на міняйлі 5 заявок на покупку 23 на продажу, але нижче 27 не хочуть відпускати )))
побачим до вечора, що в них вийде
|
|
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСна міняйлі 5 заявок на покупку 23 на продажу, але нижче 27 не хочуть відпускати )))
побачим до вечора, що в них вийде ![]() Мова, якщо не помиляюся, про старт процесу, коли співпали: у нас формування перевернутої ГП а у світі - нафтова війна. Отже, треба рахувати 7,5 від "лінії шиї" 25,1 - десь 27. Але мова про МБ!!!!!! На скільки розженуть готівку пересічні в паніці і чорний і сірий бізнес з запоребриківським корінням - це уже не передбачувано... Росія з Казахстаном обмежила готівковий обмін зразу. У нас дають вийти... Але то таке, я ж нічого не розумію... ![]() декількамісячне було у нас формування фігури, а ціль паттернів міряється від точки пробою оного, шия пГіПа була в р-ні 25,1 ... і в даному випадку річ про бід на МБ, а якими оферами на той момент будуть тарити оленів на розтягнутому спредові комерційні банки та будки - це вже інше питання, ... в бензоколонки із її рубліком, як бачите, все значно "веселіше", думаю, також весело повинно ще бути білорусам ...
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДС
Orest, я не робив Вам зауважень щодо контрабанди і, взагалі, ніколи навіть з інших питань. Я не фахівець ТА, але звернув увагу, що деякі його фахівці малюють лінію шиї на 24. При цьому декілька місяців у нас було саме близько 24 на МБ, а 25 лише в окремих випадках (пробої без закріплення). TylerTruman, навіть якщо лінія шиї 25,1, то ціль на МБ навіть в цьому році у нас вже зазначають набагато більшу, ніж -7,5%. Однак ТАМ резерви більше 500 млрд. без МВФ, а ТУТ 26 млрд. з МВФ. Оскільки ми живемо ТУТ, то яка для НАС різниця в цілях ТАМ, якщо ТУТ протягом 2020 року треба сплатити лише боргів ще на 11,6 млрд.дол.? ![]() бред какой-то. то есть они должны были сидеть тут без работы? вот ты поживи в глубинке где нет работы, где хорошая зарплата это пять тысяч, и я посмотрю какой из тебя выйдет патриот. ![]() Українські агрохолдинги втрачають вартістьЦіна акцій провідних сільськогосподарських компаній за тиждень знизилася на 6-20%.
Про це повідомляє Agroportal з посиланням на Eavex Capital Моніторинг проводився у період 2-10 березня. Більше всіх у цей період впали: "МХП" — на 21,5%; "Агротона" — на 10,6%; "Кернел" — на 9,6%; "Астарта" — на 6%. Окрім того, згідно з даними Eavex Capital, падіння котирувань акцій цих компаній з початку року було ще значніше: МХП - 31,9%, "Кернел" - 22,8%, "Агротон" - 22,7%, "Астарта" - 16,3%. Утрималися від падіння акції "Авангарда" та ІМК. ![]() Самые борзые ПОВ откатили продажу на 20 коп.
И покупку на 15. Но, думаю, это ничего абсолютно не значит. Просто на момент слишком дорого не берут. Если МБ опять вверх в понедельник, то будут брать, как миленькие. Востаннє редагувалось kluychkooleg в Нед 15 бер, 2020 13:11, всього редагувалось 2 разів.
![]()
А смысл был клоуна во власть пихать?Цена вопроса 5 ярдов зелени+возврат Приватбанка беняфициару,то бишь антиколомойский закон под соусом кризиса,вируса,застрявшего земельного закона так или иначе принят не будет.Программу МВФ,теперь уже речь могла бы идти о программе stand by,ещё только несколько месяцев писать,так что...кризис-кризисом,тут наши мироеды сделать ничего не могут,но то,что без МВФ,что уже почти факт,местные издержки обойдутся им значительно дешевле-этому они похлопают в ладоши.Гривнакапут.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|