Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 61216122612361246125 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:11

shapo написав:Что стоят зарплаты без стоимости потребительской (реальной, а не нарисованный в кабмине) корзины с коммунальными

Ты уже научился отличать министра финансов от и.о. министра здравоохранения ?
Если нет, не гунди о потребительской корзине
Ты не способен Бабеля от Бебеля отличить
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:14

budivelnik написав:Це ще раз показує що твій офіс за межами України
1 Моментально (наскільки це було можливим,тобто максимум за кілька місяців) офіційний постачальник Марса/Снікерса перейшов на постачання продукції є Європейських заводів(здається з Голландії), які офіційно не були виготовленні для України (не мали перекладу)
Ти це почувши - заявив що я контрабандист..тепер це боїхшя озвучити,але що з ольгінця візьмеш
2 На протязі максимум року - батончики пішли з українським текстом
3 Ти зявився тут в 2018 році - глянь сам на свою інформацію..
Друга справа, що як ольгінський оператор під іншими ніками ти міг зі мною сперичатись і в 2016...але зрадіо тільки з 2018

1. Лжешь, тролль! Я тебе давал пруфы на то, что в 2015-м российские батончики преобладали на полках супермаркетов!

2. Они испокон веков были с украинским текстом (в дополнению к российскому). На этом основании, следуя недологике будивельника, я должен сделать вывод о том, что его офис польского агента находится за пределами Украины :)

3. И? Мы с тобой спорили о батончиках либо в 2018-м, либо в 2019-м - конечно, тогда уже российского производства на наших полках не было. Завод поменяли где-то в 2016-м. Но я то тебя носом тыкал за продажу в 2014-2015 с российского завода Марс? В общем, манипуляция не проканала - не выкрутишься!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:22

pesikot написав:
  shapo написав:Что стоят зарплаты без стоимости потребительской (реальной, а не нарисованный в кабмине) корзины с коммунальными

Ты уже научился отличать министра финансов от и.о. министра здравоохранения ?
Если нет, не гунди о потребительской корзине
Ты не способен Бабеля от Бебеля отличить

В отличие от тебя я между этими подарками украинской американской диаспоры не вижу и сильно сомневаюсь что ты знаешь о Бабеле и Бебеле что-нибудь ещё кроме их имен
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:23

detroytred написав:Есть в мире множество категорий и лиц, подходящих под этот критерий, но при этом никак не совкофилы.
Ми використовуємо терміни
В нашій з Вами дискусії я використовую термін,який найближче описує суть... а не образу, яка є емоцією....
Може дійсно треба було почати з якогось нейтрального слова і в це слово вкласти(описати) термінологію, але це не було зроблено раніше, тому (поки кимось з присутніх не буде запропоновано більш зручний термін) будемо вже використовувати той що є.
Спробую описати своє бачення терміну совкофіл...
Совкофіл ,людина, яка занадто покладається на вплив Держави(керівництва,керівника) і переменшує свій власний вплив на події..При чому це переменшення, викликано тривалим впливом пропаганди( і дій) Держави СРСР, яке на протязі всього існування СРСР було спрямоване на знищення приватної ініціативи особливо в економічній і політичні сфері
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:24

В лом разбираться с батончиками)))

Но я не пойму одного -- критерия.
Он базируется на том, что в за пределами Украины нет возможности за час созвониться, списаться в какой-нибудь соцсети и получить от кого-нибудь из Украины фотку украинского батончика?
Да даже переслать целый могли))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:27

А как же Квартал 95??
Росія вже тут: українця оштрафували за репост публікації із Зеленським
Vgolos https://vgolos.info/rosiia-vzhe-tut-ukr ... elens-kym/
25.04.2020
Суди штрафують користувачів Facebook за репост картинки із зображенням президента Зеленського та номером гарячої лінії СБУ

15 квітня відбулося засідання Ленінського райсуду Полтави під головуванням судді Руслана Тимчука. На засіданні розглянули адміністративну справу про притягнення до адміністративної відповідальності полтавця Віктора Л. за порушення ст. 173-1 КУпАП (Поширювання неправдивих чуток).

Суд встановив, що Віктор Л. 22 березня у соцмережі Facebook зробив репост картинки, на якій зображений Президент України Володимир Зеленський, гаряча лінія СБУ «0800-501-482» та текст «Ті хто наживається на горі. Маска 1,60 грн. за шт.». Дана публікація, на думку суду, містить неправдиву інформацію, яка могла викликати паніку серед населення.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:Есть в мире множество категорий и лиц, подходящих под этот критерий, но при этом никак не совкофилы.
Ми використовуємо терміни
В нашій з Вами дискусії я використовую термін,який найближче описує суть... а не образу, яка є емоцією....
Може дійсно треба було почати з якогось нейтрального слова і в це слово вкласти(описати) термінологію, але це не було зроблено раніше, тому (поки кимось з присутніх не буде запропоновано більш зручний термін) будемо вже використовувати той що є.
Спробую описати своє бачення терміну совкофіл...
Совкофіл ,людина, яка занадто покладається на вплив Держави(керівництва,керівника) і переменшує свій власний вплив на події..При чому це переменшення, викликано тривалим впливом пропаганди( і дій) Держави СРСР, яке на протязі всього існування СРСР було спрямоване на знищення приватної ініціативи особливо в економічній і політичні сфері

)))

Совкофил -- это человек, любящий совок (СССР). Крапка.

Вы же просто выходца из СССР, являющегося сторонником весомой роли государства и власти (теории, у которой есть масса приверженцев далёких от совка граждан -капиталистов, предпринимателей, учёных, всл, врачей, политиков правых!!!! партий и т.д., и т.п.), лёгкой рукой, а точнее сужением рамок,подогнали под совкофила.

Зачем???
Предположу - чтобы оскорбительней звучало, как бы Вы не оправдывались.

Ведь можно просто дискутировать о роли государства, власти. Личность, выражающего мнение, никоим боком к этому. Вообще.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 23 тра, 2020 19:41, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:39

detroytred написав:Ещё одно сужение рамок -- критерий (пускай) не умеют, не могут, не хотят зарабатывать с жилья, значит совкофилы)))
Вам самому не смешно?
Тепер перейдемо сюди
Ви знову звузили....
Я спробую розширити.
Отже
1 Ви згодні що утеплення власного житла вигідно обом сторонам і Державі і власнику житла? - особисто я думаю що згодні.
2 Чи можете Ви пояснити ,чому взаємовигідна операція утеплення, в Україні не проводиться?
Я думаю що Ви почнете розповідати про відсутність грошей у власників житла і погані правила створені Державою для цих власників...

А от у мене своя версія
Економічна доцільність утеплення зрозуміла тим ,хто мислить економічними категоріями...Не може бути - вигідно і нема грошей....
Є житло , воно щось коштує ,якщо грошей на покращення того що є мало то є кілька варіантів
а - кредит
б - обмін з доплатою(віддаєш своє дорожче,в обмін отримуєш чиєсь дешевше,на різницю проводиш модернізацію і отримуєш і вищу вартість того чим володієш і вищу ефективність (утеплене буде забирати менше поточних витрат)
Але чомусь ,не зважаючи на програму теплих кредитів -ці рішення масово населення не робить...
Але така затримка робить шкоду і Державі..
Отже Держава повинна прийняти якісь економічно/силові міри по змушенню власників займатись модернізацією своєї власності...
А Держава цього не робить (Ваша версія, керівники літають тихенько/низенько)
Моя версія інша
а - основна кількість власників отримали житло приватизацією .а тому вони не розглядають його як матеріальний актив,який може змінюватись(совки в економіці)
б - наявність субсидій , створює умови , по яким економічно не вигідно міняти більше на менше і модернізовувати менше, бо втратиш субсидії і нічого не виграєш
Тому живуть в більшому і отримують субсидії (наносячи Державі шкоду в 40-50 млрд грн в рік-розмір субсидій)
Хто винуватий?
Політики-яких вибрали ці власники 700 млн м2 неутепленого житла
Чи власники 700 млн м2 неутепленого житла-які вибрали політиків , які не можуть(не хочуть/не вважають за потрібне) змусити силою чи грошима утеплитись?

От і виходить
Політики йдуть на якісь кроки(наприклад збільшення тарифів-це пряме силове змушування утеплятись ,але при цьому змушені збалансовувати ситуацію субсидіями...а субсидії в свою чергу погіршують вплив підвищення тарифів...)

Тепер розумієте замкнуте коло ,яке можна розірвати або як Мойсей( що ми і робимо)
Або як Сталін чого ми робити не збираємось...

При цьому
Ми живемо в не без повітряному просторі...Тому деякі дії сталінського типу,які по відношенню до нас провів путін...Допомогли нас швидше прискоритись в сторону Європи...але при цьому принесли нам тисячні втрати людей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:41

Хз, правда, или нет, но уже гуляет по соцсетям

Зображення
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 23 тра, 2020 19:41

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Предположу - чтобы оскорбительней звучало, как бы Вы не оправдывались.
Я не оправдовуюсь
Я нападаю ...
Тому що в сьогоднішній Україні має бути максимально низьким вплив совка і максимально високим -приватної ініціативи.
Ба більше
Ми як Держава збереглись тому.що приватні особи зібрались на Майдані...а потім інші приватні особи протистояли в ОРДЛО...в той час коли професійні військові (хоч і на пенсії) протирали штанці дома.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 61216122612361246125 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему