Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 54425443544454455446 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 10:37

ЛАД написав:І оце називається заборона? :lol:
Якщо Ви вирішили взяти на себе роль релігійного проповідника, то будь ласка. Але всьому є своє місто і свій час. Тут обговорюються дещо інші речі, а Ви вперто нав"язуєте свої проповіді.
Доречі, Ви так і не роз"яснили, чому диявол є таким ворогом саме України.

Если для Вас вера решающий аргумент в споре и верующий априори прав, то о чём можно с Вами спорить? Если Вы заранее уверены в своей правоте.

Про нав"язування я слова не казав. Але, повторю, який сенс щось обговорювати з людиною, яка апріорі впевнена у своїй правоті тільки тому, що вона вірує.

Цікаво, що більш досвічені богослови, ніж Ви, вже 2000 років дискутують між собою по важливим питанням і не використовують як аргумент свою віру.

Не збираюся ловити на слові, але самі собі заперечуєте. :P Хто визначає місце і час, про який Ви пишете, про що можна писати чи ні. ? Десь є заборона писати про Віру на форумі? Чи Ви є модератор? Або десь цей сайт має позначку в правилах форуму, що можуть писати лише атеісти? Я використовую той спосіб донесення думок, який вважаю за потрібне. Ось і все. Так хто є нетерпимим? Ви можете погоджуватися або ні. Навіщо зі мною розмовляти, якщо я впевнений у своїй правоті? Ну я ж не примушував зі мною розмовляти? Ми вирішили подискутувати і обмінятися думками з Вами. Ось і з'ясували погляди і цінності один одного. Чому Ви головною мотивацією в обміні думками, визначили саме спір? Просто обмін думками, щоб з'ясувати світоглядні позиції і цінності дописувача. Я Вам подякував за висловлення Ваших думок, а Ви здається образилися, що моя думка не співпадає з Вашою. :) Але це природньо, що ми маємо різні думки. Ми ж не билися, не обзивали матюками один одного. :P Все добре.
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 10:57

ЛАД написав:Доречі, Ви так і не роз"яснили, чому диявол є таким ворогом саме України.

Тобто, по-вашому, є наука історія, а є збірник міфів в державній ідеології, який використовується для одурення народу?
І це нормально? Так і повинно бути?

P.s. Про всяк випадок написав українською, може Ви так краще зрозумієте. :)

Написали українською, я радий! :) Вживайте мову якомога частіше і увійдете в смак. :P І відчуєте, що мова є рідною для Вас. З приводу запитаннь...

Диявол - ворог не лише України, а людини як такої, будь якої національності. Але і України в тому числі.

Міфи...Так, Ви вірно помітили, саме збірка міфів. Нормально те, чи ні, оцінкка цього факту залежить від світоглядних цінностей дописувачів. А застосовуватися міфи можуть з різною метою, не обов'язково дурити людей, а для того, щоб люди мали віру, пишалися своїми героями, нехай вони є й не такі святі. Іноді корисна брехня во Спасіння. Пам'ятаєте, я виклав відео, як Шарль де Голь придумав міф, що всі французи - герої і були в русі Опору? А насправді багато з них були колоборантами. Він розумів, що потрібна національна єдність і свій міф для того. І це правильно, я вважаю. А що Ви хочете довести своєю правдою? Лити воду на млин супротивника і сприяти його погляду на історію України? Прирівняти український повстанський рух до колоборантів і фашистів? Ви де живете? В якій країні? Чиї інтереси захищаєте? Пам'ятаєте, що Лавров казав? Він не каже правду, а захищає національні інтереси РФ. Подумайте і переосмисліть все ще раз... :wink: Врешті решт, в ході дискусії, ми прийшли до головного - визначальним є цінності, які сповідує людина.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 11:37

В МИД России сочли действия Киева угрозой «нормандскому саммиту»
Встреча лидеров стран «нормандской четверки» в апреле находится под угрозой срыва из-за заявлений Украины по «Парижскому пакету» договоренностей и степени его выполнения Киевом. Об этом заявил замглавы МИД России Андрей Руденко в интервью «РИА Новости», опубликованном 11 февраля.
https://iz.ru/974686/2020-02-11/v-mid-r ... mu-sammitu

Пристайко сомневается, что встреча в "нормандском формате" может состояться в апреле, как это было договорено во время предыдущей нормандской встречи в Париже.

Подробности читайте на УНИАН:

отака куйня
Востаннє редагувалось 19yuriy91 в Вів 11 лют, 2020 11:41, всього редагувалось 1 раз.
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 11:40

ого....

Богдан написал заявление об увольнении

Андрей Богдан решил уйти в отставку с поста главы Офиса президента Украины. Соответствующая информация появилась в СМИ, после чего ее подтвердили ряд источников как из окружения Владимира Зеленского, так и самого Богдана.

В ОПУ официально не подтверждают, но и не опровергают возможную отставку Богдана - сообщает РБК-Украина со ссылкой на два несвязанных источника во власти.

Согласно заявлению одного из них, Богдан уже написал заявление, причем "на этот раз официально".

https://www.rbc.ua/rus/styler/bogdan-na ... 70409.html
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 11:42

Re: как-то так

ЛАД написав:ВОВ, ...

Не ВОВ - а Вторая мировая)
sal

Заблокований
Подякував: 824 раз.
Подякували: 293 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 11:50

detroytred написав: Да нет же.
Представьте, что это *забираемое* Вам заменят дешевым кредитом.
И что???
Прям рост и рост пойдёт)))

Высокая налоговая нагрузка, даже если она такова, отнюдь не ключевой тормоз для роста объёма рынка Украины.

