Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Flamingo написав:Он посмотрел в своем компе, что отражено по мне в базе данных Форварда и сказал, что поскольку я буквально накануне подавался и получил новую дебетку, при этом по сути по телефону заполнил очередную анкету о своем текущем состоянии, то в ближайшие 3 месяца подаваться не имеет смысла - будет отлуп.
Что-то я запутался в причинно-следственных связях... Если я вчера тоже получил дебетку и подписал анкету, то мне будет отлуп?
Flamingo написав:Он посмотрел в своем компе, что отражено по мне в базе данных Форварда и сказал, что поскольку я буквально накануне подавался и получил новую дебетку, при этом по сути по телефону заполнил очередную анкету о своем текущем состоянии, то в ближайшие 3 месяца подаваться не имеет смысла - будет отлуп.
Что-то я запутался в причинно-следственных связях... Если я вчера тоже получил дебетку и подписал анкету, то мне будет отлуп?
Все зависит от того что указано в Вашей анкете... По тому что внесли куры с ГЛ по мне - по его словам мне кредитку не дадут. Но у Вас же офи-трудоустройство + белая зарплата и т.п. Но все зависит от того что и как внесли в Вашу анкету при заявке по телеПону
Питання може хтось користувався https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hot ... s-terminal суть питання сьогодні пішов на відділення Укрпошти і зняв 1000 грн через термінал з карти коко дебит коли вів пін код сумму писало 1000 грн. Після того прийшла смс що зняли 1030, звернувся в банк вони відповіли що Укрпошта подала запит на списання 1030 грн. потім звернувся до Укрпошти вони відповіли що у них немає комісії і цю комісії зняв банк. І як дізнатись хто насправді зняв ці 30 грн.
rosstikf написав:Питання може хтось користувався https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hot ... s-terminal суть питання сьогодні пішов на відділення Укрпошти і зняв 1000 грн через термінал з карти коко дебит коли вів пін код сумму писало 1000 грн. Після того прийшла смс що зняли 1030, звернувся в банк вони відповіли що Укрпошта подала запит на списання 1030 грн. потім звернувся до Укрпошти вони відповіли що у них немає комісії і цю комісії зняв банк. І як дізнатись хто насправді зняв ці 30 грн.
Форвард зняв. Вернуть через 1-3 дня. Завжди так було по дебітним картам.
Vorlon написав:По телефону у меня здесь никаких заявок не было - только личный визит в офис банка.
У меня заявка была по реферальной ссылке. И по телефону у меня допрос устроили, шо гестапо. По депозитке. Но дали, в отличие от случая как тут кто-то отписывался, что и депозитку не дали даже. Думаю на "день смеха" у вас все будет ОК
rosstikf написав:Питання може хтось користувався https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hot ... s-terminal суть питання сьогодні пішов на відділення Укрпошти і зняв 1000 грн через термінал з карти коко дебит коли вів пін код сумму писало 1000 грн. Після того прийшла смс що зняли 1030, звернувся в банк вони відповіли що Укрпошта подала запит на списання 1030 грн. потім звернувся до Укрпошти вони відповіли що у них немає комісії і цю комісії зняв банк. І як дізнатись хто насправді зняв ці 30 грн.
Раніше ніколи не знімав кошти через укрпошту, знімав завжди в банкоматі і ніколи такого не було щоб зняли більше ніж треба.
Раніше ніколи не знімав кошти через укрпошту, знімав завжди в банкоматі і ніколи такого не було щоб зняли більше ніж треба.
Якщо знімаєш 1000 гривень в банкоматі, то приходить пуш/СМС про зняття 1000 грн, але якщо дивишся баланс - то зняло 1030 грн