Ты уже научился отличать министра финансов от и.о. министра здравоохранения ?
Если нет, не гунди о потребительской корзине
Ты не способен Бабеля от Бебеля отличить
|
|
![]()
1. Лжешь, тролль! Я тебе давал пруфы на то, что в 2015-м российские батончики преобладали на полках супермаркетов! 2. Они испокон веков были с украинским текстом (в дополнению к российскому). На этом основании, следуя недологике будивельника, я должен сделать вывод о том, что его офис польского агента находится за пределами Украины ![]() 3. И? Мы с тобой спорили о батончиках либо в 2018-м, либо в 2019-м - конечно, тогда уже российского производства на наших полках не было. Завод поменяли где-то в 2016-м. Но я то тебя носом тыкал за продажу в 2014-2015 с российского завода Марс? В общем, манипуляция не проканала - не выкрутишься! ![]() В отличие от тебя я между этими подарками украинской американской диаспоры не вижу и сильно сомневаюсь что ты знаешь о Бабеле и Бебеле что-нибудь ещё кроме их имен ![]() Ми використовуємо терміни В нашій з Вами дискусії я використовую термін,який найближче описує суть... а не образу, яка є емоцією.... Може дійсно треба було почати з якогось нейтрального слова і в це слово вкласти(описати) термінологію, але це не було зроблено раніше, тому (поки кимось з присутніх не буде запропоновано більш зручний термін) будемо вже використовувати той що є. Спробую описати своє бачення терміну совкофіл... Совкофіл ,людина, яка занадто покладається на вплив Держави(керівництва,керівника) і переменшує свій власний вплив на події..При чому це переменшення, викликано тривалим впливом пропаганди( і дій) Держави СРСР, яке на протязі всього існування СРСР було спрямоване на знищення приватної ініціативи особливо в економічній і політичні сфері
![]() В лом разбираться с батончиками)))
Но я не пойму одного -- критерия. Он базируется на том, что в за пределами Украины нет возможности за час созвониться, списаться в какой-нибудь соцсети и получить от кого-нибудь из Украины фотку украинского батончика? Да даже переслать целый могли))
![]() А как же Квартал 95??
![]()
))) Совкофил -- это человек, любящий совок (СССР). Крапка. Вы же просто выходца из СССР, являющегося сторонником весомой роли государства и власти (теории, у которой есть масса приверженцев далёких от совка граждан -капиталистов, предпринимателей, учёных, всл, врачей, политиков правых!!!! партий и т.д., и т.п.), лёгкой рукой, а точнее сужением рамок,подогнали под совкофила. Зачем??? Предположу - чтобы оскорбительней звучало, как бы Вы не оправдывались. Ведь можно просто дискутировать о роли государства, власти. Личность, выражающего мнение, никоим боком к этому. Вообще. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 тра, 2020 19:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Тепер перейдемо сюди Ви знову звузили.... Я спробую розширити. Отже 1 Ви згодні що утеплення власного житла вигідно обом сторонам і Державі і власнику житла? - особисто я думаю що згодні. 2 Чи можете Ви пояснити ,чому взаємовигідна операція утеплення, в Україні не проводиться? Я думаю що Ви почнете розповідати про відсутність грошей у власників житла і погані правила створені Державою для цих власників... А от у мене своя версія Економічна доцільність утеплення зрозуміла тим ,хто мислить економічними категоріями...Не може бути - вигідно і нема грошей.... Є житло , воно щось коштує ,якщо грошей на покращення того що є мало то є кілька варіантів а - кредит б - обмін з доплатою(віддаєш своє дорожче,в обмін отримуєш чиєсь дешевше,на різницю проводиш модернізацію і отримуєш і вищу вартість того чим володієш і вищу ефективність (утеплене буде забирати менше поточних витрат) Але чомусь ,не зважаючи на програму теплих кредитів -ці рішення масово населення не робить... Але така затримка робить шкоду і Державі.. Отже Держава повинна прийняти якісь економічно/силові міри по змушенню власників займатись модернізацією своєї власності... А Держава цього не робить (Ваша версія, керівники літають тихенько/низенько) Моя версія інша а - основна кількість власників отримали житло приватизацією .а тому вони не розглядають його як матеріальний актив,який може змінюватись(совки в економіці) б - наявність субсидій , створює умови , по яким економічно не вигідно міняти більше на менше і модернізовувати менше, бо втратиш субсидії і нічого не виграєш Тому живуть в більшому і отримують субсидії (наносячи Державі шкоду в 40-50 млрд грн в рік-розмір субсидій) Хто винуватий? Політики-яких вибрали ці власники 700 млн м2 неутепленого житла Чи власники 700 млн м2 неутепленого житла-які вибрали політиків , які не можуть(не хочуть/не вважають за потрібне) змусити силою чи грошима утеплитись? От і виходить Політики йдуть на якісь кроки(наприклад збільшення тарифів-це пряме силове змушування утеплятись ,але при цьому змушені збалансовувати ситуацію субсидіями...а субсидії в свою чергу погіршують вплив підвищення тарифів...) Тепер розумієте замкнуте коло ,яке можна розірвати або як Мойсей( що ми і робимо) Або як Сталін чого ми робити не збираємось... При цьому Ми живемо в не без повітряному просторі...Тому деякі дії сталінського типу,які по відношенню до нас провів путін...Допомогли нас швидше прискоритись в сторону Європи...але при цьому принесли нам тисячні втрати людей.
![]() Re: Політичні дискусіїЯ не оправдовуюсь Я нападаю ... Тому що в сьогоднішній Україні має бути максимально низьким вплив совка і максимально високим -приватної ініціативи. Ба більше Ми як Держава збереглись тому.що приватні особи зібрались на Майдані...а потім інші приватні особи протистояли в ОРДЛО...в той час коли професійні військові (хоч і на пенсії) протирали штанці дома.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|