Викладати все і з доказами.
Скільки піраміда вже не платить?
|
|
![]() ДумайТЕ! ©®™Все платить! Затягує переводи лише на трохи більші суми(знайомій 4 500 йшло більше тижня на картку) А мені моїх 827 акурат на третій день! % збільшили! 11% з балансу! ДумайТЕ! ![]() А поки думаєте - з грудня, коли я цю гілку почав - вже б вийшли в ноль! А далі б намазували чорну ікру на..... та зразу на язик, якщо б зайшли в грудні хоча б на 100 000грн! ![]() ![]() ![]() Долярчик, без доказів ніхто не повірить.
Ніхто ж хто юзає піраміду не почнуть кричати що не платять. Будуть мовчати як миші або навіть кричати що всім все платять. І десь там глибоко надіятись що ще заплатять...можливо. ![]()
![]() ДумайТЕ! ©®™ДумайТЕ!©®™ДумайТЕ! ©®™Так ото то!!! ![]() Можу тепер сміливо заявити, що ЛИШЕ В ДОЛЯРЧИКА - НАДМІЦНІ ГОРІШКИ!!! ![]() Бо без доказів, то кожен тут Брюс Віліс! А от з доказами - лише я!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Там лише 9.03 не зрозуміло, чому висить заявка на вивід, якщо я їх вже давно отримав на картку(фото картки додав) ![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?І, зробивши ретельного підрахуя
![]() А далі, 827грн ЩОТИЖНЯ ПРИБУТКУ! Так, малувато - зате РЕАЛЬНІ!!! ![]() Долярчик, докази проаналізовані і можна вважати як достовірні.
Заявка на вивід 28.02 реалізована 2.03. Заявка на вивід 3.03 реалізована 10.03 в неприродній спосіб. Заявки 9.03 та чомусь 16.03 (сьогодні 14.03) невідомо чи будуть отоварені взагалі. ![]()
![]() Квесторе_поверніться
Я ж кажу, що 9.03 отримав - на картці ж видно, що 12.03 ті кошти переведені. А от ті, що зайшли на баланс вчора - будуть завтра на картці(як правило заходять ввечері) п. с. Там, де пише на фото "інвестоваео/зароблено" - то міняють цифри, коли вже я отримав ті гроші на картку, чи готівкою!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|