Він взагалі не поважає громадськість...жодного доказу не надав.
|
|
![]() Так завжди скріни постили, була абсолютна довіра...яка зараз похитнулась. Для відновлення довіри скріни в студію. ![]()
![]() Долярчик, кажуть в Калініні магаз відкрили? Правда?
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Чет 20 лют, 2020 17:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Зробимо їх ще раз!!!)))1)...зразу ж після Просекутора.... - Ви(ми) ж йому і так вірите ![]() 2)...та такі копійчані суми вже і трохи соромно викладати серед інвесторів, які повкладали сотні тисяч грн! ... чув, що в Пскові ще 2 маг. відкрили.... - а так, то кажуть, що ті магази шуруть по декілька штук в тиждень! - у нас в Ненці... ... коротше, набирають оберти..... - але, я щось жим-жим ще туди докидати... - хоч моя чуйка мені підказує, що МІНІМУМ ще до літа буде "крутитись барабан"! ... а, якщо протримається до кінця літа, то там я вже знову буду думати про доливання туди.... Чому? - бо, ставлячи себе на місце їхнього керівництва, я б захлопував цю лохоловку ![]() .... або..... одного дня - ввів би правило, що виплати з балансу можна буде вивести, лише по закінченні дії сертифікату ![]() - але, залишив би правило, що з балансу можна будь-коли реінвестувати! ![]() п. с. ...може то до них податись на роботу "підкажчика" ведення бізнесу? ![]() ![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?Піраміда то не є бізнес. І чим піраміда виросте більшою а потім завалиться тим більший шкандаль для влади. А зараз за все Зе відповідає. Чому він не прикриває ...в долі? Не вірю. Ви ж Зе підсталяєте беручи участь в цьому бізобразії.
|
|