Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Frant написав:Для любителів зеКоманди та ватного клоуна. От що написав Бродський про цю бригаду:
"А с предыдущим правительством, которое оставило нас без масок, тестов и других средств борьбы с пандемией, нужно разобраться. Это даже не воровство. Это почти убийство. Они все смеялись – твари."
Frant написав:Для любителів зеКоманди та ватного клоуна. От що написав Бродський про цю бригаду:
"А с предыдущим правительством, которое оставило нас без масок, тестов и других средств борьбы с пандемией, нужно разобраться. Это даже не воровство. Это почти убийство. Они все смеялись – твари."
zРадио написав:меня больше беспокоит проблема украинских нацистов,
Проблема звичайно серьозна і нагальна 1 Коли в останній раз тебе особисто нацисти нагинали? 2 Коли в останній раз нацисти в Україні нагинали твоїх знайомих 3 Якою останньою датою датований будь-який злочин нацистів в Україні?
Що, все за 30-50 років до твого народження? То може варто переживати за 1 Коли російський агресор забере свої війська з України 2 Як ідеологія православного руССофашизму впливає на якість життя в Україні?
Так що не знаю як тебе тримають на якійсь відповідальній посаді.якщо тебе проблеми які становлять 0,1% - цікавлять сильніше ніж проблеми які займають 30% твого життя+погрожують твоєму фізичному існуванню(потрапиш в армію на передову.а там тебе руССкіє братья і замочать,а знайдуть в сортирі(бо ти ж сцикло-боїшся тих ,хто жив за 50 років до твого народження)) в сортирі і замочать
Зарегистрировано уголовное производство по факту возможной служебной халатности служащих Кабинета министров Украины, которые не приняли никаких мер после получения в январе и феврале двух писем от секретаря Совета национальной безопасности и обороны с требованием ограничить экспорт и реэкспорт продукции медицинского назначения, защитных масок, перчаток, халатов, необходимых для противоэпидемиологических мероприятий.
"Такую же выплату получат более 400 тысяч получателей социальной помощи. Это лица, имеющие инвалидность с детства, это дети с инвалидностью и получатели социальных пенсий"
budivelnik написав:Проблема звичайно серьозна і нагальна 1 Коли в останній раз тебе особисто нацисти нагинали? 2 Коли в останній раз нацисти в Україні нагинали твоїх знайомих 3 Якою останньою датою датований будь-який злочин нацистів в Україні?
Странно, что эти вопросы задает самоназванный либерал. А может не такой и либерал, как рассказывает? Иначе его чаяния касались бы не только себя, но и незнакомых людей - например, Бузины, которого убили нацисты, не так ли?..
Помню, еще в 2004-м году сторонники Ющенко аж плевались словами "я не хочу жить в стране, где президент - зэк". Что ж ты, уважаемый, не задавал им вопрос, кого из них, или их родственников лично нагнул зэк...
Двойная мораль такая двойная...
budivelnik написав:То може варто переживати за 1 Коли російський агресор забере свої війська з України 2 Як ідеологія православного руССофашизму впливає на якість життя в Україні?
В целом согласен. Но!
1. Проблема нацистов, которую поднимаю я, может быть решена внутренними усилиями - важно только желание. А вот приструнить россию не в наших силах, сколько бы ты ни писал об этом на форумах. Разница только в этом.
2. Я свое отвращение по отношению к дремучим православным скрепам выражаю регулярно - от них давно пора отказаться.
budivelnik написав:Так що не знаю як тебе тримають на якійсь відповідальній посаді.якщо тебе проблеми які становлять 0,1% - цікавлять сильніше ніж проблеми які займають 30% твого життя+погрожують твоєму фізичному існуванню(потрапиш в армію на передову.
Прокомментировал выше
budivelnik написав:а там тебе руССкіє братья і замочать,а знайдуть в сортирі(бо ти ж сцикло-боїшся тих ,хто жив за 50 років до твого народження)) в сортирі і замочать
Отже 1 При чому тут бузина і нацисти? 2 Сам розуміє як зашкварився.якщо єдине що можна було натягнути на глобус знайшов 15-річної давності 3 Памятаєш як бандюкович закінчив7 - тепер розумієш ,що твоя ссилка до моєї толерантності до бандюковича-не працює 4 І все таки Дай якнайбільше реальної інформації яка б показала що тобі чи твоїм родичас/сусідам якось завадили жити нацисти...
Я особисто . вважаю що а - зрадіо не знайде жодного реального прояву нацизму б - зіги ,смолоскипи - це маразм У нас Олімпіада починається з смолоскипа,який перевозять через увесь світ...Чи спортсмени-це нацисти?