Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
nickvp написав:З Пумою то ладно, а от що робити зараз ... Не хочеться 5-ти відсотковий кешбек губити, але Ідея ніяк допомогти не може. Перевіряли вони перевіряли, але віз і нині там - "з нашого боку все супер". А Монею заплатити хоч зараз можна. І VPN не потрібен.
Платити через пейпал. Або йти на ebay - в пуми, як і в адідаса, є офіційний стор там.
У якомусь із попередніх пості Пума була наведена для прикладу. А взагалі розмова шла про macys - у них там зараз непогана акція на lancome. І взагалі, якщо картою одного українського банку заплатити за одному і тому ж американському сайті можна, то чому неможливо картою іншого? Розумію, що риторичне питання, але все ж таки хай побуде таке питання заданим..
ingtrans написав:Вообще можно (по крайней мере, такая кнопка есть, но как она работает не знаю), но депозита под 18% на выбор там нет.
kreuz написав:Вообще можно (по крайней мере, такая кнопка есть, но как она работает не знаю), но депозита под 18% на выбор там нет.
Про нього пишуть, що тільки через відділення відкривається і лише новим клієнтам, ще й до 30 кгрн.[/quote] Дякую. Цікаво, чи підвищиться можливість отримати кредлім від депозиту. Спробую.
nickvp написав:У якомусь із попередніх пості Пума була наведена для прикладу. А взагалі розмова шла про macys - у них там зараз непогана акція на lancome. І взагалі, якщо картою одного українського банку заплатити за одному і тому ж американському сайті можна, то чому неможливо картою іншого? Розумію, що риторичне питання, але все ж таки хай побуде таке питання заданим..
Тому що в Ідеї MC, а у Моні Visa. I монін бін 444111 на деяких бін чекерах пробивається з ISO Country Code 840. І якщо стор, як macys, вимагає
Orders shipped to the United States must have a U.S. credit card billing address to be placed online.
і при цьому чекає введену кредитку по біну, моніна карта іноді може проконати. Дуже хочеться оплатити з карти Ідеї, зробіть замовлення по телефону:
If you'd like to ship to the United States and your credit card has an international billing address, please call (IDD #)+1+513-573-7912.
Ну або вибирайте інтернешнл доставку через Borderfree, якщо грошей не шкода.
she_ne_investor написав:Тому що в Ідеї MC, а у Моні Visa. I монін бін 444111 на деяких бін чекерах пробивається з ISO Country Code 840.
Давайте знову. Звідки ви взяли, що у мене саме Віза від Моні? Лише Мастер. Все співпадає. Давайте чекер, на якому я можу побачити моніну карту з кодом 840 і перевіримо. Всі чекери, де я перевіряв давали лише 804, тобто Україну
І якщо стор, як macys, вимагає Orders shipped to the United States must have a U.S. credit card billing address to be placed online. і при цьому чекає введену кредитку по біну, моніна карта іноді може проконати. Дуже хочеться оплатити з карти Ідеї, зробіть замовлення по телефону: If you'd like to ship to the United States and your credit card has an international billing address, please call (IDD #)+1+513-573-7912. Ну або вибирайте інтернешнл доставку через Borderfree, якщо грошей не шкода.
1) Замовлення через спробу дозвонитися по телефону можливо є якимось тимчасовим виходом, але повертаємося до попереднього ствердження - чому Моніний Мастер з кодом України дає можливість оплатити, а Мастером від Ідеї я цього зробити не можу. Якщо дасте чекер, у якому я побачи Моні карту з кодом 840, тоді можна спробувати повернутися до цього варіанту. Хоча я вже маю досвід спілкування зі службами підтримки онлайн-магазинів у США.... Той ще квест 2) Міжнародна доставка одразу відпадає - весь "цимес" у купівлі товарів, які за межі США не відправляються. 2 в одному - і ціна набато цікавіша, і ассортимент розпродажу більший у декілька разів. А купувати за оригінальними цінами, щось душа не лежить