Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Shustoff написав:Так приложение не даёт выбрать дату ранее 2 дней со дня окончания депо. Да и тут есть оговорочка с ситуацией с валютой у банков-партнёров. Все про Универсал пишут и никто ничего не говорит о ТАСе или А-Банке. Интересуют именно наши дни.
Ви неуважно читали. Вище мій звіт, де забирав валюту в А-банку. Замовляєте через чат за 2 дні на потрібне відділення. А потім вже в додатку після закінчення депо обираєте це ж відділення, на яке робили замовлення. На 13.04 ніяких проблем з видачею валюти не було.
Driver написав:Скажите, здешняя карта оформляется только методом "скачай приложение, сфоткай паспорт, отошли непойми кому непойми куда"? Или можно по классике: в отделение Универсала (?) с паспортом и кодом?
Только через приложение. Но, надеюсь, документы защищены от слива.
Доброго дня, прочитав на сайті https://monobankua.com/tochki-vydachi/ що можна також і в Польші отримати карту. А як можна закинути гроші з Польщі, наскільки я знаю, там немає Айбоксів. І ще яка буде комісія за зняття готівки?
ukrprom2014 написав:klug Пластик кто пану через границу повезет?
У сучасному світі існують способи доставки крім "човників" з туристичною візою та передачі водієм маршрутки, які працюють і під час карантину. Чули коли-небудь про логістичної або поштової служби?