З.Ы. ну и фундамент вспомните))
Даже при мизерной соцнагрузке (на начальных этапах капитализма) рост рынка банально тормозил. Вплоть до кризисов. До выливания молока в море))

Ну не там Вы причину видите...

Детройтред, извините, но вы последнее время пишете в стиле Кудрявого - загадками, иносказаниями и шарадами. "Представьте", "не там", "не ключевой" и т.п.
Отсюда такая (возможно, неадекватная) реакция (и моя в том числе) на ваши многословные посты без конкретики. А вы потом обижаетесь, дескать, "я не то имел в виду".
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 12:04

ЛАД написав:
"И 49-летний подозреваемый, и его жертва – оба ранее служили на Донбассе, оба участники боевых действий. Накануне они вместе выпивали. Потом в какой-то момент между ними разгорелась ссора. Мужчины начали спорить о том, какой из президентов Украины более эффективен – Петр Порошенко или Владимир Зеленский. Ссора не утихла и после того, когда оба ветерана сели в автомобиль УАЗ и отправились домой. Один из них находился на заднем сиденье. Видимо, когда аргументов в споре больше не осталось, водитель притормозил, взял охотничье ружье, которое было у него в машине, и выстрелил в своего оппонента. Смерть наступила мгновенно", – сообщил он.

https://focus.ua/ukraine/449858-sbu_v_rovno_predotvratilo_ubiistvo_obshchestvennogo_aktivista

Ви про диявола запитували. Яскравий приклад, як диявол губить людей. Як я вже казав друге ім'я диявола - розділяючий. А першоджерело всіх гріхів - гординя. Ось ці 2 брати посварилися між собою начебто з причини, який з президентів ефективніший. А насправді не в президентах діло. Це робота диявола - розділив братів і спіймав на гріх гордині. Їм було важливо довести один одному, що лише вони є праві. Як результат - диявол кайфує!

Та ж сама історія, що повторюється в різних варіаціях щодня...

Після вигнання з раю у Адама і Єви почали народжуватися діти: сини і дочки. Першого сина вони назвали Каїном, а другого Авелем. Каїн обробляв землю, а Авель пас отари.
Одного разу вони приносили жертву Богу: Каїн – плоди землі, а Авель – від первородних своєї отари.
Авель був добрим і лагідним, він приносив жертву від чистого серця, з любов`ю і вірою в обітованого Спасителя, з молитвою про помилування і надією на милість Божу; і Бог прийняв жертву Авеля, – вважається, що дим від неї пішов до неба.
Каїн же за натурою був злим і жорстоким, він приносив жертву тільки з необхідності, за звичаєм, без любові і страху Божого. Господь не прийняв його жертви; це, як гадають, було видно з того, що дим від його жертви стелився по землі.
Після цього Каїн став заздрити своєму братові, покликав Авеля в поле і вбив його.
Бог звернувся до Каїна, бажаючи, щоб він покаявся, і запитав його: "Де брат твій Авель?"
Каїн зухвало відповів: "Не знаю; хіба я сторож братові моєму?"
Тоді Бог сказав йому: "Що ти вчинив? Голос крові брата твого волає до Мене від землі. За це ти будеш проклятий і поневірятимешся по землі".
І Каїн, який мучився докорами совісті, з дружиною втік від своїх батьків в інший край.
Життя людини є дар Божий, тому людина не має права ні сама позбавлятися його, ні відбирати його в іншого. Позбавлення життя ближнього називається вбивством.

Висновок:Якщо ти несеш дар до вівтаря і там згадаєш, що брат твій має щось проти тебе, залиш дар свій. Перш піди примирися з братом, а тоді повернися й поклади на вівтар дарунок свій.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 12:06

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  detroytred написав:Волгарь
Нет.
В окопе с той стороны сидят те, кто не считает себя украинцами.
Их же основная цель была (есть) именно в отделении себя от Украины, украинцев.
Если это так, то чём мы вообше говорим?
Что мы хотим вернуть?
Территорию? Вряд ли земля Донбасса представляет такую уж большую ценность.
Предприятия? Если верить тому, что у нас пишут, их восстановление обойдётся дороже, чем построить новые.
Тогда незачем вести любые переговоры - минские, нормандские. любые другие. Признать ЛДНР, установить границу по сегодняшней линии разделения, оборудовать её именно как госграницу и отвечать на возможные провокации в будущем так, как Израиль.
1 Це ми обіцяли захопити москву чи захерченко Лондон?
2 Навіть якщо ми признаємо крим і ордло -російським( чи незалежним) - це буде означати програш пуйла, а раз так він з більшою силою піде в наступ
Якщо ми признаємо його право на крим ордло і з нього автоматично знімуть санкції - що йому тоді завадить предявити права і відправити танкові колони на Київ-Чернігів?

Дело не в этом (никто на Киев не пойдет).
Но вы представляете Президента, который добровольно отдал территории?
И Верховну Раду, которая внесла соответствующие изменения в Конституцию?
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 12:19

Re: Політичні дискусії

https://inforesist.org/nardep-fedina-vm ... -siloviki/

понравились "девочки" веселые ... Как думаете им что-то будет за это ? или Они просто Савченко пародируют ? Между делом что-там Савченко ? Напомните она вышла уже при Зеленском ?
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 11 лют, 2020 12:26

. Не зря же нам рассказывают, что министр образования Новосад, которая не может за 36 тыс. грн ребенка содержать, долгое время была в отношениях с премьером. И стала министром именно поэтому. Это для этого создаются позиции вице-премьеров, чтобы еще какого-то друга, брата или близкого человека трудоустроить? Мне, как гражданину, такое не нужно.
Дубинский
https://112.ua/interview/aleksandr-dubi ... 25256.html
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 54425443544454455446 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти