены в своей правоте.

Ні, це не так. Бути впевненим у чомусь і нав'язувати - суть різні речі.
  Козак-характерник написав: І Ви маєте право на таку точку зору. Я не можу Вам заборонити так мислити. Ми обмінялися думками і кожний зробив свої висновки. Чого вже я точно не робитиму - нав'язувати своє бачення на людину, історію та моральні цінності.
Політичні дискусії

ЛАД написав:Если так, то история не наука, а сборник мифов.

В державній ідеології, так збірник міфів. Наука є наукою. Без міфів, вся історія людства - суцільна божевільня, де люди вбивають один одного. І немає там героїв взагалі. А якою ідеологією виправдовують вже ті вбивства, не суть важливо. Всі грішні.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 54385439544054415442 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей