Людей із захворюванням коронавірусом в Україні будуть лікувати безкоштовно у комунальних і державних медустановах. Про це в інтерв'ю Hromadske сказала міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька.
«Всі люди, які знаходяться в наших медичних закладах комунальної і державної власності, отримають лікування безкоштовно. Ліки не є специфічними, не є складними для поставки. Зараз у закладах охорони здоров'я ліки є», – зазначила Скалецька. 29 лютого 2020 Про что она говорила про парацетамол или у нее были особенные лекарства.. что она курила?? у нас все такие министры или только этот был?? Ей нужно нобелевскую премию дать, создала лекарства от коронавируса..
Востаннє редагувалось vladislavlvov в Суб 21 бер, 2020 12:19, всього редагувалось 1 раз.
Людей із захворюванням коронавірусом в Україні будуть лікувати безкоштовно у комунальних і державних медустановах. Про це в інтерв'ю Hromadske сказала міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька.
«Всі люди, які знаходяться в наших медичних закладах комунальної і державної власності, отримають лікування безкоштовно. Ліки не є специфічними, не є складними для поставки. Зараз у закладах охорони здоров'я ліки є», – зазначила Скалецька. 29 лютого 2020 Про что она говорила про парацетамол или у нее были особенные лекарства.. что она курила?? Ей нужно нобелевскую премию дать, создала лекарства от коронавируса..
Financial Times пытается разобраться, почему в Германии так мал % умерших от коронавируса. Наиболее распространенное объяснение заключается в том, что в большинстве случаев болезнь выявляют на довольно ранней стадии. https://www.ft.com/content/c0755b30-69b ... 70cff6e4d3
antey1969 написав:А как же победный марш медреформы? Пора бы уже, День Дурака совсем скоро.
Наближається День Дурня, про "медреформу" вже взагалі не згадують, потім скажуть, грошей нема, а охорона здоров'я в Україні знищена через короновірус Щодо Скалецької, таке враження, що в неї, щось з психікою.
vladislavlvov написав:Financial Times пытается разобраться, почему в Германии так мал % умерших от коронавируса. Наиболее распространенное объяснение заключается в том, что в большинстве случаев болезнь выявляют на довольно ранней стадии. https://www.ft.com/content/c0755b30-69b ... 70cff6e4d3
ще п"ять років тому, мені один поляк, який ходить з патиком, але добре ще бухає, розказував, що працював на будові у Німеччині і підхопив атипову пневмонію. Дуже вихваляв німецьку медицину. Йому там майже повністю вирізали одну з двох легень (він після цього ще бухає і курить). Каже що то би коштувало кучу грошей, яких він не мав, десь до 100Кйоро (я так не зрозумів за які шиши німці його рятували, мабудь за бюджетні, х.з.). В Польщі він, каже, що давно би був трупом, а німчура молодці, уважає їх медицину. І це по при те, що поляки ненавидять німчуру, не менше як бандери русню.