Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
shapo написав:Уважать такое государство может или слепец, или кормящийся от него. https://112.ua/politika/ermak-predlozhi ... 36725.html тем более что ничего не меняется если это "чудо американской медицины" опять пропихивабт во власть. Уважать нужно страну, порядочных людей живущих в ней, а не чиновников от власти, особенно таких
А ти сам по посиланню прочитав, чудо? Її запросили тільки "для галочки". Ніхто ніякої влади їй не дає. Сьогодні влада у нас це Зе і призначений ним Ермак. Не треба з хворої голови на здорову перекидати.
Конечно, я читаю свои ссылки и повторяю для тех кому с первого раза не дошло- в стране ничего не изменилось, правит порошенко-дубль2 и страна под тем же внешним управлением навязывающим те же дискредитированные кадры
shapo написав:Уважать такое государство может или слепец, или кормящийся от него. https://112.ua/politika/ermak-predlozhi ... 36725.html тем более что ничего не меняется если это "чудо американской медицины" опять пропихивабт во власть. Уважать нужно страну, порядочных людей живущих в ней, а не чиновников от власти, особенно таких
А ти сам по посиланню прочитав, чудо? Її запросили тільки "для галочки". Ніхто ніякої влади їй не дає. Сьогодні влада у нас це Зе і призначений ним Ермак. Не треба з хворої голови на здорову перекидати.
Конечно, я читаю свои ссылки и повторяю для тех кому с первого раза не дошло- в стране ничего не изменилось, правит порошенко-дубль2 и страна под тем же внешним управлением навязывающим те же дискредитированные кадры
Зеленський, Богдан, Ермак - "те же дискредитированные кадры"? А хто ж тоді "не те же"? Щодо зовнішнього управління, я вже кремлеботів питав, відповіді не отримав: Росія під зовнішнім управлінням чи ні?
shapo написав:Мнение этого вяликого кинорежиссёра чрезвычайно ценно и, главное, оригинально
дайка вспомню его шедевры. Не, не получается. А они есть? Есть в толпе порохоботов ценители творчества Сенцова? Признавайтесь, это не стыдно! Чем впечатлил мир этот удивительный человек?
andrijk777 написав:Зеленський, Богдан, Ермак - "те же дискредитированные кадры"? А хто ж тоді "не те же"? Щодо зовнішнього управління, я вже кремлеботів питав, відповіді не отримав: Росія під зовнішнім управлінням чи ні?
1) Ты идиот или прикидываешься? Я писал о Супрун, могу добавить Саакашвили и рангом поменьше - нынешний киевский прокурор. 2) Что тебя так Россия волнует? Ты в ней живёшь или переезжать собрался?
flyman написав:Швейцарiя невдалий приклад, перш за все це конфедерацiя. По друге, там iсторично-географiчний контекст iнший.
Он в каждой стране будет своим. Но приведи удачный пример. Разберем, есть ли в мире успешные страны, живущие одним армовиром и исторической памятью
Та навалом країн - про які фактично ніхто нічого особливого не знає . І по суті нічого цікавого там немає . Та ж Ірландія , чи приклад навпаки - Греція ...