|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 11 бер, 2020 05:37
Ananas1start написав:що робить оцей апарат в кассі, через який гроші переганяють , він тільки рахує чи ще перевіряє гроші на підробку ?
Залежить від моделі апарату.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 11 бер, 2020 06:15
Здравствуйте. Есть счёт в евро. Надо отправить свифт на долларовую карту по Украине. Можно ли это сделать онлайн?
-
nijizafu
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 15:35
nijizafu написав:Здравствуйте. Есть счёт в евро. Надо отправить свифт на долларовую карту по Украине. Можно ли это сделать онлайн?
Через обмен валют
-
ukrprom2014
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 16:30
klug написав: Ananas1start написав:що робить оцей апарат в кассі, через який гроші переганяють , він тільки рахує чи ще перевіряє гроші на підробку ?
Залежить від моделі апарату.
просто 50 доларів ніяк не хотіли через це пройти а вона їх проганяла паро раз, поки не пройшли , просто порахувати думаю можна і в ручну вже було , тому цікаво чи воно ще первіряє зразу і ще мені дали валюту і там одна купюра трохи чимось захляпана і на двох написано ручкою щось і ці гроші прогнали теж через цю машинку , я знаю що буває валюту не хочуть брати як пошкодженну , тому теж цікаво якщо машинка її пропустила вона нормальна виходить чи це не звязано
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 17:05
Ananas1start написав:і ще мені дали валюту і там одна купюра трохи чимось захляпана і на двох написано ручкою щось і ці гроші прогнали теж через цю машинку , я знаю що буває валюту не хочуть брати як пошкодженну , тому теж цікаво якщо машинка її пропустила вона нормальна виходить чи це не звязано
Закордоном проблем неповинно бути. Але тут чи приймуть у вас цю валюту, залежить від кількості та величини надписів, пошкоджень, плям...
-
Zochan
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 11 бер, 2020 17:44
Zochan написав:Ananas1start написав:і ще мені дали валюту і там одна купюра трохи чимось захляпана і на двох написано ручкою щось і ці гроші прогнали теж через цю машинку , я знаю що буває валюту не хочуть брати як пошкодженну , тому теж цікаво якщо машинка її пропустила вона нормальна виходить чи це не звязано
Закордоном проблем неповинно бути. Але тут чи приймуть у вас цю валюту, залежить від кількості та величини надписів, пошкоджень, плям...
за кордоном долари приямають в США , далековато якось а що може таке взагалі бути що в немаленькому банку в касі видають долари які пошкоджені і їх не будуть міняти ?
-
Ananas1start
-
-
- Подякував: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 17:46
Ananas1start написав:і ще мені дали валюту і там одна купюра трохи чимось захляпана і на двох написано ручкою щось і ці гроші прогнали теж через цю машинку , я знаю що буває валюту не хочуть брати як пошкодженну , тому теж цікаво якщо машинка її пропустила вона нормальна виходить чи це не звязано
Якщо машинка пропустила, значить з високою ймовірністю купюра справжня, проблема у тому, що у банку не завжди готові взяти навіть справжню банкноту, якщо вона надірвана, заляпана, поїдена грибком чи поколота. Багато залежить від касира - один може прийняти, інший може завернути. Тут треба предметно дивитися на пошкодження, а ще краще одразу просити замінити. Деякі банки мають звичку під мікроскопом видивлятися, що до них приносять, а самі видають усілякий мотлох.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 11 бер, 2020 17:58
klug написав: Ananas1start написав:і ще мені дали валюту і там одна купюра трохи чимось захляпана і на двох написано ручкою щось і ці гроші прогнали теж через цю машинку , я знаю що буває валюту не хочуть брати як пошкодженну , тому теж цікаво якщо машинка її пропустила вона нормальна виходить чи це не звязано
Якщо машинка пропустила, значить з високою ймовірністю купюра справжня, проблема у тому, що у банку не завжди готові взяти навіть справжню банкноту, якщо вона надірвана, заляпана, поїдена грибком чи поколота. Багато залежить від касира - один може прийняти, інший може завернути. Тут треба предметно дивитися на пошкодження, а ще краще одразу просити замінити. Деякі банки мають звичку під мікроскопом видивлятися, що до них приносять, а самі видають усілякий мотлох.
это точно, банк банку рознь, и от кассира также зависит. недавно в укрсибе снял 2 тыс зеленых без предзаказа, выдали тем что было в кассе, почти все купюры были норм, но пара купюр была с несильными пятнами и еще одна с печатями и одна потертая, кассир в укрсибе об этом сразу предупредила, к ней претензий нет. решил я провести эксперимент и пополнить карту в ощаде этими купюрами, не взяли ни одну проблемную купюру, отнес в отделение альфы по соседству и положил эти же купюры на карту вообще без вопросов.
-
antey718
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 18:45
nijizafu написав:Здравствуйте. Есть счёт в евро. Надо отправить свифт на долларовую карту по Украине. Можно ли это сделать онлайн?
Здравствуйте, к сожалению эта услуга недоступна в интернет-банкинге.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2020 20:08
Только что позвонили из банка - кто-то пытался перевести с моей кредитки 14000 грн. Уже минут 20 вишу на телефоне - выполняю инструкции по отмене перевода.
-
aleexxxx
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
|