Госпадє, мамкін трейдер. На хвилинках торгуєш чи що? Хоча б 15хв постав...
Тобі ж казав Зебра, що позиції лонгерів, та шортістів мальовані біржою. в стакан заглядати - така собі справа.
|
|
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютГоспадє, мамкін трейдер. На хвилинках торгуєш чи що? Хоча б 15хв постав...
Тобі ж казав Зебра, що позиції лонгерів, та шортістів мальовані біржою. в стакан заглядати - така собі справа. Востаннє редагувалось OptiX в Нед 12 кві, 2020 22:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ви про що? Дописали пост, бачу. ![]() П.С. Взагалі то я не закликаю йти за собою. ![]()
![]() думаю, що між 2800-2900 бичкам будуть ламати роги, 61,8%=2934 ... ключове, що останні місяці спостерігається кореляція волатильності бітка і фондового, хом'якам на карантині не до крипти, а також для більш-менш серйозного венчурного капіталу не час лонгувати ![]()
![]() Шухер!
![]()
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютБраво козаче, а ми почекаєм проливу.
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютКозаче, я ж писав тобі не хваилюйся. Все, як я й писав... Але всьодно став стопи, іначе попадеш Зірочку, спіймали? )) Всьому свій час, і не таких біржи роздягали... ![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютНе видно ничего...Все глаза поломал
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|