Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56915692569356945695 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:08

ЛАД написав:Интересно, К-х сам смотрел видео, кот. выложил о кубанских казаках?
"За веру отечество", "спаси нас от лукавого", "пепси-кола и зарубежная музыка", "водрузим в Киеве знак Войска Донского". :lol:
"Прогрессивная роль веры и традиций". :evil:

Звісно дивився. Тому неодноразово і наголошую на тому, що диявол хитрий і підступний, може маскуватися під Добро. І людина може щиро вірити дияволу, вважаючи, що то янгол з ним балакає. Це називають впасти в "прєлєсть".

Прелесть - это состояние духовного прельщения, когда человек ложь принимает за истину.

Только тот, кто достиг духовного совершенства, стал святым, избавился от прелести, остальные в той или иной мере пребывают в ней. Вот человек пришел к Богу, начал читать Священное Писание, молиться, он уже себя начинает превозносить над другими, своей жизнью хвалиться, тщеславиться (тайно или явно) - вот он уже и в прелести. Как узнать, человек в прелести или нет? Попробуйте задеть день и ночь молящегося за живое место - если он сразу вспыхнет, начнет нервничать, обидится - значит он в прелести. Обычно все, кто в прелести, начинают себя над другими превозносить, осуждать ближних: "Я молитвенник, постник, а вы лентяи, моими молитвами живете". Избави нас, Господь, от такого состояния!

Если мы себя видим грешниками, значит, мы на правильном пути. Если видим себя, что хорошие, значит, на ложном, на пути прелести.

Один инок подошел к своему духовному отцу и говорит: "Отче! Вот я молюсь и достиг такого, что вижу Ангелов". А старец ему сказал: "Блажен тот, кто видит не Ангелов, а грехи свои".
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 10 бер, 2020 15:14, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:10

Козак-характерник написав:
"За веру отечество", "спаси нас от лукавого", "пепси-кола и зарубежная музыка", "водрузим в Киеве знак Войска Донского". :lol:

Звісно дивився. Тому неодноразово і наголошую на тому, що диявол хитрий і підступний, може маскуватися під Добро. І людина може щиро вірити дияволу, вважаючи, що то янгол з ним балакає. Це називають впасти в "прєлєсть".

Вы ему не объясняйте!
Це все одно, що сцять проти вітру.
Пальцем тыкните в название, что выставили над постом!
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:17

Kudrjavuy написав:
  Козак-характерник написав:

Вы ему не объясняйте!
Це все одно, що сцять проти вітру.
Пальцем тыкните в название, что выставили над постом!

Тикати краще в свої гріхи. А тут треба допомогти братові прозріти. :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:17

zРадио написав:
  budivelnik написав:Навіть не уявляю чим там ольгінці зрадіо з волгарем обкурились...але і перший і другий подають вигідну для України і не вигідну для себе інформацію
Тролль, упоминание меня рядом с россиянином волгарем - дешевый помойный трюк, достойный форума цензора! Я всегда, в отличие от тебя, подаю информацию, выгодную Украине, потому что поднимаю проблемы, которые нужно решать, а не забалтывать!
  budivelnik написав:А тепер по суті
Є три політичні течії
проєвропейська
проукраїнська
проросійська
і дві церкви
проукраїнська
проросійська
Питання на засипку
Куди підуть прихильники проєвропейської і проукраїнської політичних течій- в російську чи українську церкву?
Зображення
http://kiis.com.ua/?lang=rus&cat=report ... ax_jqi9xvc
Снова манипуляция - или трусы, или крестик. Либо называешь УПЦ украинской наряду с ПЦУ, либо называешь УПЦ российской, а ПЦУ - турецкой.
Кстати, от материнской церкви более независима УПЦ, являющаяся автокефалией, в отличие от ПЦУ - экзархата...
1 Згідно прийнятив в православї традиціям в Державі може бути тільки ОДНА національна православна церква
Станом на сьогодні - це ПЦУ,в якої є всі необхідні атрибути у вигляді
а - Томосу( який відсутній навіть у рпц)
б - признання інших православних церков
в - голову ПЦУ поминають в молитвах інші церкви, в той час коли голову УПЦ МП - не згадує ніхто , в жодній з молитов( правда не знаю як там РПЦ)
2 Станом на сьогодні ні згідно Законодавства України ,ні згідно рішень Вселенського Патріархату - УПЦ МП - не існує
Є філія РПЦ в Україні

Таким чином
Віруючі Проукраїнські і тим більше проєвропейські -будуть парафіянами ПЦУ
Проросійські - парафіянами РПЦ( а їх всього 14%)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:33

budivelnik написав:1 Згідно прийнятив в православї традиціям в Державі може бути тільки ОДНА національна православна церква
в - голову ПЦУ поминають в молитвах інші церкви, в той час коли голову УПЦ МП - не згадує ніхто , в жодній з молитов( правда не знаю як там РПЦ)

Традиции церкви формирует духовенство и паства, а не Порошенко с Нариком. Если первые предпочли остаться в УПЦ, значит это соответствует традициям.

budivelnik написав:2 Станом на сьогодні ні згідно Законодавства України ,ні згідно рішень Вселенського Патріархату - УПЦ МП - не існує
Є філія РПЦ в Україні

Тут ты просто соврал. С точки зрения государства все церкви - одинаковые. Была провалившаяся попытка рейдерства юридического лица УПЦ - это да.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:37

Козак-характерник написав:.......
Вот человек пришел к Богу, начал читать Священное Писание, молиться, он уже себя начинает превозносить над другими, своей жизнью хвалиться, тщеславиться (тайно или явно) - вот он уже и в прелести.
.....

Это Вы о себе? :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 15:48

zРадио написав:
  budivelnik написав:1 Згідно прийнятив в православї традиціям в Державі може бути тільки ОДНА національна православна церква
Традиции церкви формирует духовенство и паства, а не Порошенко с Нариком. Если первые предпочли остаться в УПЦ, значит это соответствует традициям.
1 А при чому тут Порошенко з наріком?
  zРадио написав:
  budivelnik написав:2 Станом на сьогодні ні згідно Законодавства України ,ні згідно рішень Вселенського Патріархату - УПЦ МП - не існує
Є філія РПЦ в Україні
Тут ты просто соврал. С точки зрения государства все церкви - одинаковые. Была провалившаяся попытка рейдерства юридического лица УПЦ - это да.

2 Є офіційно визнані православні церкви.. і є неофіційно
Ось список офіційних православних церков
1 Константинопольська
2 Александрійська
3 Антіохійська
4 Єрусалимська
5 Російська
6 Сербська
7 Румунська
8 Болгарська
9 Грузинська
10 Кіпрська
11 Елладська
12 Польська
13 Албанська
14 Чеських земель і Словаччини
15 України

Бачиш в цьому списку УПЦ МП ? І я не бачу
А РПЦ - бачиш? І я бачу
Тому
Прийдеться тобі погодитись що УПЦ МП в православї не існує, а раз так, то в ПЦУ є 70% потенційних прихильників
У РПЦ на території України тільки 14%
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 16:09

budivelnik написав:2 Є офіційно визнані православні церкви.. і є неофіційно
Ось список офіційних православних церков
1 Константинопольська
2 Александрійська
3 Антіохійська
4 Єрусалимська
5 Російська
6 Сербська
7 Румунська
8 Болгарська
9 Грузинська
10 Кіпрська
11 Елладська
12 Польська
13 Албанська
14 Чеських земель і Словаччини
15 України

Бачиш в цьому списку УПЦ МП ? І я не бачу
А РПЦ - бачиш? І я бачу

Кто такие "официальные церкви" - объясни сирому атеисту? :mrgreen: Только так, чтобы я понял, т.е. со ссылками на консенсус-решения самих церквей

budivelnik написав:Прийдеться тобі погодитись що УПЦ МП в православї не існує, а раз так, то в ПЦУ є 70% потенційних прихильників
У РПЦ на території України тільки 14%

Все, что имеет паству, существует. А кто среди шарлатанов более легитимный, менее легитимный - их внутреннее дело. С точки зрения государства и светского общества они все - кружки по интересам
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 16:18

ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:.......
Вот человек пришел к Богу, начал читать Священное Писание, молиться, он уже себя начинает превозносить над другими, своей жизнью хвалиться, тщеславиться (тайно или явно) - вот он уже и в прелести.
.....

Это Вы о себе? :)

Можливо і в мені присутній такий гріх. Людське серце лукаве, хто пізнає його? Принаймні я пам'ятаю про те, що критично треба ставитися до себе. І кажу, що моя думка не є Істиною в останній інстанції. Я просто ділюся своїми думками. Як ставитися до тих думок? Вибір кожного. Я не нав'язую свою систему цінностей. Просто її презентую. Я вже писав, що вважаю Істиною ті заповіді, що нам дав Христос. І вибір кожної людини: приймати ту Істину чи шукати власну. Але вважаю, що шлях пошуку Істини не від Бога - від гордині, що є першоджерелом всіх подальших гріхів. Істина одна. Цю Істину приніс нам сам Бог, втілишився в людське тіло і принесши себе в жертву, заради нашого Спасіння.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 бер, 2020 16:26

Re: Політичні дискусії

Путя хоче правити до скону, тому і задумав змінити Конституцію:
Говоря о поправке по количеству президентских сроков и возможности его участия в следующих президентских выборах, Путин сказал, что за поправку должны проголосовать граждане, а ее законность должен подтвердить Конституционный суд.

«Предложение по сути означает снять ограничения для любого человека, для любого гражданина, включая действующего президента, и разрешить в будущем участвовать в выборах. Естественно, в ходе открытых и конкурентных выборов. Разумеется, только в случае, если граждане поддержат такое предложение, такую поправку, скажут «Да» в ходе общероссийского голосования 22 апреля текущего года. В принципе, этот вариант был бы возможен, но при одном условии. А именно: если Конституционный суд Российской Федерации даст официальное заключение, что такая поправка не будет противоречить принципам и основным положениям Основного закона», — сказал Путин, обращаясь к депутатам.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/10/03/2020/ ... m=newsfeed
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 56915692569356945695 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти